... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   aug 31

Névmágia

Egyik kedvenc elfoglaltságom, a nevekkel és becenevekkel kapcsolatos mágia, a névmágia.

Nagyon sok lehetőséget ad, a fejlődésre. Olyan, mint a villám, hirtelen megvilágítja a dolgokat…aha-élményekben részesít…viszont megmutatja a nagy árnyékokat is :)

Hiszek abban, hogy már a magzat sugallja a nevet mamájának (persze nem minden anyuka veszi az adást :) ) A nevünkkel rezgéseket kapunk, amik egész életünkben hatással vannak ránk…hiszen állandóan halljuk, mondjuk vagy leírjuk őket. Ezek a szavak (nevek) erősíthetik bizonyos tulajdonságainkat, képességeinket.

Ha elemzed, vagy elemezteted a neved…és előtted van egy kész elemzés…akkor, az nem azt jelenti, hogy  Te ilyennek születtél és ezt már nem lehet megváltoztatni.!   Az elemzés csak a születési neved energia halmaza. Azokat az erősségeidet tartalmazza, amik naponta hatnak rád, és azokat a rezgésbeli hiányosságokat is látni engedi, amik hiányoznak a nevedből. De ez nem azt jelenti, hogy te a hiányzó rezgéseidet már nem pótoltad (nem pótolhatod) tanulással, önfejlesztéssel az évek során.

Az is lehetséges, hogy megkaptad  a születési dátum rezgéseivel. Ne ess tévedésbe akkor sem, ha az univerzum összes rezgését tartalmazza a neved :) Nem azt jelenti, hogy nincs tanulnivalód az életben ! Csak könnyebben boldogulsz a mindennapok útvesztőiben, viszont az életedet a saját tapasztalataid, és tanulmányaid alapján gyorsabban rendbe tudod tenni, baj, probléma vagy betegség esetén.

Semmiképpen sem szabad megfeledkezni a becenévről ! Sokszor önkéntelenül olyan furcsa nevekkel ruházzuk fel magunkat,( vagy elfogadjuk jó érzéssel a mások által ránk ragasztottat ) amikkel tudat alatt, kiegészítik a hivatalos nevünket a megfelelő rezgésekkel. E nevek használatától egyszerűen, jól érezzük magunkat.

Mivel gyakran halljuk, ezért ugyanúgy az életünk részévé válik, mint az anyakönyvezett nevünk.   Ezért egy adott ember lehetőségeinek feltérképezésénél, együtt kell nézni a teljes nevet, a becenevet és a születési dátumot. Mindez egy lehetőség, hogy jobban megismerd önmagad, és ha egyetértesz az elemzés hiányzó rezgéseivel, akkor tovább fejleszthesd magadat.   Név választásnál vagy név változtatásnál viszont mindenképpen fontos, hogy az összhangra törekedjünk. A rezgések összhangjára. Erről szól a névmágia. Pl. a házassági nevünk eltérhet a leánykori/legénykori nevünktől…hiszen manapság számtalan lehetőség van esküvő után. Ilyenkor kell figyelni az eredeti nevünk és a felvenni kívánt nevünk közti különbségekre. Főleg az új név rezgéseire, hogy erősítenek-e minket, vagy csak újabb tanulnivalóval halmoznak el a továbbiakban.

Újszülöttek esetében is fontos, hogy az adott vezetéknévhez milyen keresztnevet válasszunk. Az áldott állapotban lévők, nagyon intuitívek a babájuk nevével kapcsolatban, ha viszont nem tudnak 2-3 név közül választani, akkor érdemes a babanévmágiához fordulni.

Sem a névmágia, sem a babanévmágia nem szentírás ! Csak lehetőségeket mutat meg, a nevekben rejlő rezgéseket figyelembe véve. Mindig önmagunknak kell meghozni a döntést – a szabad akaratunk, érzéseink és megérzéseink alapján. :)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.