... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   ápr 01

Bolondos Április :)

Áprilisi Varázstábla

 április

A Varázstáblában a hónap minden napját rezgéseire bontva láthatod  :)  A megjegyzések a sorsszámra vonatkoznak, arra, hogy milyen sors vár arra a dologra, amit az adott napon elindítottál. A kulcsszavak közül, bármelyiket behelyettesítheted a számokhoz, nem csak azt az egyet, amit én beírtam !

A  :)   jelzi külön a teremtő napokat, amikor lehetőséged van a mesterszámok rezgéseit felhasználni a saját terveid elindításához, megvalósításához. A kulcsszavakat itt is megtalálod http://nevedbenasorsod.hu/varazstabla/a-varazstablahoz-tartozo-kulcsszavak

 

Szelek Havában, 3 Teremtőnap, a Telehold és az Újhold energiái hatnak ránk legerősebben a számmisztika szerint, de az égi csillagállások és bennünk dúló  lélek harcok miatt, lesz izgalom bőven a többi napokon is :)

A rend, a rendszerek ideje… a hónap rezgései a következőkre hatnak leginkább: munka, szeretettel végzett munka, férfiasság, férfi energiák, szex, apaság, bizalom, a gyengék védelme, segítése, igazságos döntések, vezetés, felelősség, otthon, tervezés, siker, pénz és a négy elem uralása

Lélek éve – Férfi energiák hónapja :) Tehát minden lélekszinten érződik először és ha merjük meghallgatni lelkünk hangját, akkor sokkal előbb megnyilvánul a fizikai világban is. Ugyanolyan fontos, mint márciusban, hogy a férfi-női energiáink egyensúlyba kerüljenek, hogy megéljük mindkét oldalunkat, hiszen ha belül nincs meg a harmónia, sokkal nehezebben találunk párt magunknak. Mivel az otthon fontossága, melege, építése, szépítése, tervezése, szintén nagy energiát kap ebben a hónapban – újra előtérbe kerülnek a kapcsolataink, a lélekpárunk keresése, megtalálása vagy a szerepünk tisztázása a mostani kapcsolataink tükrében. A női és a férfi lélekről írtam már  de sokan tiltakoztatok attól, hogy a férfi fogadja be a női lelket :) Pedig ez most felerősödik :)

Röviden: A női lélek már kiválasztotta a párját… és megérik a döntés a férfiben, hogy kit fogad be, kiben bízik és ki mellett dönt – kinek mutat egyértelmű jeleket, hogy VELE szeretné folytatni az útját… (és igen, lehet, hogy a fizikai világban még mással él) de a lelke kinyilatkoztatásai miatt érthető lesz a nő számára is szóban-tettben, hogy változtatni akar a férfi az életén… és annak is egyértelmű lesz, akit éppen megcsal, elhagy – mert a férfi, aki meri vállalni a lelkét, az szakítani fog… (hogy mikortól számít megcsalásnak „valami”, arról itt írtam: http://nevedbenasorsod.hu/szeretet/marcius-szerelem-es-csalardsag )

…És persze a történet még bonyolódhat a fizikaiban, mert lehet, hogy:

–         több nő vár ugyanarra a férfira – de a férfi csak ahhoz fordul oda, akit beengedne a lelkébe…

–         akit befogadna, az a női lélek elutasítja, mert más férfit vár…

–         és lehet, hogy senki nem bírja el az igazságot és választ valakit, csak hogy ne legyen egyedül – http://nevedbenasorsod.hu/fontos-napok/a-lelek-fricskai

Szóval lehet, hogy megbolondul a világ, összekavarodik minden és a lelkek nem találnak egymásra – a kapcsolatok csak bonyolódnak – de ez azt jelenti, hogy nem vagyunk őszinték magunkhoz és minden mindegy alapon, újra csak a fizikaiban éljük meg a kapcsolatainkat :(

bolond

Igen, ilyen őszinte időszak következik most – amiben lehet sok-sok fájdalom is – de önmagunk életét csak úgy tudjuk rendbe rakni, ha igazat mondunk, másoknak és persze önmagunknak is. Fejlődés ideje, ami önmagunk (állóvizünk) átlépését jelenti. Radikális rendbetétele az életünknek, munkánknak, kapcsolatainknak. ( és igen – ebben a hónapban is előtérbe kerül a megbocsátás, önmagunknak (az önáltatás miatt is) és másoknak is – mert nem tudunk szeretni, elfogadni és adni sem, ha nem tudunk megbocsátani!)

A Szelek Hava, új szelekkel, tervekkel, kapcsolatokkal, sikerrel ajándékoz meg, ha a lelkünkre hallgatunk :) Ez az anyagi dolgokra is igaz lesz, a szeretett munkával elért bőségre, hírnévre, tiszteletre – amit megtervezünk, elindítunk, végig viszünk (még ha közben változtatni is kell)  Fejlődés… munka önmagunkon és a sorsunkon a lelkünk útján járva :) Az én terveim megvalósítása, az én lelkem rendbetétele, az én lelki társam megtalálása… az én dolgom, alkotásom megmutatása … és így tovább… :) Felvállalni Önmagam, a vágyaim, az igazam, a hülyeségem, a választásaim… tervezni, változtatni és sikerre vinni :)

 

Április 1. kedd – Bolondok napja :) Kilépés az állóvízből… akár egyetlen nap alatt megváltoztatni Mindent :) vagy Bármit :)

 

2. szerda – Lezárások ideje. Elengedni, ami már nem éltet, ami visszahúz, ami már nem a te részed… (megbocsátani) majd beengedni az újat :)

 

3. csütörtök – Változtatás, tanulás, új lehetőségek, észrevétele, kihasználása, elindítása… a hitünk megtalálása valamiben, amit szeretnénk (és lehet, hogy jobban szeretnénk, mint amit eddig csináltunk)

 

4. péntek – Függőségeink elengedése, megbocsátása (teóriák, harag, gyűlölet, mások függőségben tartása, étel-ital, stb)

 

5. szombat – Lélekre figyelés… igazságok „kívül és belül”(lehet, hogy fáj, hogy összetör a szembesülés, de az igazság tudatában tudunk csak előre lépni)

 

6. vasárnap – Pénznap :) A hosszú távú sikerek elindításának ideje, a szeretettel indított dolgok, tervek, visznek el a bőségig

 

7. hétfő – Átértékelés napja, amikor látni a fényt az alagút végén… a belső források használata, a szeretetenergia áramoltatása (adni és elfogadni) :)

 

Te megéled a férfi és a női energiáidat is? Vagy elnyomod és csak az egyik van túlsúlyban? Milyen érzésekkel küzd a lelked az erősödő férfienergiáktól?

Írd meg a hozzászólások közt :)

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

6 Comments

 1. Xanita szerint:

  Manita, drága, te is csodálatosan válaszolgatsz nekem a kérdéseimre :) Azt hiszem, én kezdettől fogva értettem azt, amit a női és férfi lélekről írtál, ugyanis megélem. Hogy hogy, az egy másik kérdés… Mintha lenne egy életem a fizikaiban és egy a lelki szinten, vagy finomanyagi szinten, nem is tudom, hogy nevezzem. Ott a lélekkapcsolódás már megtörtént kb. 3/4 éve, a fizikaiban ennek semmi jele. Azt viszont határozottan érzem, hogy nem a fizikaiban uralkodó megoldási módokkal jutok előre, afféle földi papírokkal nem tudom felülírni a sokkal nagyobb erőket. A fizikaiban gyönyörűen kiterítettem a kártyáimat a párom elé, már magamnak sem hazudok, és neki sem, csak előállt az a faramuci helyzet, hogy ő meg van győződve arról, hogy én vagyok számára az “igazi”, én viszont valaki másban érzem ezt. Azaz akit ő befogadna, az másra vár… Jelenleg egyetlen utat látok, befelé figyelni, saját lelkemmel kapcsolódni. És tulajdonképpen már hónapok óta egyféle imám van: legyen meg a Te akaratod. Olyan helyzetben vagyok, amit nem tudok saját erőmből megoldani, mert csak fizikaiban nem lehet, ott meg úgy érzem, bármit teszek, osztani akarom az oszthatatlant. Elég nehéz megfogalmazni mostanában nekem az érzéseimet, no… De látom a fényt az alagút végén :)
  Szeretettel:
  Xanita

  [Reply]

  Manita Reply:

  :)
  mostanában azt veszem észre, hogy megírom, aztán velem is ez történik :) átélek én is mindent :) persze ez azért van- mert lélekből írok-de nem figyelek annyira a lelkemre–tehát meg is kell tapasztaljam :) :( ami néha fáj és tehetetlenné tesz…

  de igen, ahogy írtad- befelé kell figyelni és hiszem h ha eléggé bízunk a lelkünkbe és meghallgatjuk, felvállaljuk, meg is cselekedjük, akkor a fizikaiban is boldogok leszünk :) Mert a kapcsolatok most bevadulnak a lelkünkben és igazságot akarnak… megvalósulást, önfelvállalást, szakítást, bármit, ami önmagunk valósága felé vezet… akár fizikai magányt, válást is–de mindez azért, hogy figyeljünk a lelkünkre végre – mert az fog elvinni a boldogsághoz :)

  [Reply]

 2. Patak Gyömbi szerint:

  Nekem ez ennél bonyolultabbnak tűnik… Azért mindent felrúgni a saját boldogságunk érdekében iszonyú nehéz döntés, és nem tudhatjuk, a körülöttünk levők – gyerekeink, (eddigi) társunk – életét milyen irányba sodorjuk. Vajon nekik is boldogság? És amit a igaz útnak látunk, pár hét – hónap “hétköznap” után mi lesz majd? Mikor döntünk jól? Vagy mikor döntöttünk jól…?

  [Reply]

  Manita Reply:

  hmmmm :) szerintem csak akkor döntünk jól, ha a szívünkre hallgatunk… ha már nem tudunk adni és kapni egy kapcsolatban, ha csak egymás mellett élünk magányosan – nincs közös előrehaladás, közös cél, stb… csak a gyerekek, a hitel és a kötelezettségek tartanak össze — akkor már nem igazi a kapcsolat (nem is beszélve, ha állandóak a viták, a játszmák, veszekedések, durvaság – mert ilyen is sok helyen van) de ezt mindenki érzi, h boldog vagy csak kötelességből van egy kapcsolatban… és ha már évek óta nem boldog, akkor meg kell próbálni változtatni- rendbe rakni vagy külön válni…
  ..és igen, a gyerekek… szerintem jobb egy gyereknek ha két boldog családhoz is tartozik, mintha egy boldogtalan veszekedős, savanyú kapcsolatban nő fel… de persze ez a legnehezebb döntés :(
  … az igaz út kérdése is nehéz… hiszen belénk nevelték h mit, miért, merre kell mennünk és nehéz változtatni, önállónak lenni-úgy csinálni ahogyan jól is érezzük magunkat — félelmetes ez a szabadság… de ha a párkapcsolatban nem vagyunk szabadok, akkor valamit rosszul csinálunk mindketten… függőségekben élünk, megfelelési kényszerben, lelkiismeret furdalásban, stb… és ez nem lehet igazi kapcsolat :( Ha nem lehet megbeszélni, javítani — akkor mindenképpen jobb az újrakezdés (mint leélni egy életet boldogtalanul) mert ha nem változtatunk–akkor semmi sem fog változni…

  [Reply]

 3. Xanita szerint:

  Gyömbi, ha ez olyan egyszerű lenne, már léptem volna. Ami pedig a finomanyagi, lelki síkot illeti, pont az, amit nem tudok irányítani (legalábbis elmével). Ami ott történt, történik, az odarendeződik, nem tudok erre jobb szót. Voltak olyan élményeim, amit szerettem volna “újracsinálni”, nem ment…
  És abban élni nap, mint nap, ahol a nagyfiam és a nagylányom gyönyörűen bemutatja azt nekünk, hogy milyen a mi kapcsolatunk valójában, az arcunkba csapják a tudatalatti programjainkat, és míg én folyamatosan írom ki magamból, a párom úgy csinál, mintha minden rendben lenne. Így a lányom egyre kezelhetőbb, megtalálom hozzá a hangot, a fiammal egyre nehezebb, illetve ha csak én vagyok vele, még OK, de amint az apja is, rendszerint elszabadul a pokol, mert a fiam az ő tudatalattiját jeleníti meg, és nekem már erre túl sok ráhatásom nincs. És ha én valamit meg szeretnék oldani, hát ezt. Az eddigi eszköztárammal nem jutottam semmire, illetve csak a távolságot növeltem, mert a lakáshitelen és a gyerekeken kívüli összetartó erők, mint a tudatalatti programok, játszmák, belőlem kiíródtak. Vagy hogy mindenféle terápia, amit azért kezdtem, hogy a házasságomat javítsam, egy csomó helyen beindított mindent, csak ott nem, ahová szántam? És egy év eredménytelen oldás és minden után rájövök, hogy azért nem megy, mert nem lélekből művelem, hanem megfelelési kényszerből.
  Fogalmam sincs, mikor döntünk jól. Épp ezért bízom Istenre. Mert ez számomra olyan helyzet, amiben őszintén szólva már azt sem tudom, nekem mi lenne a jó, nemhogy más érintetteknek… Hozza ki úgy a helyzetet, hogy minden érintettnek a lehető legjobb legyen. De egyelőre csak a prést szorítja rajtam, de ennek legalább megvolt az az eredménye, hogy őszinte vagyok magamhoz és hozzá.

  [Reply]

 4. Xanita szerint:

  És akkor még nem is beszéltem a testem jelzéseiről (germán új medicina), amely előbb ott volt (évekkel), mielőtt a tudatomban felmerült volna bármi is. Vagy a karmákról, életek óta lefojtott minőségekről, és sorolhatnám. Ez talán segít megérteni, hogy miért úgy van, ahogy van, de a döntéshez nem elég…
  Arról nem is beszélve, hogy egy ilyen döntés sokkal-sokkal több emberre van hatással, mint ahogy azt gondoljuk.

  [Reply]

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.