... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   ápr 26

Mi a dolgod a világban?

Április 24.-én beléptünk egy új Holdhónapba, amely a LélekErőink közül a Hangyához kapcsolódik. Ez a Lélekrészünk, a mozgás segítségével, megújítja minden Erőnket most :)

.

hangya

.

A Hangya, összeköt a Föld középpontjával, a Föld Tüzével a lábainkon keresztül, egészen az Égig – Napapánkig – összeköti minden lélekrészünket. A mozgás, elindulás, haladás, kitartás, tartozik hozzá a fizikai síkon.

 

A Hangya Holdhónapjában a legkönnyebb a változtatás, az elindulás, a megrekedt élethelyzetekből való kimozdulás, illetve ilyenkor könnyebb, a lábak betegségtüneteitől való megszabadulás…

 

… ha például, fájnak, dagadnak vagy csupán, nem tudod a lábadról levágni a körmöd, akkor bizony a Lelked Hangya részét „megcsomóztad, megakasztottad” valamiféle sérelemmel, konfliktussal, félelemmel… ki nem mondott, meg nem oldott történéssel, amit cipelsz magaddal, ahelyett hogy elengednéd… megbocsátanád…

 

 

A Hangya, a Szerelmet keresi :)

A SZERelem, a jóból jobbat Törvénye, ami miatt elindul, ami miatt mindent megtesz – amit a hangyák királynője mond neki…

 

Mi a Te célod, ami miatt követed a szíved hangját?

 

Hajlandó vagy-e menni érte… tenni érte… mindent ott hagyni, ami felesleges…és minden tudást megosztani az utadon?

 

Hajlandó vagy-e minden gyémántba, minden tükörbe belenézni…  minden kincset ott hagyni ami nem a Te célodhoz vezet…és csak akkor elindulni felfelé, amikor már a „föld alatt” megtaláltad ÖnMAGad?

.

tükör

.

A gyémánt… a kincs… a tudás…minden amit elérsz, egy TÜKÖR. …  mely egy képet mutat arról, hogyan érzed MAGad tőle…

 

Mit látsz a tükörben?

Még egy kis smink kéne? Nem igazi még a boldogság?

– Akkor ez nem a Te gyémántod… ne cipeld magaddal, csak azért nehogy másé legyen!

…vagy…

Kócosan, fáradtan is boldogan néz vissza a tükörkép?

– Akkor megtaláltad… tégy vele a szíved terve szerint :)

 

 

Ez a Holdhónap, a fizikai világban érzékelt önbecsapásaink megszüntetéséről szól…

.

a hangya útja

.

…arról hogy elégessük a félelmeinket… hogy egyedül elinduljunk az ismeretlen felé… hogy megszabaduljunk a lustaságtól, mozgáshiánytól, tehetetlenségtől, halmozástól… hogy segítsünk másoknak… tegyünk meg mindent, hogy eljussunk az Égig és elérkezzünk a szívünk céljához :)

 

A legnagyobb „fizikailag mérhető” részünket tudjuk meggyógyítani, a félelmeinket elengedni a Hangya erejével… a megjárt kilométereinket, kudarcainkat, a múltunkat, a gyökereinket… a mélyben rejtett bűneinket, kincseinket, vágyainkat, gyémántjainkat, tükörképeinket, házainkat…….. – egyetlenegyért – a Szerelemmel kitűzött, felelősséggel végigvitt, szívbéli  célunkért….

 

 

Bújj bele a mesébe és oldozz fel minden csomót, amit a Lelkedre kötöttél és meg se állj az Égig :)

 

A Hangya meséje

 

Szeretettel

Mátyás Anita

– 2020 –

.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.