... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   júl 24

Július utolsó hete

Már írtam a hónap elején, hogy ebben a hónapban kétszer van Újhold  :)

Az előző hét tisztításai után – még ezen a héten is lesz alkalmunk az elengedésre! Ez önmagunk miatt fontos leginkább (hiszen nem megy egyik napról a másikra—fontos, hogy sokszor csináljuk  :)  )

 

Július 30. – szombaton lesz Újhold napja – amikor is új lehetőségek, elindulások, kezdeményezések, ötletek várhatók!  Persze, ha testünket, lelkünket tisztítjuk előtte (újra és újra) akkor sokkal egyszerűbben érjük majd el az ÚJ elindításának, bátorságának megérzését.

Úgy képzeld ezt el, mint amikor tele van felesleges szeméttel a kuka  :)  A mi fejünk, szívünk, lelkünk, testünk is ilyen tisztítás előtt !!

Az ÚJ –mint egy spirális energia körbe-körbe jár –utat keres magának –hogy eljusson a tudatba, a testbe és a lélekbe is. De ha tele van az a „kuka” rossz gondolatokkal, fájdalommal, haraggal, betegséggel… nem fér be sehova…

Ezért kell elengedni, tisztítani, hogy az újat tudjuk fogadni – az Újhold erejét ki tudjuk használni !!!

 

A kedvenc anyagom az elengedéshez: http://www.slideshare.net/Manita11/das-gesetz-der-leere-hu1

 

De lássuk mit kéne tennünk, a hét elejétől  :)

 

Július 25. hétfő –  itt most már látni kell az alagút végét –valami reménysugár ott ragyog -ha nyitottak vagyunk erre  :)  a sírás, teljesen normális dolog ezen a napon…ne fojtsuk el !!!

 

26. kedd – a boldogság szikrái már látszanak  :)   jó nap a dolgok elindítására (nem a fogadalmakra) és a kapcsolataink átértékelésére –a szeretet megélésére  :)

 

Anna nap :)  Biztosan tudjátok, hogy nagyon régi név (Szűz Mária édesanyja is Anna volt)

Jelentése: kegyelem, könyörület

Névelemzéskor, láthatjuk, hogy a név viselője belső harmóniában van önmagával – és önzés nélküli a viszonya másokkal (persze, nagyon fontos, hogy milyen vezetéknév társul hozzá!!)

 

Kedvenc Mondóka Királynőm-írt is egy versikét :)

 

Anna, Anna, drága Anna,
névnapodon köszöntünk ma.
Boldog vagy, vidám s jókedvű,
ez, mi Benned oly nagyszerű.

Életed  minden napjára,
napi huszonnégy órára,
kívánunk mosolyt, ölelést,
nevetős arcokat köréd!

Kőrösi Katalin

http://mondokak.hu

Önfejlesztés, lélekerősítés

– új alapok az élethez

 

27. szerda –  a felemelkedés, az újjászületés napja  :)  De csak azoknak, akik átgondolták a múltat, elengedték a felesleges dolgokat, érzelmeket –ÉS tanultak a múlt hibáiból!!!

 

 

28-29 csütörtök-péntek – ezeken a napokon van újra lehetőségünk az elengedésre, tisztításra, a dolgok lezárására. Aki úgy érzi, hogy a szerdai nap semmilyen „felemelkedési érzést” tanulságot nem hozott a számára –azok tényleg pucolják ki a „kukájukat”,  hogy a következő napon fogadni tudják az Újhold, éltető, újító energiáit!

Mondom ezt azért is, mert 29. e teremtő nap –tehát ha továbbra is azt teremted magadnak, hogy mások miatt vagy egy bizonyos helyzetben (haragodra és sértettségedre helyezed a hangsúlyt) – akkor továbbra is ez fog történni!  Jót teremts, küldj áldást és szeretettel engedd el azokat a személyeket, dolgokat, elveket…amiket el kell engedned  :)

 

30. szombat –Újhold és változás, változtatás napja. Ne féljünk az újtól-mert itt az ideje már a jónak az életünkben  :)  Lazítsunk, meditáljunk, engedjünk teret az ötleteink megvalósításának!

( a holdfázisoknak is vannak mágiái  :)   de ezt most önző módon nem teszem közkincsé, mert benne lesz a hamarosan induló Boszi – Suli – Tündérboszorkány Tanoda anyagában  :) )

 

Csodás hetet kívánok  :)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Comment

  1. S. Kinga szerint:

    Anita, annyira de annyira jó, hogy megosztod velünk a napok jelentéseit:) Lassan már minden napomat eszerint tervezem, s reményt ad, megerősítéseket.

    [Reply]

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.