... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   jún 22

Megtalálták a Pálmalevelem…

Valami furcsa és bizsergető érzés volt, amikor felhívtak…nem is értettem mit mond a lány a telefonba, mert egyszerűen nem hitem el, hogy megtalálták…. pont most …

 

Amikor tavaly kerestetni kezdtem, pont cégalapítás előtt álltam, tudni akartam, hogy minden családi ellenkezés ellenére bele merjek-e vágni, esetleg,  menjek el a szomszéd városba vendéglátózni vagy a kínaiba ruhákat árulni… Tudni akartam, hogy képes leszek-e rá, családi segítség nélkül, pusztán idegenek jótékony segítségét kihasználva – távol mindentől ,  egy kis faluban, kocsi és néha telefon nélkül – csupán csak az internet összeköttetést használva, egy 2,5  éves csöppséggel megáldva – pénzt keresni és cégként is megállni a helyemet…? Nagyon fontos kérdés volt, hiszen már hónapok óta gyötrődtem ezen.

Már vagy 15 éve olvastam először a Pálmalevelekről. Akkor még csak az a megoldás volt, hogy ki lehet menni Indiába, kell vinni tolmácsot és ha van Pálmalevelem, akkor felolvassák  :)  Mert nem mindenkinek van :)

Én első olvasásra hittem abban, hogy igenis léteznek ilyen csodák, hogy több ezer évvel ezelőtt valaki leírta a nevem egy levélre és oda írta, hogy mi lesz a sorsfeladatom, hány gyerekem lesz, milyen betegségekkel kell szembe néznem, mi a jó megoldás a problémáimra….

Azt sose akartam tudni, hogy mikor halok meg!!  Valahogy a halál gondolatával, a mai napig nem tudok barátságot kötni (hiszen, bármennyire hiszem, hogy a testnélküliség egy felemelő lelki nyugalommal és szabadsággal jár, valahogy nem fér bele a gondolataimba, hogy miért/hogyan leszek boldog ha nem ölelhetem meg a gyerekeimet és a szeretteimet…)

Az viszont, félelemmel, vegyes izgalommal teli gondolat volt régen is, hogy: Nekem, van-e Pálmalevelem? Mert akkor még azt hittem, hogy csak a kiváltságosoknak van  :)   Azóta tudom, hogy mindannyian kiváltságosok és egyediek vagyunk – de ezt elsősorban Magunkról kell tudnunk és cselekednünk is nekünk kell érte  :)

Szóval, mikor tavalyelőtt regisztráltam a Pálmalevelek oldalra, már tudtam, hogy nekem van levelem, de rettentő riasztó volt az ára. Még, hónapokig vívódtam… olvasgattam azok írásait, akiknek már megtalálták… fórumoztam, érdeklődtem…. Elolvastam azokat a cikkeket  is, amelyek arról írtak, hogy ez mekkora humbug  :)  mert csak évekig használják a pénzünket, aztán keresnek egy indiai kinézetűt, akinek pöttyöt festenek a homlokára, oda tesznek elé egy kamerát, mindenféle érthetetlen szavakat mormol majd kezében egy Pálmalevélnek látszó tárggyal… – miközben én ülök Pesten egy kényelmes szobában és egy  „tolmácsnak”  nevezett, jó emberismerettel és beleérző képességgel megáldott személy jósol valamit a pénzemért…  Olyat is hallottam, hogy mivel leveszik regisztrációkor az újlenyomatunkat, adatainkat – csupán ezek birtokában felbérelnek egy magánnyomozót és ennek jelentése alapján készítik el a hamis Pálmalevelet, amit majd felolvasnak…

 

Vagyis döntésképtelen voltam, a negatív és pozitív információk tömkelegében és ilyenkor, mint mindenki – vártam a JEL-re, egy olyan megerősítésre, ami számomra biztonságot adóan megerősíti majd, hogy melyik út a helyes :)

Közben 2011 lett és nekem lejárni készült a gyesem-így nagyon fontos volt, hogy beszéljek ügyvéddel, könyvelőkkel egy induló vállalkozás költségeiről, lehetőségeiről  :)  Találtam is a Nyugati pályaudvarhoz közel egyet a Podmaniczky utcában, aki egy ingyenes kérdezz-felelek  megbeszélésre adott is időpontot 3 hét múlva.

Mivel a cégalapítás kérdése fontos és sürgető lett egyszerre, megint a Pálmalevelek oldalát kezdtem el böngészni. Fórumozás közben megemlítettem, hogy félek megtudni a halálom időpontját ezért is nem regisztrálok a keresésre. (arról, hogy pénzem egyáltalán nincs erre, mélyen hallgattam :) ) Furcsa módon aznap csöngött a telefon és egy kedves ismerősöm hívott, hogy ne legyek már betojva ennyire (mivel olvasta a fórumon a hozzászólásomat) aki nincs felkészülve, annak nem fogják megmondani-mert ők azt tudják :)  Mellesleg megemlítette azt is, hogy lehet részletekbe fizetni.

Úgy éreztem ez az a JEL, amire vártam és délután már kitöltöttem a neten a regisztrációt is :)  Hihetetlen de este hívtak a Pálmalevelektől mert regisztrációkor feltettem egy csomó kérdést is – hogy megválaszolják. Az újlenyomat levételének dátumának azt az időpontot kaptam, amikor amúgy is mennem kell Pestre az ügyvédhez  :)  Mikor megkérdeztem (vidéki lévén) hogy hol van az a Csengery utca 88-ez volt a válasz: A Podmaniczky és a Csengery út sarok.

Pont azaz utca, ahová az ügyvédhez is megyek, ugyanazon a napon   :)

Teljes megerősítés volt, hogy az egész napi jelekből összeállt a nagy JEL, hogy van Pálmalevelem és hogy a felolvasásnál sincs semmi hazugság, semmi félrevezetés!

Persze reménykedtem, hogy meg is találják 1-2 hónapon belül-és választ kapok arra a NAGY  kérdésre, hogy most belevágjak-e egyedül egy cég megalapításába, vagy menjek el dolgozni egy  „ nem akarom de van ilyen szakmám” munkahelyre … Nem biztattak ezzel, de nem zárták ki ennek a lehetőségét sem, hiszen van akinek hónapok van akinek évekbe telik míg meglesz a Pálmalevele.

 

Eltelt másfél év  :)  Céget alapítottam, átestem több krízisen, csalódáson, testi-lelki, anyagi válságon, kudarcon… Minden nehéz helyzet közben vártam a Pálmalevelem (hogy majd megoldja a problémáimat) Mérges voltam, hogy nem jön – pedig nekem pont most van rá szükségem! …és ezek a pont most-ok szépen megoldódtak a cselekvéseim által, van amelyik sikeresen van amelyik nem  :)

Aztán valahogy elengedtem a görcsös akarást, hogy meglegyen. Csináltam amit szerettem… hibáztam – aztán próbáltam javítani rajta…ha nem volt jó próbáltam másként is…

Néha megnéztem, hogy a sorszámok még baromi messze vannak az enyémtől – de miután már nem ragaszkodtam annyira a tanácshoz ami meg van írva a levelemben – csak „vágyakozás nélkül vártam” hogy megtalálják…

Igazából a regisztráció után egy függőségbe kerültem, egy „biztos tudatba”, hogy a Pálmalevél jelenti mindenre a megoldást. Háttérbe toltam önmagam nagyszerűségét és magam fölé helyeztem, mint valami kulcsot, ami kinyitja a tuti ajtót az életemhez  :)

Mikor elengedtem ezt az alárendelt szerepet és úgy éreztem, hogy az életemet nekem kell irányítanom (jól vagy rosszul, de mindig cselekvés kíséretében, újra-és újra megpróbálni jobbá tenni) akkor kezdtem elfogadni, hogy lehet, hogy nincs is nekem levelem vagy olyan jó úton járok, amit csak megerősítene, ha meglenne  –  bármennyire cikk-cakkos is az utam…  :)

2 döntést hoztam:

–          ha meglesz, ha nem – boldogulnom, cselekednem nekem kell – várnom, áhítoznom nem szabad a megerősítésekre  :)

–          én vagyok a kulcs a saját életemhez és a Pálmalevél minden titka megvan bennem  :)

Így elengedtem minden vágyam, sürgetésem és függőségem azzal kapcsolatban, hogy esetleg nem a saját utamat járom és a levelem megtalálása majd átterel egy másik, jobb, boldogabb, sikeresebb útra  :)

Elfelejtettem rá gondolni  :)  :)

A májusi változások sok tanulsággal szolgáltak, főleg az ügyben, hogyha nem teszek semmit magamért, nem változik semmi-csak stagnál vagy rosszabb lesz… Eljutottam egy olyan mélypontra, hogy úgy éreztem kevés az erőm ennek megoldásához (kicsi vagyok, gyenge, majd megoldódik valahogy…stb) Mindezek következtében június 5.én megérkezett a hivatalos ügyvédi felszólítás ami jogilag és emberileg azt erősítette, hogy kicsi vagyok, gyenge, tehetetlen, fel kell adnom mindent, hiszen nem győzhetek soha!

Teljes összeomlás.. padló! Sírás-rívás, önsajnálat, kétségbeesés, a cselekvésképtelenség beismerése (hiszen a levélbe ezt írták, akkor el kell fogadni), megalázottság, hitevesztettség, önutálat… majd a csontokig hatoló FÉL-elem… és a szokásos kérdés:

Jajjjjjj Istenem mit csináljak????

Délután csörgött a telefon: Megtalálták a Pálmalevelem  :)

Nem hiszek a véletlenekben :)

Most azt érzem –  a legjobbkor jött, hogy kirángasson a tehetetlenség illúziójából és felemeljen annyira a padlóról, hogy észrevegyem a  rengeteg lehetőséget, ami eddig is itt volt körülöttem csak – önmagam poklában jártamban – nem volt nyitott a szívem a jót is észrevenni  :)

Azóta persze fel is olvasták  :)

 

Akarod tudni, hogy milyen érzés és energia az, amikor választ kapsz arra a kérdésre, hogy miért történik veled mind az, ami megtörtént?

Tudni szeretnéd, milyen érzés, amikor felelősségteljesnek gondolod magad – és kiderül hogy rengeteg döntés a félelemből adódott?

 

A Jövő Legendáriuma Magazin, következő számában elolvashatod  :)

Itt tudod megrendelni : http://kerekegeszember.hu/2012legendariuma/magazin/

Ha csak a júliusi számot kéred (vagyis 1 db-ot)  akkor írd be az 1 után hogy július !

Ha az éves előrendelést kéred az előző számmal együtt, akkor még a wellness hétvége ajándékunk is a tiéd lehet :)

ui:

Tudom, sokan nem hisznek a Pálmalevelekben vagy a valódiságukban – de ez így van jól :)  Istenben sem hisz mindenki  :)  Mégis nagyszerű emberek vannak, voltak és lesznek, az Ateisták és az Istenhívők között is  :)

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.