... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   okt 01

Sorszerű dolgok ismétlődése….

Amikor történik valami baj, nyomorúság, szégyen az életünkben, a hirtelen jött megpróbáltatástól kétségbe esünk. Esetleg nem gondoltuk végig tetteink következményeit és idő múltával ránk szakadt valami, amit tragédiának élünk meg…

Ilyen a be nem fizetett villanyszámla, a banki kölcsön, a válás, a titkos kapcsolatok kiderülése, a teherbeesés vagy egy újabb elutasítás valami kecsegtető munkahelyen…   esetleg megint olyan társat választunk, aki terrorizál…. és még sorolhatnám…

Hányszor-de hányszor ismétlődik ez velünk?

Hogyan lehet ebből a mókuskerékből kiszállni?

Ezt most én mondom és nem kell velem egyetérteni!

Minden baj (és bűnhődés) attól egyre rosszabb és rosszabb, hogy nem vállaljuk fel Önmagunkat.

Nincs lelkierőnk, kihívásnak, lehetőségnek minősíteni. Lelassulunk, beletörődünk, belehalunk, megalkuszunk- hagyjuk, hogy mások döntsenek helyettünk – el vagyunk veszve…

Ha nem fordulunk szembe a problémával és nem daraboljuk fel apró részekre, hogy megoldjuk őket – hanem hagyjuk, hogy nyomják a lelkünket egyre súlyosabban – el vagyunk veszve…

Meghalt egy gyerekkori játszótársam – felkötötte magát… szerettem… Vidám és segítőkész volt. Nagy hóhányó :) Jó tanácsai voltak, ha másokról volt szó…

Akkor vajon, miért??????

 

Mi a legnehezebb az ember életében?

Ezen gondolkodom 2 napja…

Azt hiszem megtaláltam a választ: Le kell vetkőznöd, azt amit gondolsz magadról, le kell győznőd, azt, hogy elfogadd, amit mások mondanak rólad, el kell engedned mindent és mindenkit, aki visszatart, a saját boldog életed megélésétől, a saját ötleteid megvalósításától, a saját félelmeid felnagyításával szívja az energiádat…

Le kell győznöd Önmagad, hogy életbe maradj!

Az ÉLET, látja benned a csodát, hiszen megszülettél- az ÉLET látja benned a  lehetőséget, azt amit TE nem veszel észre magadban… Az ÉLET azt akarja, hogy vedd észre Önmagad nagyszerűségét és ÉLJ!

 

 

Állj oda, a megpróbáltatásaid elé és mond a szemébe: Tudom, hogy fontos vagy, mert valamit nem vettem észre eddig, valamit a szőnyeg alá akarok söpörni, hogy egy olyan képet mutassak magamról—ami nem én vagyok! Itt az ideje, hogy a saját életemet éljem! Itt és most VÁLTOZTATOK!

 

A mókuskerékből így lehet kiszállni—- jobbra vagy balra ki kell lépni… és ha elesel , FEL KELL KELNI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ez a hónap erről szól :)

 

Szeretném ha ÉLNÉL :) Ha szembe néznél mindennel és új életet kezdenél—de másképp mint eddig!

Nincs őrlődés… nincs hazugság, önbecsapás…  nincs mosoly, ha sírni kell… nincs sírás, hiszti ha nevetni kell… nincs terror és nincs függésben tartás…  nincs félelem és nincs átkozódás…  nincs menekülés és  nincs várakozás….nincs többé halogatás!

Csak TE vagy! És minden, amit meg akarsz valósítani!

És most zárszóként, megint kedves barátom leveléből idéznék, mert szeretném ha tudnád TE is magadról:

 „Közvetlenül Jézus után az őskereszténység idejében, még használták az Ember eredeti definícióját.

Az ember fénytermészetű, bűntelen, szépséges, tiszta és szabad testbe zárt, Isteni fény.”

/Jézus/

 

Ebben a hónapban, minden nap elindíthatsz, elkezdhetsz valami nagyszerűt megvalósítani Önmagadból :)

 

Október 1. hétfő – a test és a lélek gyógyítása, önerő felfedezése

2. kedd – dupla pénz nap :) – az anyagi dolgok rendezése, az igazság észrevétele

3. szerda – a szeretet áramoltatása, a saját bölcsességed megtalálása önmagadban

4. csütörtök –  munkával, tervezés elindításával, kapcsolatban, nagyon sikeres nap :)

5. péntek – Teremtőnap :)- kapcsolatainkban is indítsunk változásokat, ha jobbá akarjuk tenni az életünket!

6. szombat – lezárások, elengedések, megbocsátások előtérbe helyezése, elindítása nélkülözhetetlen ezen a napon, életünk minden területén!

7. vasárnap –  öngyógyítás, lezárás, búcsúzás, mindentől, ami és aki fogva tart, be akar zárni egy elképzelt világba-ami nem a mi életünk!

8. hétfő  – jogi, üzleti, pénzügyi dolgok, új alapokra helyezése az életünkben—ez most fontos változásokat hoz, ha hallgatunk a bennünk lévő Angyalunkra :)

9. kedd – az igazi szerelem, szeretet, elérhető, HA te is szabad vagy és másokat sem akarsz függésbe tartani… vagyis az Önszeretet az elsődleges ezen a napon!!!!

Most eredj és élj, mert a Világ a Tiéd!  – Hamvas Béla —

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.