... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   feb 04

Február – A Titkos Tudás fátylai

02

A Varázstáblában a hónap minden napját rezgéseire bontva láthatod  :)  A megjegyzések a sorsszámra vonatkoznak, arra, hogy milyen sors vár arra a dologra, amit az adott napon elindítottál. A kulcsszavak közül, bármelyiket behelyettesítheted a számokhoz, nem csak azt az egyet, amit én beírtam !

A  :)   jelzi külön a teremtő napokat, amikor lehetőséged van a mesterszámok rezgéseit felhasználni a saját terveid elindításához, megvalósításához. A kulcsszavakat itt is megtalálod http://nevedbenasorsod.hu/varazstabla/a-varazstablahoz-tartozo-kulcsszavak

Februárban 7 csodás Teremtőnap van, amelyből Újhold napja dupla teremtőerővel bír :)

A türelem, a befelé figyelés és a belső hang meghallgatásának ideje. A belső titkaink és az Univerzum titkainak ajtói kitárulnak, ha van bátorságunk belépni ezeken a kapukon :) Az eddig elképzelhetetlen megnyílik-megnyílhat mindenki számára – érzelmek, intuíció, álmok, fantázia és ezekkel együtt a kettősség érzése is megjelenik a gondolatainkban… Ennek a hónapnak egyik feladata a kettősség legyőzése is! Ez persze csak a lelkünk, a belső sugallataink meghallgatásával lehetséges – amikor bizony elengedünk mindent és csak önmagunkba BEFELÉ figyelünk, a szeretet szavára :)

Nehéz a bizonytalanság érzésével megküzdeni – hiszen az egyik legnehezebb feladat, hogy Önmagadat a legtisztábban, az összes álarcod nélkül feltérképezd, megértsd és eldobd az álarcaidat – amit igazából azért vettél fel, hogy ne látsszon a bizonytalanságod és félelmeid…

éj

A benned lévő Titkos Tudás elérhetősége lényegében a lecsupaszított önmagad MEGÉLÉSE – amikor nem akarsz senkinek megfelelni, hogy megszerezd vagy megtartsd és nem használod a játszmáidat a célod eléréséhez. Amikor ilyen egyszerű és tiszta állapotban vagy – amikor pontosan tudod a sebezhetőségedet (azt is, hogy nem biztos hogy megkapod) akkor nyílnak meg a titkos kapuk, amelyek útmutatást adnak a problémádra, kérdésedre… Ha megismered Önmagad – bármire képes vagy :) Tudni fogod azt is hogy valamire vagy valakire szükséged van-e valójában vagy csak az egód, a „megszerzési vágyad” hajt utána – érte…

A LÉLEK csodáját, a belső hangot, a Titkos Tudást, TE takartad el magad elől, amikor falakat építettél hogy megvédd magad vagy megszerezz valakit, valamit! A Varázsló Te vagy :)

Kockázatvállalás hónapja is egyben, hogy ki mered-e nyitni a lelked kapuit önmagad és a környezeted előtt vagy játszod tovább az erőset, gyengét, ügyeset, butát, beteget, hőst, áldozatot… – ki-ki a maga eddig jól bevált játszmáját…

Olyan dolgokat ismerhetsz meg Magadban és másokban amit eddig el sem fogadtál – most pedig megérted, ráérzel vagy segítséget kapsz hozzá emberektől, álmokból, az intuíció világából. A tudatos kiegészül a tudattalan ismereteivel – másképpen látod a múltat, az embereket, a téged ért sérelmeket, örömöket…

Átminősülnek dolgok és a kapcsolataid nagy része is – ráérzel a függőségeidre – arra is ha TE tartasz függő viszonyban valakit, valakiket.

– önsajnálat

– túlzott kötődés, megbéklyózás,

– nélkülözhetetlenné akarja tenni magát

– rosszullétek, gyermek rosszullétére hivatkozás

– hiszti, uralkodás, zsarolás, fenyegetőzések (öngyilkosság, távozás, kidobás) stb…

Lényegében minden nagyon sokszor elhangzó mondat amiben a „szeretet nevében” vagy „én önzetlenül”kérem, akarom ezt vagy azt tőled – ez egy kalitka elkészítése kettőtök közt, ami valahol egy közös börtön. Hiszen a függésben tartónak naponta energiát kell fektetni abba, hogy nehogy kiröppenjen onnan a madárkája és elhagyja őt – míg a másik félnek naponta meg kell küzdenie a lelkiismeretével és a bezártságával is…

Hmmm.. ez két függő ember- akik a magánytól félnek és unatkoznának a másik nélkül… Vajon ha nem lenne meg a kettősség bennük – akkor szeretnék egymást????

Mert ha szeretnék egymást a játszmák nélkül is, akkor talán meg kéne próbálni őszintén élni, IGAZÁN boldognak lenni egymással :)

Mi van ha nem? Hááát akkor meg így kalickában minek akár egy napig is álarcban harcolni a szeretetért??

ketten

Nehéz ez a kettősség dolog – tudom én is – szembesülni vele és legyőzni – ez nagyon nehéz, ha nem nézel Önmagadba :) De hidd el menni fog, ha el tudsz engedni mindent és mindenkit, aki fogva tart és akit fogva tartasz!

Szeretet, vagyis: őszinteség, önszeretet, nyitottság, tisztelet és bizalom – ezek mindenképpen kellenek hozzá :) Mert szeretettel a szívedben eltűnik a kettősség!!

És minden megváltozik!

Egy új életszakasz kezdődik, amikor belülről a lélekből indulnak a dolgok… nem a birtoklás, a külsőségek, hanem a szabadság és a bizalom válik értékké – persze ha legyőzöd a kettősséget Önmagadban :)

Kettősség legyőzése= a tudatos és a tudatalatti összhangban van. Nem mérhető minden logikával és a régi megtörtént esetek azonosításával! Rengeteg minden másképpen van mint ahogy látjuk, hisszük – nem kell párhuzamot vonnunk és beskatulyáznunk a dolgokat, embereket, hanem a saját álarc nélküli önmagunktól, a lelkünktől kell megkérdezni, hogy mi az igazság :)

Erről szól ez a hónap :) Az önmagunkra találásról, a LELKÜNK újra megtalálásáról,  a fejlődésről, az önfejlesztésről és hogy le merjünk menni a SEBEZHETŐSÉG bugyraiba és ott megtaláljuk az eddig eltitkolt választ!

És a lelkek végre egymásra találnak – mert ez a KIEGÉSZÜLÉS ideje is:)

A Társakról, lelkekről, kiegészülésről tavaly februárban írtam – az utóbbi 4 év alatt ez volt a legolvasottabb cikkem – most is aktuális :)

 

Tudtad, hogy 99%-ban a félelem a függőségek oka?

Te mitől félsz?

Írd meg a hozzászólások közt – ha mered :)

– Manita

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.