... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   dec 01

A Szeretet ideje…

 

Álom Hava – a Szeretetről szól   :)

Arról, ahogyan elfogadjuk önmagunkat és másokat. Arról, ahogyan széppé tesszük a világunkat  :)  Kívül és belül…

A szeretet a legmagasabb szintű energia (és a valóságban nem mindig tudjuk folyamatosan megélni, sem a külvilággal sem önmagunkkal szemben) A napi gondok, a hirtelen felmerülő válsághelyzetek teljesen kiszívják az erőnket és elveszíthetjük hosszabb időre is a pozitív gondolkodás és életszemlélet lehetőségét. Ezen bizony sokat kell ilyenkor dolgoznunk, hogy újra  kereknek és teljesnek lássuk a világunkat. Nem könnyű feladat, de akár órák, rosszabb esetben, napok alatt  teljesíthető :)  Kitartónak kell lenni és az egészen apró szépségeket felfedezni – egy mosolyt, egy hópihét, egy udvarias gesztust vagy egy madárcsicsergést a téli parkban  :)  … és persze a legnagyobb kihívás, hogy a sikertelenségeink közepette is szeressük önmagunkat !

Talán a decemberi nyüzsgés, a kivilágított feldíszített ablakok, kirakatok, a vásárok ízes hangulata, a forró teák és a sült gesztenye illata segítségünkre lehet.

Töltődjünk a csengettyűk hangjával, a gyerekek mikulást és Jézuskát váró szemének csillogásával!

Az egyensúlyt teremtsd meg magadban – engedd el, ami nem visz előre és tárd ki a szívedet az új lehetőségeknek!

December 1 csütörtök – az igazság napja  :)  lehullnak a fátylak a szemekről –új üzletek, pénzszerzési lehetőségek juthatnak eszedbe.

 

2. péntek – a szeretetenergia, az önbecsülés ideje. Szeresd magad, bocsáss meg (mindenkinek) és tanulva a múlt hibáiból menj tovább a szeretet útján.

 

3. szombat – az alkotás, a kezdet ideje – kommunikálj, tervezz aztán cselekedj .

 

4. vasárnap – a hosszú távú terveid elkezdésének napja – amit ma elindítasz sikerre van ítélve. Teremtő nap  :)   Advent második vasárnapja, gyújtsd meg a gyertyákat és öltöztesd ünneplőbe a szíved!

 

5. hétfő – a változás, a változtatás ideje (a hozzáállásodban, a környezetedben, az egészségedben, a függőségeid letételében)

A karácsonyi készülődéshez írtam meg a Karácsony Szelleme és Mágiái című e-bookot, amelyet az idén színes nyomtatásban és névre szólóan is kérhetsz  :)

Bővebben itt olvashatsz erről: http://nevedbenasorsod.hu/karacsony/

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.