... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   jún 11

Pünkösd

A termékenységvarázslás, a virághintés, a párválasztás, az öröm ünnepe :)

Az ember és a természet szeretetét, üzenetét hirdetjük—azt, hogy meg kell állni egy pillanatra – elengedni a rosszat és aztán tovább kell lépni…

A keresztény egyház, Jézus mennybemeneteléről, a Szentlélek eljöveteléről és az egyház megalapításáról emlékezik pünkösdkor.

Az elnevezés a pentekosztész görög szóból származik, ami ötvenediket jelent. (pünkösd ünnepét a húsvét utáni ötvenedik naptól kezdve számítjuk.)

 

A bennünk élő Isteni Önvaló kiteljesítése nagyon fontos feladat…ez, az egyediségünk újra felfedezését jelenti…

A gyógyítás, a gyógyító erőnk, a természet hitvallása…a saját testi lelki gyógyulásunk beindítása a cél

Ehhez bizony le kell vetkeznünk a berögzült gondolkodásunkat (nem tudom megtenni, nem vagyok rá képes, rajtam semmi és senki nem segít már…stb…) – és a tettek mezejére kell lépni  :)

 

A saját életfeladatunkat, küldetésünket csak akkor találjuk meg, ha lebontjuk azt a részünket, azt a falat, amit magunk köré építettünk, hogy védekezzünk a bántások, kritikák ellen.

AZ helyett tettük ezt természetesen, hogy ne kelljen szemtől szemben kiállni önmagunkért, vagy felvállalnunk a saját véleményünket… magunkat…stb…(nehogy hátrányos helyzetbe kerüljünk valaki „nagyobbnak” gondolt emberrel, eszmével szemben)

 

Ezek a falak, már a valóságot, a szeretetet sem engedik be hozzánk…vacogunk a sajátépítésű börtöntégláink között. Kialakítottunk egy képet önmagunkról-a külvilág számára,(persze már teljesen beleéljük magunkat ebbe)  közben elfelejtettük a valódi énünket megélni !!! elfelejtettünk boldognak lenni …

 

Most van itt az ideje, a falaink lebontásának és az utunk megtalálásának…

Aki fél a sebezhetőségtől, az továbbra is a saját börtönében marad…nem tud elindulni, kiemelkedni a beavatásának ezen az útján…

Pedig az „ember és a természet” szeretete –azt is jelenti, hogy felvállalod a gondolataidat, az ötleteidet, az érzéseidet (és nem másnak akarsz megfelelni) !!!

 

A régi hagyományok szerint a férfiak pünkösdkor összemérték erejüket – és a legügyesebb megkapta a Pünkösdi királyságot  :)

A lányok közül pedig Pünkösdi királynét választottak…

A fiúk és lányok pedig együtt mutatkozhattak – felvállalva egymást és önmaguk párválasztását

Vagyis már régen is ez a nap volt, amikor leszámoltak a belső hiedelmeikkel és megmutatták a valódi arcukat a közösségnek  :)

 

A világ mindig megújul…engedd meg magadnak is ezt a csodát!!

 

Neked is csak ez a dolgod  :)  Lépj ki a fényre, mutasd meg AKI vagy…és indulj el a saját különleges ÖRÖM-utadon :)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.