... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   okt 08

Önmegvalósítás? IGEN !!

Hmmmm??

Hogyan is kellene ezt elkezdeni, amikor olyan nehéz változtatni… Ugye? Mindig a langyos víz, a párunk, a szomszéd vagy más ránk hatással lévő személy véleményének elfogadása (nem beszélve a körülményekről, amit mindig előhozunk védekezésként) – szóval ezek a kifogások a visszatartó erők…

IGAZ?

Persze, hogy igaz :)

Ez a hónap különösen alkalmas önmagunk felfedezésére- a „rejtett képességeink” észrevételére és az eddigi magunkról alkotott kép megváltoztatására  :)

Nem kell nagy dologra gondolni, mert sokszor a mi csodás képességünk nem arról szól, hogy táv gyógyítunk, vagy levitálunk esetleg halljuk az angyalok hangját és tudjuk a jövőt…

Olyan dolgokban vedd észre a saját nagyszerűségedet-amit mindennapinak gondolsz magadban !

Amikor, más rég szájon tekeri a gyerekét-te pedig még mindig türelmesen terelgeted a csúnya szavak világából vagy az üvöltözésből az emberi viselkedés felé…

Amikor örömmel festesz, szobrászkodsz, írsz, vagy csak mosolyogsz az emberekre az utcán…

Amikor beosztod a pénzt és rájössz, hogy mindent meg tudsz adni a gyerekeidnek…

Bármiben megnyilvánulhat a különlegességed! A türelemben, az alkotásban, az idő vagy a pénz beosztásában :)

Bármiben lehetsz nagyszerűűűűűű :)

Gondold át, hogy miben vagy MÁS, mint a környezeted! Nem jobb csak MÁS :) Mi az amit kisujjból kirázol, miközben a szomszédod majd belehal, amikor ugyanazt kell megcsinálnia…

Tudatosítanod kell magadban, mi az amit örömmel csinálsz, bármikor és bárhol! Az ÖNMEGVALÓSÍTÁS felé ez az első lépés!

 

Írd össze-és foglalkozz többet ezekkel a dolgokkal! Engedd el azokat, amiket utálsz (vagy gyorsan legyél túl rajta  :) )  Én például, amit utálok csinálni, azt lemérem, hogy mennyi időbe tellik-és csak azt mondogatom magamnak, mielőtt belekezdek: Jajj de jó, csak 10 perc a mosogatás :)  (mivel tudom, hogy mennyi időt vesz el más fontosabb dolgoktól- már nem is csinálok olyan nagy hűhót (utálatot) ha meg kell tennem….

Második lépés, amikor egyre több időt töltök azzal, amit szeretek csinálni :)

Harmadik, amikor már nem érdekel, hogy kinevetnek vagy beszólnak, hogy: „mi a manót kötsz már megint?”

Igazából ennyi a titok :)

Amikor tudod, hogy mi az amit szeretsz csinálni és ha szétnézel a környezetedben rájössz, hogy messzemenően jól csinálod… aztán az eddig utálattal végzett dolgokat le tudod rövidíteni… és egyre lelkesebben tudsz foglalkozni a magad örömére—akkor elindulnak a csodák az életedben! Elkezdesz bízni magadban… Rájössz, hogy remekül csinálod— Észre veszed, hogy különleges vagy :)

HAJRÁÁÁÁ ! Szurkolok, hogy fedezd fel magadban a legjobb ablaktisztítót, a legszuperebb kézzel-hímzőnőt (vagy férfit), a legtürelmesebb anyukát, a legtöbbet mosolygó felszolgálónőt, …. bármit … és kamatoztasd!

Nagyszerű vagy! Egyedi és megismételhetetlen! Mutasd meg a Világnak!  :)

 

Október 10. szerda – keresd meg magadban a gyógyítót, a titkok tudóját :) hiszen, mindenkiben benne van!

 

11. csütörtök – Teremtőnap :) – dupla pénz nap :) Indítsd el, szervezd meg a karriered, tégy az anyagi helyzetedért, az üzletedért ezen a napon!

 

12. péntek – mások segítése, emel fel téged is!  A szeretet áramoltatása, a megbocsátás ideje

 

13. szombat – munkában, otthonteremtésben, ez egy kiemelt nap! Mindent elérhetsz, mindent újra kezdhetsz, amit csak akarsz… tervezés és cselekvés legyen a sorrend!

 

14. vasárnap – Teremtőnap :) – hallgass a belső hangodra és NE a környezetre – aztán indulj el a változtatás útján Önmagad felé :)

 

15. hétfő – Újhold – ami bőséget hoz, HA el tudod engedni mások véleményét, kritikáját és új alapokra tudod helyezni az életedet :)  Új nézőpont – új út – új lehetőségek indítása :) A szívedre hallgass és  változtass!

 

16. kedd – elengedés napja- a régi sérelmektől kezdve, a teóriákig, emberekig, dolgokig-amikre nincs szükséged, ami nem visz előre … engedd el mindet!!

 

17. szerda – ha sikeres volt az előző 2 napi elengedéseid, akkor az igazság felismerésével megtalálod a belső középpontod – és ott legbelül az arany lelkedet :)

Az „arany lélek” nem más, mint az Isteni teremtő mivoltunk újra felfedezése, a szeretet, az önszeretet, a bizalom és önmagunk megtalálása :)

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.