... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   jún 30

Júliusi Varázstábla – Áldás hava

 

Júliusi Varázstábla

A Varázstáblában a hónap minden napját rezgéseire bontva láthatod  :)  A megjegyzések a sorsszámra vonatkoznak, arra, hogy milyen sors vár arra a dologra, amit az adott napon elindítottál. A kulcsszavak közül, bármelyiket behelyettesítheted a számokhoz, nem csak azt az egyet, amit én beírtam !

A  :)   jelzi külön a teremtő napokat, amikor lehetőséged van a mesterszámok rezgéseit felhasználni a saját terveid elindításához, megvalósításához. A kulcsszavakat itt is megtalálod http://nevedbenasorsod.hu/varazstabla/a-varazstablahoz-tartozo-kulcsszavak

 

Júliusban 12 Teremtőnap lesz, ami több mint a harmada a 31 napos hónapnak! Köztük a Telehold és Újhold, dupla teremtőerővel bírnak :)

Habzsi-dőzsi, sok jut a JÓBÓL mindenkinek :)  a lehetőségek és az elérni kívánt célok megvalósításának energiáiból, amik segítenek minket ebben a hónapban! Fontos, hogy ha Teremtőnapon rosszat teremtesz a szavaiddal, viselkedéseddel (irigység, veszekedés, féltékenység, önsajnálat, stb.) akkor azt fogod bevonzani!

A legerősebb rezgések a hónapban, amiket érdemes kihasználni: az idő, az önmagunkba vetett hit, az útkeresés, gyógyítás, öngyógyítás, titkok felfedése (önmagunkban is), önismeret, önfejlesztés, spiritualitás és a megbocsátás…

Azt hiszem, mindannyian dolgozhatunk most magunkon, testi-lelki szinten, hogy legyőzzük a külső-belső ellentmondásokat és Önmagunkra támaszkodva diadalt arassunk!

A 7-es szám SZENT szám, ÁLDÁS van rajta, így mindenkin, aki megérti és megoldja a leckéit:

–         Tedd magad szabaddá és bocsáss meg végre!

–         Bízz magadban és tanuld, csináld, amit szeretnél!

–         Minden megvan benned a Boldogsághoz, nézz magadba és indulj!

–         Minden a rendelkezésedre áll, hogy egészséges légy – gyógyítsd meg magad!

–         Szeresd magad, fejleszd magad és megtalálod az UTAD :)

–         A SIKER a Tiéd, érd el!

–         Most egyetlen idő pillanatban meghozott döntés elég, hogy megváltoztasd az életed

ÁLDÁS :)

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.