... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   márc 01

A Tavasz első napjai :)

 

Március igazi női hónap  :)  A termékenység, a kommunikáció és a cselekvés ideje – azé a cselekvésé, amivel megalapozzuk a jövőnket, az életünket  :)

 

7 teremtő nap, a Telehold és az Újhold segíti a női energiák kibontakozását  :)  A kikelet hónapja –és ne feledjük, hogy a Tavaszi napéjegyenlőség – a megújulás az újjászületés pozitív erői is velünk lesznek március 21.én.

A szeretet, szerelem, anyaság, bőség, kreativitás lesz a legnagyobb erő ebben a hónapban :)

 

Március 1 – csütörtök – segítsük önmagunk és mások kreativitásának kibontakozását – tegyük meg az első lépést az önkibontakoztatásunk felé  :)

2. péntek –  hallgassunk a megérzéseinkre – a szerencse felénk fordul – és új lehetőségeket vehetünk észre, ha kinyitjuk a szemünket, a szívünket

 

3. szombat – Teremtő nap  :)  megduplázódik a nőiség és a saját ötleteink megvalósításának vágya. Ne csak vágyakozz—csináld! Kezd el!

 

4. – vasárnap – érdekes nap-a férfi és női erők kiegyensúlyozására törekedj – legyen benned lágyság, keménység… és kezd el az álmaid megvalósításához a terveidet elkészíteni! Mindent, ami és aki azt mondja, hogy nem tudod megvalósítani Önmagad—azt engedd el!

 

5. hétfő – ezen a napon érdemes megszabadulnunk, azoktól a dolgoktól, személyektől-akik nem visznek már régóta előre a terveid megvalósításában! Sírj ha kell-de engedd el mindet !!

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.