... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   júl 02

Áldás Hava – Két Teleholdas ragyogás…

… avagy, hogyan lesznek a csajokból Nők és a pasikból Férfiak??

07

 

A Varázstáblában a hónap minden napját rezgéseire bontva láthatod   :) A megjegyzések a sorsszámra vonatkoznak, arra, hogy milyen sors vár arra a dologra, amit az adott napon elindítottál. A kulcsszavak közül, bármelyiket behelyettesítheted a számokhoz, nem csak azt az egyet, amit én beírtam !

A  :)   jelzi külön a teremtő napokat, amikor lehetőséged van a mesterszámok rezgéseit felhasználni a saját terveid elindításához, megvalósításához. A kulcsszavakat itt is megtalálod http://nevedbenasorsod.hu/varazstabla/a-varazstablahoz-tartozo-kulcsszavak

 

 

Júliusban 9 Teremtőnap, (amikből a 16.a az Újholddal dupla energiával bír) plusz a két Telehold (07.02 és 07.31) varázslatos energiái segítenek Áldás Havában minket :)

A legerősebb rezgések a lelkek összekapcsolódására „hívnak” – ami persze az öngyógyításunk része, hogy levessük álarcainkat, félelmeinket és meg merjük mutatni Önmagunkat :) A bennünk élő NŐT és FÉRFIT, akiket a csajok és pasik álruhájába bújtatva éljük, mert félünk a megmérettetéstől, csalódástól, magánytól… és persze félünk elengedni a nyertes játszmáinkat is, amiben főnökök, áldozatok, függők…stb.. de mindenképpen mások figyelmét „élvezők” vagyunk…

 

 

2014-ben a Lélek évében írtam a Női és Férfi lelkekről akik már elkezdték keresni és felismerni egymást…  – és most az Igazság évében a Lélek hónapjában vagyunk – amikor is – a saját félelmek lebontása után – ezek a kapcsolódások felvállalásra kerülhetnek a fizikai világban is :)

 

 

Azért játsszuk a pasi-csaj szerepeinket mert FÉLÜNK

és

addig játsszuk míg félünk Önmagunk lenni…

 

Amennyire mered megtalálni a félelem nélküli önmagad – olyan mértékben találod meg a „másik feled”

 

Elnyomjuk a képességeinket, lelkünket, szívünk hangját… elnyomjuk a velünk született férfi-női energiáinkat és belebújunk egy-egy nekünk nyertes vagy éppen elfogadható életnek ítélt szerepbe… rosszabb esetben a „károgó-panaszkodó” szerepébe, aki csak beszél az ő naaaagy nehézségeiről másoknak, de a komfortzónán kilépni nem is akar….

 

 

A LÉLEK újjászületésének ideje Áldás Hava :)

Fontos az önvizsgálat, az öngyógyítás és az önszeretet — a lelkünk szabadságának eléréséhez, mert csak ezen az úton szárnyalva találjuk meg a ragyogó NŐ-t és a Férfit önmagunkban :)

szabadság

 

Egy Nő és egy Férfi, önmagukban is ragyognak… nem függnek a párjuktól vagy attól sem, ha éppen nincsen mellettük senki

 

Csak, ideig óráig tud egy NŐ megemelni egy pasit

és

csak ideig óráig tud egy FÉRFI magához emelni egy csajt…. Ha önmagunkon nem dolgozunk, összeomlik a kapcsolatunk….

 

 

Önbecsapásaink:

(amivel csak csajok és pasik maradunk… vagyis félelmeink, amik miatt kezünkben akarjuk tartani az irányítást mert be vagyunk tojva, hogy „NEM VAGYUNK ELÉG JÓK A MÁSIKNAK”…)

 

– harc a kegyekért

– uralkodás, irányítás, saját szabályok…

– féltékenység

– hiszti

– hazugságok

stb…

 

Azt mondják az öregek: „zsák a foltját” – mert hasonló rezgésű embereket vonzunk be a kapcsolatainkban és a párkapcsolatainkban is…

 

Csak magadba kell nézned ŐSZINTÉN!

Ha te még félsz valamitől, akkor olyanokat vonzol be akik szintén félnek…

Ha még hazudsz magadnak, akkor olyanokat vonzasz be aki szintén hazudnak…

Ha te falakat építesz, hogy eltakard a kishitűségedet, akkor a másik is…

 

Viszont ha te már bontod a falaidat…. Kezded megmutatni sérülékeny lelked valódiságát… hmmm… akkor már látszik a ragyogásod a lebomló falaid repedésein át mások számára –akik segíteni tudnak önmagad újjászületésében…

Azok látnak, akik már átmentek ezen… vagy pont ők is a falaikat bontják :)

álarc

Önáltatás ha azt hiszed, hogy majd rád talál egy Férfi és akkor majd ledobhatod a csajos álarcodat és Nő lehetsz mellette…. Vagy szembe jön egy NŐ, aki miatt majd lehántod magadról a pasis viselkedési kényszeredet és megmutatod a szép lelked…

 

Önáltatás – mert egymás mellett csiszolódunk, az összes kapcsolatunkban – nincsen „kész” Férfi vagy Nő, aki majd megváltoztat minket és mellette- miatta leszünk mi is „valódiak”!!!

 

Nincs ilyen!

Még a mesében sem :) Mert a mesében is át kell menni a sűrű sötét erdőn… el kell tévedni párszor… el kell hogy raboljon a sárkány…szolgálnunk kell a boszorkányt… hogy aztán mindezzel (önmagunk téves útjaival és belső sárkányaival) megküzdve láthatóvá váljunk egy vándorúton lévő szegénylegény számára aki szintén eltévedt a saját útján a nagy-kerek erdőben… megküzd a saját sárkányaival… mégis segítőket talál és felmegy a gonosz várába, hogy legyőzve azt – így nyeri el végül a királylány kezét….

 

Látod… mindenki önmaga félelmeit, tévútjait, múltját, győzi le a cselekvéssel…ahhoz hogy egymásra találjanak :)

 

 

 

Áldás Havában ez a „transzformáció” felgyorsul – vagyis a belső vágy, hogy a lélek szabadon élhessen, olyan lelkekhez kapcsolódjon ahol az önfelvállalás, az álarcok és falak nélkül ÉLÉS a „normális” :)

 

A lélekpárok várnak, vágynak, az egymásra találásra – de ez nem azt jelenti, hogy semmit nem tesznek önmagukon belül, önmaguk fényességéért!

A fizikai világban akkor jelenik meg a Társ, amikor készek vagyunk rá… amikor vállaljuk önmagunkat…

És ha csak félig vállaljuk, akkor a társ is csak félig fogja a saját lelkét vállalni! Akkor még csiszolódunk egy ideig abban a kapcsolatban- fényesítjük, csiszoljuk, egymást, magunkat… félelemek, fájdalmak és függőségek csapdájában…

 

Hmmm… aztán amikor már nincsen szükségünk ezekre – mert bennünk megvan az ÉLETBE és Önmagunkba vetett bizalom… no… akkor majd AZ a Lélek is láthatóvá válik, aki ugyanúgy hisz, bízik és ragyog mint TE :)

 

Áldás az, amikor már megtisztítottad magad a félelmeidtől, falaidtól, önáltatásaidtól… megbocsátottál magadnak és másoknak… szereted magad és másokat… nem bezárkózol, hanem kinyílsz, ismerkedsz az új Világgal és új emberekkel, akik már itt rezegnek….

 

Tehát, ISMERKEDJ :) ÉREZZ :)

Érezzen a lelked a külsőségek cicomáin, a kimondott szép szavakon, túl is! Ne az elképzeléseid képeit vetítsd ki másokra, hanem beszélj, érints, láss, hallj, ízlelj, szagolj, meg embereket a valóságban :)

(Tudtad, hogy a régi magyar nyelvben az „íz” szó azt jelenti lélek? Akire azt mondták: ízesen beszél – az a lelkéből szól? )

 

Hallgasd a másik lelkét :)

A szíved-lelked tudja az igazat. Tudja, hogy kire vársz :) Ne csapd be magad, az egyedüllétre hivatkozva, hogy NE kelljen dolgoznod magadon! Ne keverd össze a szerelmet egy másik test utáni vággyal!

 

A már falakat lebontó lelkek találkozása félelem nélküli és türelmes… de csak TE és a saját lelked találkozása után történhet :)

a tükrön átlépve

 

Amikor átléptél a saját tükrödön….

Amikor szimbiózisban vagy Önmagaddal :) Akkor pontosan látod, érzed, hogy melyik lélek mit akar tőled… a tested, vagyonod, ismeretségeid, kinézeted vagy a lelked vonzza őt… Hmmm… addig míg neked is falaid vannak csak hasonló rezgésűek, hasonló falait láthatod… pontosabban csak hazugságot látsz-de a saját önbecsapásod miatt NEM látod….

 

…Másokhoz – őszinte kapcsolatokhoz – csak önmagad igaziságán át vezet el az út….

 

 

Áldás, mikor csajból NŐ és pasiból FÉRFI leszel —  először lélekszinten – mert már nem a félelmeidet és az ezzel együtt járó játszmáidat táplálod :)

 

és ekkor a lelkek kapcsolódnak… a nő a férfi lélekkel, hogy EGYMÁST EMELVEként és Férfiként is megnyilvánulhassanak a fizikai világban… valahol itt kezdődik – „ami már NEM illúzió” – a SZERELEM :) :)

 

 

Ui.:

A lelkek kapcsolódása a júliusi két Teleholdon túl, átnyúlik augusztus első harmadáig (ami már Igazság évének Igazság hónapja) vagyis azok a friss és régi kapcsolatok, amelyeknél a belső álarcok lebontása elkezdődött júliusban és még augusztus elején is fényesítik, nem pedig lehúzzák egymást – ők már szabadon szárnyalhatnak a romok fölött… :)

 

 

 

…csákányt a kézbe… indulunk…. :)

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.