... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   dec 14

Karácsony előtt…

karifa2

Nem tudom, ki hogyan készül a karácsonyra… Én valami gyermeki lelkesedéssel várom a csodákat ilyenkor is :) Szeretem a karácsonyt! Már vagy 15 éve leszoktam a tömeges ajándékozásról és inkább csak a hangulatot élem meg… a készülődés örömét, az apró ajándékokat a gyerekeimnek… a töltött káposzta illatát, a díszek csilingelését a fényárban pompázó karácsonyfán :) A gyermekem csillogó szemét, aki két kézzel szaggatja szét – nem egészen ünnepi módon – a kis csomagocskáit és minden egyes műanyag katonára vagy apró kis figurás csokira megelégedett hurrá-hurrá felkiáltással reagál…

Nekem ez elég :) Ettől már előre, ünnep van a szívemben is :)

 

ágacskákból

December a szeretetről és a kreativitásról (is) szól… Hogyan lehetne szeretet rezgés a szívemben, ha széthajszolom magam minden egyes rokon ajándék vásárlásával-, mert teljesíteni akarom az elvárásokat?

Mennyivel klasszabb elkészíteni ezt-azt :) Zokniból, dugóból, gombból, strasszból, kőből, ágakból, bogyókból, drótból, babból, gyöngyből, kottából, törött tányérból, és a többiből … :)

könyvjelzők

szitakötőszivecskék 

Minden nap ünnep – ha örömödet leled benne… és a karácsony lehet a legutálatosabb dolog az életedben, ha másoknak akarsz megfelelni vagy NEM szereted önmagad! Mert amikor magadat szereted, örömöt, jó szót, szeretetet, kicsi apróságokat tudsz adni bárkinek, aki éppen betoppan váratlanul is :)

bab

megragasztvazoknimanó

 

Örömödtől lesz szép és felejthetetlen minden Ünnep!

A legerősebb rezgésű napok karácsonyig (szösszenetek a Karácsony Szelleme és Mágiái c. írásomból)

December 15. 4 db szeretetszám rezeg ezen a napon, tehát a kapcsolatok és a szeretettel végzett dolgok, munkák, hobbyk kiteljesítésére tökéletes nap. Fontos hogy elengedd a függőségeidet, amelyet mások vagy önmagad aggattál magadra, hogy legyen indokod nem véghezvinni vagy másként csinálni a dolgokat, mint ahogy egyébként a képességeid engedik… Elérheted, a szeretetet, a szerelmet, a sikert, abban az esetben, ha lezárod, elengeded az illúzióidat, a félelmeidet és a függőségeidet!

gomb

December 17 – Telehold – Dupla pénznap :) Erős energiák segítik az igazság felszínre kerülését, a pénz és a bőséghez vezető dolgok felismerését és meg-cselekvését. Légy nyitott a kreatív megoldásokra, használd a kommunikációt, a cselekvést, a kapcsolataidat, az ötleteid megvalósításához!

tik2karidíszszarvasok

December 20 – Teremtőnap :) A diplomatikus megoldások ideje :)  Teremtésed önmagad megerősítésére irányítsd elsősorban. Hallgass a belső hangodra, légy biztos magadban és cselekedj!

angyalszárny

December 21. – Téli napforduló – Ez a nap, a szeretet és a teremtés jegyében teljen. Engedjük el a sérelmeket, a haragot, hiszen a Téli napforduló napján, csak úgy tudunk szeretettel feltöltekezni, ha előtte kiürítjük a „felesleges” testi-lelki bajainkat, szenvedésünket és így a legmagasabb rezgésű energiával feltöltekezve, felvértezzük magunkat, a hosszú télre. Mágikus nap melyen a kapcsolataidat és önmagadat is rendbe teheted :)

gombokból

December 22. Teremtőnap :) Lezárások ideje. Engedd el mindazt, ami nem erősít (akár kapcsolat, akár munka) Bármit elérhetsz, ha tervszerűen haladsz, kitartó vagy, nem taposod sárba a gyengéket. Segít a siker, a szerelem, a bőség és a saját kreativitásunk, megvalósításában elérésében. Érdemes a termékeny ötleteink megtervezését erre a napra időzíteni -, az önállóságunk eléréséért. A szerelmünk, a kapcsolataink jobbá tételében vagy a munkánk megtalálásában is segítségünkre vannak a nap rezgései – persze csak a felesleges dolgaink elengedése után :)

            

kőfestés

dugókbólhóember

A képek a facebookról valók, leginkább az Okos Anyu oldalról :)

…és pár étvágygerjesztő nasi gyerkőcöknek…

egérkenaspizza

reggeli

strassz

Boldogságos Ünnepi készülődést :)

ajtóra

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.