... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   jan 08

Magasabb értékek megértése…

Jellemző a januári hónapra, hogy ráérzünk a lehetőségeinkre, a bennünk szunnyadó energiára… és ha ez cselekvéssel is párosul, akkor nagy terveink megvalósítására vagyunk képesek  :)   A SZABADSÁG ideje, a szabadon teremtésé-amikor formáljuk magunkat – tanulunk, alakulunk –valaki mássá—de igazából önmagunk felé  :)

Nehézségeinket, kishitűségünk legyőzésével kell kezdenünk. A legfontosabb, hogy ne a mindennapi életünket próbáljuk élni (tudod: aki tudja, hogy áremelés vette kezdetét, tudja: hogy minden rosszabb lesz…stb) hanem: a teremtő énünket engedjük szabadjára! Ez pontosan azt jelenti, hogy bízz MAGADBAN, a saját nagyszerűségedben, mert ebben a hónapban minden Univerzumi energia a saját teremtőerődet segíti!

…és ez akkor is így van, ha az egész januárról vacak véleményed van!! Akkor ezt erősíted és segíted a sz@r lehetőségtelenség megvalósulását és állandósulását ebben az évben!! Mondta eddig valaki neked, hogy a január az remek hónap?? Próbáltad már valaha is kihasználni ezt a kezdeti energiát?  Vagy minden január a punnyadásé és az önsajnálaté, hogy –mit tett veled a rendszer, a környezet, az anyós…és a többi… ??

Ez a kezdet, a cselekvés ideje – minden lehetőséged ott van előtted, csak lépned kéne – a holtpontról elmozdulni, hogy észre vedd!! A magasabb értékek benned vannak!

Mozdulj! Indulj! Kezd el!

Hidd el, máris ott találod magad a teremtőerőd körforgásába  :)

Januárban TENNI kell, hogy a Változás elkezdődjön!


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.