... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   feb 13

Most alakíts ki életre szóló kapcsolatokat!

A növekedéshez, a boldogsághoz, az új sikereinkhez, mindig magunk mögött kell hagynunk, már megszokott helyzeteket, szokásokat.

Ha úgy gondolod, érzed, hogy Téged valami vagy valaki korlátoz a siker elérésében – akkor az korlátozni is fog!

Magyarul: TE korlátozod önmagad!

 

Ezt most februárban, a kapcsolatok hónapjában, nagyon fontos, hogy megértsd!

Az intuíciód használatával, remek, gyümölcsöző üzleti és magánéleti kapcsolatokat alakíthatsz ki és ellenkezőleg is igaz – átvilágítva a meglévő kapcsolataidat láthatod a hibákat, hazugságokat és azt is ha ideje befejezni, mert nem lesz belőle IGAZI társ sohasem!

Sok barátság, lelki társi, üzlettársi, élettársi viszony bomlik és alakul ebben a hónapban- de ez bármennyire furcsa mindenkinek jót hoz (tehát mindkét félnek, akik éppen felbontják az együttműködést!)

Vagyis: tedd félre a korlátaidat, hogy ettől vagy attól függ a sikered (vagy az életed, szerelmed, jövőd, stb. ) Önmagadtól függesz és az új vagy a megerősödő kapcsolataid a kölcsönösségen alapulnak. (ami nem kölcsönös azt ideje elengedned!) A belső hangod most megmondja, megmutatja az igazi társaidat, akikkel jól tudsz dolgozni, élni, boldogulni a továbbiakban :)

Minden jó kapcsolat KINCS :)

És ez nemcsak a vagyontól függ pl. egy üzleti kapcsolatnál! Lehet egy erős tőke bevonása az üzletben nem hoz akkora sikert, mit egy nincstelen, de segítőkész partner bevétele a bizniszbe :) Azonban lehet, hogy pont fordítva igaz- de ezt csak akkor érezheted, ha elengeded a korlátaidat és odafigyelsz az intuíciódra!

 

Sokan ekkor találják meg a lélektársukat, akivel kiegészítik egymást, mint az ikrek-és végre kettős erővel térhetnek rá, akár külön-külön is a saját útjukra. Értsd ezt úgy, hogy ha például az egyik orvos, a másik meg bányász- akkor a közös beszélgetéseik alatt, olyan ötleteket, mondatokat, bíztatásokat adhatnak egymásnak, hogy mindkettő fejlődik és előrelép általa (anélkül, hogy közös üzletük lenne)

De sok lélektárs lobban szerelemre is egymás iránt – ami nem mindig végződik hosszú távú kapcsolatban, házasságban. Mégis egy olyan kiegészülést élhetnek át, amellyel gazdagíthatják egymás és önmaguk életét- amivel kimozdulhatnak akár egy esetleges rossz élethelyzetből…

 

Egyszer Valaki így magyarázta el nekem a lélektárs definícióját: a lélektárs, a TE boldog rabszolgád, aki bármit megtesz érted, miközben te kinyalod a seggét, hogy vihesd a láncait (és fordítva) :) Szóval, a másik feled, jóban-rosszban, akivel egységben vagytok…

 

… és még folytathatnám, hogy mennyiféle-fajta kapcsolat lehetősége nyílik ebben a hónapban…

De egy a lényeg: most nyitottabbak vagyunk más emberekre, úgy, hogy közben pontosan megérezzük, hogy szorosabbra vagy lazábbra kell fogni ezt a barátságot, társat, kapcsolatot.

 

Mit jelent, hogy megérezzük??

Például egy remeknek tűnő üzleti partner jelentkezik, leellenőrzöd (van pénze, nincs gond a cégével, stb.) tetszenek neki a terveid, neked is amit ő ajánl… megegyeztek… aztán találkoztok, hogy aláírjátok a hivatalos szerződést (te tudod, hogy ez nagyszerű lehetőség, mindkettőtöknek, bizsereg a véredben a terv megvalósítása, a tetterő, vágysz erre a szerződére… – aztán kezet fogtok, bemutatkoztok és enyhe gyomorgörcs lesz úrrá rajtad és elbizonytalanodsz… NOOO, ekkor nem kell szerződést kötnöd!

 

Tehát ez az érzés, lehet fizikai tünet és lehet egy félelem, bizonytalanság is benned (nem szükséges, hogy csak személyes találkozáskor törjön rád- de hidd el, hogy akkor jobban érzékelhető)

 

Fordítva is lehetséges – amikor nem vagy biztos valakiben, valamiben és a személyes találkozáskor minden úgy zajlik, mintha ezer éve ismernétek egymást és egyértelművé válik számodra, hogy: igen! Ez az én emberem :)

 

Nincs más dolgod, mint figyelned kell a körülötted lévőkre. Kérdezni, beszélni, keresni, kommunikálni – hogy megtalálhasd azt, akivel kölcsönösen segítitek majd egymást. Az utcán, a munkahelyen, a játszótéren, az oviban, a moziban… és bárhol, ahol megfordulsz :)

Légy nyitott, ebben a hónapban közelebb a megoldás, mint gondolnád! Persze, mint írtam, engedd el a korlátaidat, pl.: nem tudok beszélgetni, hülyén nézne ki, ha rámosolyognék idegenekre az utcán, miért köszönjek x-nek, hiszen mindig elfordítja a fejét, stb… stb…. és figyelj a belső hangodra!!!!

 

Írd meg, mire jutottál, az első mosollyal, az első köszönéssel! Mit súgott az intuíciód egy-egy döntés, tárgyalás, kapcsolat kialakulása előtt?

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.