... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   aug 10

Vágyfokozó Feng Shui tippek

„A férfi szívéhez a hasán keresztül vezet az út!” – tartja a mondás! Magamból kiindulva tudom, hogy ha ez igaz lenne, nem élnék húsz éve egyazon férfiember mellett, ugyanis nem vagyok egy házi tündér, de pláne a családban inkább vagyok a konyha ördöge, mint angyala.  :)

 

Mindazonáltal van egy remek eszközöm, aminek segítségével – persze több minden más mellett – hatékonyan használhatok a kiegyensúlyozott párkapcsolat elérése érdekében.

A szerelem fészke természetesen a hálószoba. Az, hogy egy feng shui hálószoba hogyan nézzen ki, mit kell figyelembe venni a kialakításánál, már olvashattál ezen az oldalon.

A meglévő párkapcsolatod minőségét, a szenvedély fokozását, az unalom elűzését, a Szerelem, házasság életterület átalakításával, átrendezésével, néhány hatásfokozó eszköz használatával tudod befolyásolni.

Ezeket a kellékeket kizárólag a párkapcsolatod erősítésére, a helyzet javítására vedd igénybe.

Ha nincs társad, de szeretnél, ne alkalmazd egyik aktivátort sem, hacsak a jelenlegi  helyzetedet, azaz a  párnélküliséget nem akarod erősíteni, állandósítani.

Manapság egyáltalán nem ritka jelenség, hogy egy kapcsolat ellaposodik. A munkahelyi stressz, félelem az állásod elvesztésétől, a napi 10-12 órás robot, a létfenntartásért folytatott küzdelem annyi erőt vesz el tőled, hogy a partneredre nem csak időd, de energiád sem marad. Rutinná válnak a mozdulatok, a beszélgetés a csekkek befizetésére, a gyerekek aktuális iskolai menetrendjére, vagy éppen a „mit vacsizunk ma?” maroknyi témakörre szorítkozik. Tudom, hogy sokan élnek így.

Ha azok közé a „szerencsések” közé tartozol, akik ezt nem élik meg tragédiaként, vagy „csak” normálisnak tartják ezt az életstílust és nem zavar ez a létforma, semmi dolgod, folytathatod így tovább, ne tégy semmit.

Ha azonban te is azon a ponton vagy, hogy azt latolgatod, hogy szakítasz a pároddal, vagy megcsalod, de az tuti, hogy nem bírsz ki így további 20, 30, 40 évet, itt az ideje, hogy még mielőtt végzetes lépésre szánnád el magad, bevess egy két feng shui praktikát a boldogabb párkapcsolatod érdekében.

 

Ugye mondanom sem kell, első két lépés: lomtalanítás, tértisztítás.  :)

 

A szerelem házasság életterületre elhelyezett vörös, rózsaszín, vagy éppen fehér rózsacsokor azon túl, hogy a vágy, az érzékiség és az erotika egyik legrégebbi jelképe, arra is emlékeztet, hogy a párodat hibáival együtt fogadd el, hiszen te magad sem vagy tökéletes. Tudod: „nincsen rózsa tövis nélkül…”

Soha ne tartsd meg az elszáradt, konzervált virágot. Az élő bokréta érzékelteti az élő érzelmeket.

 

A pillangó pár igen hatásos eszköz akkor, ha fényévekre távolodtatok el egymástól lelkileg. A hernyó metamorfózison megy át, míg pillangóvá válik. Ezt idézd fel magadban gyakran. A pároddal eltöltött évek alatt a változás elkerülhetetlen. Lényeg, hogy az egyéniségedet megőrizve, ésszerű kompromisszumokat kötve csiszolódjatok egymáshoz.

Emlékezz! Ha valaki pillangóvá akar válni, le kell mondania a hernyóságáról.

 

Ha fogalmad sincs arról, hogy a te otthonodban hol lehet a Szerelem házasság életterülete, ne keseredj el, gondoltam rád is. A nemi vágy, és a szenvedély fokozásának érdekében párologtass a hálószobában ylang-ylang illatot, sőt féltékenység ellen is kiválóan hat.

 

Ne feledkezz meg, egyéb praktikákról sem, aminek ugyan nincs köze a feng shuihoz, de hatásos módszer lehet: egy-egy kedves szó, simogatás, kényeztető masszázs, nevetés. Nem régiben olvastam valahol, hogy a közös gardrób is igen hatékony eszköz a különböző energiák „összeszoktatásához”.

Te milyen praktikákat használsz a párkapcsolatod élénkítésére?

 

Skultéty Andrea

Okleveles Feng Shui Szakértő

www.fengshuis.hu

 

 

ui:

 

Andreát bátran nevezhetem Szakértőnek a témájában  :)

Képzeljétek, nálunk is volt – olyan dolgokat mondott –hogy szinte lakásfelújításba mentünk át –a bútortologatásból  :)  :)

 

De

MEGÉRTE !!!

 

Aki nem tudná, ANDI, most ajándékokat osztogat az új feliratkozóknak!!!

Futás-futás … tessék lecsapni rájuk!!!!!

 

Íme az AJÁNDÉKOK  :)

 

1.

Bevezetés a Feng Shui birodalmába – 3 lépés, mely garantálta megváltoztatja az életedet

2.

5 FENG SHUI fiaskó – orbitális baklövések, melyet amatőr Feng Shui felhasználók követnek el.

3.

Korlátlan kérdés feltevési lehetőség, bármi ami Feng Shui témában felmerül benned

http://www.fengshuis.hu/mikor-van-ram-szukseged/
http://www.fengshuis.hu/kerdeseid-vannak-itt-tedd-fel/

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.