... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   szept 19

Mit tudhatsz meg magadról egy Névelemzés és Számmisztika tanfolyamon ? :)

Óóóóó … :)

Nagyon sokat !

A neved betűiből, és a betűk számokhoz rendelt viszonyaiból kiderül, hogy: az egyéni erőfeszítésed mekkora, mire tudod legjobban használni és mik azok, amiket fejlesztened kell még önmagadban.

Rálátást nyersz az alkotóképességedre, a konkrét logikus gondolkodásodra, a spiritualitásod, a kommunikációd, a hatékonyságod és a pénzzel való viszonyod lehetőségeire. Tisztába kerülsz az érzelmeid, a másokkal való viszonyaid, kapcsolataid nehézségeinek okával és megtanulhatod megváltoztatni a jelenlegi életedet, csupán a saját veled született rezgések kihasználásával.

Tisztába kerülsz az erősségeiddel, és a benned lévő lehetőségekkel is.

Tudni fogod ezentúl, hogy kivel, miért nem működik a kapcsolatod, és azt is, hogyan javíthatsz rajta.

Megtanulod, hogy a változás jó és minden év hoz valami újat, egy olyan lehetőséget, amit ha ki tudsz használni, akkor előrébb tudsz lépni, nem pedig sodródsz tehetetlenül a változással. (nem értve, hogy miért történik ez veled)

Persze a legfontosabb dolog, amire fény derül, az :hogyan fordítsd a hiányosságaidat a javadra és hogyan építs boldog, elégedett, kiegyensúlyozott, bőséggel teli jövőt magadnak :)

http://nevedbenasorsod.hu/tanfolyamok

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.