... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   aug 14

Van összefüggés a pénz és a Feng Shui között?.!

Nem találkoztam még olyan emberrel, aki ne szeretett volna gazdag lenni. A te céljaid között is szerepel? Én, vágyom rá.

 

Vajon van-e közöttünk különbség abban, ahogy e célunk felé haladunk?

 

Én a fizikai síkon való tudatos megvalósítás mellett egy olyan törvényszerűség metodikáját is használom, ami annyira nyilvánvaló, mint a gravitáció. Bolygónk természeti törvényi közül, a kínai öt elem tanára épülő Feng Shui tudományát hívtam segítségül, hogy támogassa pénzteremtő munkámat.

 

Azon kívül, hogy dolgozom, és ebből adódóan pénzt kapok munkám elismeréséül, sokat tevékenykedek azért, hogy az otthonom energetikailag is megfeleljen, és segítsen ebben az ambíciómban.

 

Hallom a gondolatodat: „Na, nehogy már ez a kínai maszlag segítsen a gazdagodásban!”

Gondolj a szélre, az esőre, és az árvízre. Kínában épp úgy fúj, vagy esik, vagy mos el falvakat, mint nálunk.

 

A Föld bolygón élünk mindannyian. A természet törvényei egyformán hatnak ránk. Ebből adódóan a következtetésünk teljes mértékben helyt álló: nem csak a gravitációt, a szelet, az esőt használja minden földlakó, hanem a Feng Shuit is.

A különbség abban áll, hogy hogyan használjuk. A hangsúly a tudatosságon van. Ha azt szeretnénk, hogy pozitív energia álljon mellénk a pénzteremtésben, akkor tudatosan célszerű alakítanunk otthonunk/üzletünk gazdagság siker életterületét.

 

Átgondoljuk, megvizsgáljuk, hogy mit látunk, mit tapasztalunk ezen a helyen, önvizsgálatot tartunk pénzügyeinket illetően. Őszintén megállapítjuk, hogy hol tartunk most.

Megfogalmazzuk azt, hogy mire vágyunk, min célszerű változtatni, hová akarunk eljutni. Ezt követően tudunk csak munkához látni.

Igen, munkához látni. Bődületes tévedés azt hinni, hogy egy szimbólum elhelyezése ezen az életterületen meghozza az áhított gazdagságot, pénzt, bőséget. Sohasem biztatnék senkit arra, hogy változtassa a lakóterét kínai bazárrá.

 

A Feng Shui nem erről szól. Sokkal bonyolultabb, mélyebb filozófiai rendszer, olyan eszköz, mely segítségünkre lehet abban, hogy életünket gyökeresen megváltoztassa, könnyebbé tegye. Eszköz mindazok számára, akiknek elegük van a kínlódásból, a vegetálásból, a sopánkodásból és panaszkodásból. Egy lehetőség azoknak, akik hajlandóak kilépni komfortzónájukból, és képesek adni azért, hogy kapjanak.

 

 

Skultéty Andrea

Okleveles Feng Shui Szakértő

www.fengshuis.hu

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.