... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   dec 09

JÓ és Rossz kapcsolataink…

Mert vannak… (ha nem tudtad volna…) jók is rosszak is… :)

És a Tiéd milyen?

Karácsony előtt vagyunk – elengedés idején – az Ünnepre a Fényre várva… de vajon merünk-e szembe nézni önmagunkkal és beállni a Fénybe, hogy megvilágítsa a letagadott vagy sötét részeinket?

…vagy csak másokra mutogatunk… mint én is tettem évekig?

 

No… akkor legyünk kemények önmagunkkal és vegyük le az önbecsapás álarcát!

Üt, ver, kiabál vagy csak lelki terrorban tart… halkan, lenézően, közönyösen… esetleg csak átnéz rajtad és haza sem jár? Féltékeny, birtokló, önző? Hazug vagy a függőségei tették azzá (amit persze elnézel neki, hol sírva hol kiborulva, hisztizve)?

Hmmm…

Te pedig évek óta meséled a barátoknak, barátnőknek, hogy TE mennyire szereted ŐT mégis miket csinál veled… mennyire megalázó ahogyan lekezel…?

Pedig TE mennyire szereted…szereted… szereted… és minden rossz ellenére szereted és kiszolgálod, kinyalod a seggét és elviseled a családját, a barátnőit… eteted, itatod, pénzeled… erődön felül teljesítesz…stb… (ismerős a helyzet?)

maszk

Akkor vessünk már le egy álarcot magunkról…

Energiaszinted lehúzva, leszívva a kapcsolatodban… minden panaszoddal még mélyebbre húzod magad – és nem veszed észre, hogy már régen NEM is szereted…

Hoppá… kemény önbecsapásban élsz…

FÉLSZ.

Magánytól, pénztelenségtől, hisztitől, veréstől, öngyilkossági fenyegetéstől… bármitől…. Félsz és maradsz…

…de már tudod, hogy nem szereted…

szem

És még van ott egy JÓ NAGY álarc rajtad!

Vedd észre! Önmagadat sem szereted… :(

 

Hiszen a párod nem lát téged, nem figyel rád… persze lehet néha dob egy csontot… egy numerát… egy virágot, egy űrutazást… de bármit kapsz – nincs jelen az életedben… (arról a nagybetűs ÉLETRŐL beszélek, amiért megszülettünk, hogy boldogok legyünk…) És ha nincs jelen, akkor nem szeret – és aki nincs jelen azt te sem szereted… de ha vele vagy akkor magadat sem becsülöd, magadat sem szereted….

 

Hmmm… írtam már, hogy menj bele- adj többet, mééééég többet… szeresd jobban és mikor megkapod a következő pofonodat, akkor végre porig alázva döbbenj rá a VALÓSÁGRA… nem ő a Nagy Ő… talán nem vele kellene lenned…

 

Saját tapasztalat ez… kis pofonok sok apró megbocsátáshoz vezetnek… ami után sokszor megfásul az ember, feladja meg újra kezdi, mert kap egy ici-pici vigaszt, egy kicsi megalázkodással be lehet érni, mint elégtétellel – a sok megaláztatásért … Mert jó érzés az nagyon – mert akkor éppen figyelnek rád és bocsánatodat kérik és elismernek… és pont 30 percig tart a lelki megkönnyebbülés, hogy mégis fontos vagy… hiszen úgy nézett rád mint mikor megismertétek egymást… és pont úgy csókolta meg a kezed mint bimbózó szerelmetek kezdetén….

De ez az elégtétel is csak egy játszma… a TE játszmád, mert végre kaptál VALAMIT, amit akartál… de 30 perc elteltével elmúlik a varázs és megy minden a maga útján…. (de lehet 1 hét vagy 1 év is az a 30 perc… az idő relatív… :))

A játszmák örökké működnek, vagyis amíg működtetni akarjátok….

 

Tanács az nincs… ne várd :)

Ez a Te életed!

Méltatlan hozzád ez a kapcsolat? Kielégítenek a játszmákban szerzett megnyert csaták?

Csináld…

 

De azért szeretném ha tudnád: az IGAZI SZERETET az nem félreérthető, nem bánt… hanem emel és erősít, figyel rád… pont MAGABIZTOS vagy a benned lévő érzéstől… pontosan tudod, hogy ott a helyed mellette, a közös jóóó-ban, ahol nem kell álarc … mert az Igazihoz nem kellenek játszmák :)

 

Meghalt a kapcsolat ha bizonytalan vagy benne vagy magadban… meghalt, ha csak a kicsi, megnyert, csaták után érzed, hogy IGEN Ő a nagy Ő… meghalt, ha sose vagy Önmagad… és ami a legrosszabb és legnagyobb álca – hogy sose volt igazi kapcsolat ha sosem voltál Önmagad benne….

 

ÉS EZ NEM BAJ!!! Mert nincsenek véletlen kapcsolatok sem találkozások… valamit meg kell tanulnod belőle… LEHET, hogy letedd a saját álarcaid és önbecsapásaid… és szerintem pont azért- ÖNMAGAD megtalálása miatt – kerültél vele kapcsolatba!!!

De ha már megtaláltad önmagad, akkor ideje megélni a saját lelkiségedet és abba az irányba elindulni ami a TE Életed :)

pille teste

Tehát, ha akarsz, akkor állj be a Fénybe TE is …és vizsgáld felül a helyzetedet… készülj az Ünnepre… bocsáss meg magadnak és másoknak… Mert az Ünnep tisztán jön! Mi vagyunk akik nem merünk előtte megmosakodni az igazság Fényében – és ezért nem örömünnep mindenkinek Karácsony…

Krivánom, hogy Neked most legyen az!! :)

Ismerd meg a félelem nélküli Önmagad!

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.