... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   nov 09

Mivel foglalkozol? – Önkielégítéssel…

és TE?

Kielégíted-e a tested ÉL-elemmel?

Kielégíted-e a tested – melynek közel 80%-a víz – naponta friss vízzel?

ÉL-ELEM

Kielégíted –e a tested az érintés csodájával, melyet adsz és elfogadsz – csak úgy, hogy a LÉLEK örvendezik benned mikor érintesz – mert szereted, tiszteled és emelni tudod a másikat??

Kielégíted-e a lelked, hogy örömben élsz, dolgozol és SZERETED MAGAD? A lelki szükségleteid köré szervezed az Életed?

Kielégíted –e a szellemiséged, hogy a saját célodért teszel? Megadod-e neki a szabadságot, hogy vezessen?

.

.

Mit alkottál eddig?

Mi az ami a csodás szellemiségedből a lelked erejével létrehoztál a tested cselekvéseivel?

mese vagy valóság?

Ha szétnézel a MOSTBAN………….. Élet sarjad MOST is a kezed nyomán?

.

.

Tiszta Teremtés csak az lehet, ami az Életet szolgálja!

.

Mi az Élet?

Az Élet = Öröm, Szeretet, Áramlás, Növekedés és Megújulás.

Ami él, az növekszik és mindig túllép önmagán :)

Az EMBER – Test-Lélek-Szellem szinten képes erre! :)

.

Mester… honnét tudhatom, hogy van-e még dolgom a világon?

– Abból hogy ÉLSZ!

.

.

November, minden napja Teremtőnap és a Teremtőerőnk megtisztítása a feladat :) December pedig a tisztítás utáni kapcsolódásról szól az Isteni részünkkel :)

táncol az Élet :)

Módod és lehetőséged van minden egyes nap azt Teremteni ami ÖRÖM… és választásodban áll, azt is Teremteni, ami fájdalom, keret, stagnálás… Az első az Életet ÉLTETI, a második Teremtési minőség MEGTISZTÍTANDÓ… mert lehúz egy nehéz, sűrű rezgésre, amely ellened fordul majd és megmérgezi a lelkedet…aztán a testedet…

.

.

Tisztítás… megújítás… kapcsolódás…

Nincs „biztonság”, nincs állandóság itt a Földön, tehát a kapcsolódásokban sem!

Engedd menni, aminek lejárt az ideje, ami nem öröm, ami már nem visz Téged előre. Akitől-amitől nem TISZTA a Teremtésed… ilyenek, az önbecsapás, hazugság, félelem, illúziók és az alacsonyabb rezgésszintre lehúzó kapcsolatok is…. (és még sorolhatnám) de a lényeg: Ezekben TE vagy a főszereplő… nem más!

Az év arról szól, hogy változz, alakulj át egy olyan Emberré, AKI az ÉLETHEZ kapcsolódik – nem a múlthoz, nem a keserű csalódásokhoz, a fájdalomhoz, a betegség rezgéseihez, a szeretetlenséghez – hanem Önmaga Isteni lényéhez <3

Aki tudja, hogy a Lelke végtelen – és ezt csak úgy tapasztalhatja meg, hogy elengedi a kereteit, teóriáit, múltjának rémképeit, elvárásait…

Aki tudja, hogy Testének minden sejtecskéje a Lelkének rezdüléseit követi!! Ha elhíztál, nem a tested éhezik…hanem a lelked!! Ha beteg vagy nem a tested betegedett meg először, hanem a lelked!

Aki tudja, hogy a Szellemisége örök – és bármikor kapcsolódhat az Ősei szellemiségéhez, a Minden Tudáshoz, a Teremtőhöz (mindegy, hogy hogyan nevezzük) – Önmagához!

Test-Lélek-Szellem

Aki mindhárom szinten, a TEREMTÉSEIT – tisztán, Önmagából – és nem hiányból indítja… Ő tud visszakapcsolódni az ÉLET, az Öröm, a Szeretet áramlásába :)

Aki kielégíti a testét, lelkét, szellemiségét… Ő is csak akkor maradhat TISZTA, ha KIÜRÍTI rendszeresen mindhárom szinten, a megújulást akadályozó gondolatokat, érzéseket, cselekvéseket.

Mert minden amit az Emberbőrben megélhetünk TEREMTÉS.

A gondolataink, az érzéseink és a cselekedeteink is :) Te döntöd el, hogy ezzel a mérhetetlen Teremtőerővel az Élet Áramlását vagy a Stagnálás megkötött mozdulatlanságát TÁPLÁLOD.

.

Ha az önkielégítésed vagyis a Teremtésed, a HIÁNY rezgéséből indítod, akkor örökös HARC az életed – a győzelemért, valakinek a megkötéséért, a fájdalom elkerüléséért vagy a bosszú energetikájával töltekező kárpótlásért… Ilyenkor szeretet helyett, ellenállsz Önmagad valódi Életének, áramló és mindig megújuló megtapasztalására….

.

.

Tisztán Teremteni nagyon egyszerű :)

.

Jó gondolatokkal a fejedben, jó érzésekkel a szívedben, örömmel cselekszel és Tiszta lesz a TEREMTÉSED <3

Már csak egy kérdésem maradt :)

…és tedd a szívedre a kezed és úgy válaszolj!

Életspirál

Hiszed-e és teszed-e, hogy a LÁTHATATLAN, csodálatosan kreatív szellemiségedből, a lelkedre hallgatva – a LÁTHATÓBAN, a cselekvéseid által TE Teremted a BOLDOG ÉLETED?

…és bármit válaszoltál – IGAZAD van! Az a TE igazságod :)

Minden embernek a Földön saját igazsága van :) Ezzel persze együtt jár, hogy SAJÁT szabad akarata és SAJÁT FELELŐSSÉGVÁLLALÁSA IS VAN azért, hogy, hogyan TESZI BOLDOGGÁ az Életét…

.

.

Test

Lélek

Szellem

Amit teszel…. Amit érzel… Amit gondolsz…

Nos…… MOST pont azaz időszak van, amikor az ÉLET szeretne ÖRÖMBEN áramolni Benned… Ez az ÁRAMLÁS, minden szinten – és minden elem segítségével – megpróbálja kitágítani, áttörni az eddigi gondolkodási szokásaidat, érzelmi rezgéstartományodat és cselekvési módszereidet, hogy HARMÓNIÁBA kerüljenek és Tiszta legyen a TEREMTŐERŐD :)

újjászületes

Tágítja-áttöri… tisztítja, kiégeti vagy elsodorja az Igazságaidat… a Szabad akaratodról formált képed …és a Felelősségvállalásod másra hárítását… –– HA ENGEDED az ÁRAMLÁST!

.

Nincs miért félned!

Téged nem sodor el, csak ami HAMISSÁ VÁLT vagy amit eleve hamisan aggattál magadra a MÚLTBAN…

MERT

Te vagy az alkotó és Te vagy az alkotás… Te vagy a Teremtő és Te vagy AKIT Teremtettél….

…És bármikor újrateremtheted Önmagad ÉLETÉT :)

ITT AZ IDŐ <3

.

.

…és TE??

Hagyod, hogy az Élet sodorjon vagy beleállsz és megtisztulsz?

– írd meg a hozzászólások közt ha mered :)

.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.