... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   okt 18

Fortuna Titkai

A Szerencséről sokan sokfélét mesélnek, játszadozik velük,,, elkerüli őket… sosem volt…  és van egy érdekes mondás is róla :)

SZERencse az, amikor addig dolgozol minden hiábavalóság ellenére- önmagad örömére-céljára, hogy egyszer csak csiribú-csiribá – ott terem!

Valahogy úgy képzelem én el a Szerencsét, mint amikor a megkínzott lélek, aki NEM adta fel, nem mondott le arról a dologról, tettről, álomról—csak elengedte… Belehelyezte Isten tenyerébe… elfogadta, hogy az a „valami” az övé… csak éppen nem akkor kapja meg, amikor ő akarja :)

SZERtartás-szerint tenni a dolgodat, a saját erőidet újra indítani és felvenni a ritmust, megadni a tempót.. és haladni tovább… Hinni Önmagadban :)

Szerintem, ez a kitartás a Szerencse valójában :)  …és ha igazam van,akkor 25.éig a Szerencse napjait éljük mindannyian!

Egyszer fent- egyszer lenn… valóban így forogna  az életünk kereke? El tudjuk-e fogadni, hogy akkor is a kerék részei vagyunk, amikor alulra kerülünk és minden teher és súly rajtunk nyugszik? Mert ha igen, akkor már attól Szerencsések vagyunk, hogy tudjuk, hogy ez a körforgás természetes része az életünknek!

Egy a lényeg: megállni nem szabad, mert kizökkenni a kerék ritmusából mindenképpen törést okoz az életünkön. Ha fent állunk meg, a csúcson – akkor elszállunk, elveszítjük a gyökereinket, magasabbnak, szebbnek jobbnak képzeljük magunkat… aztán a hirtelen, lefelé induló ágban, oly gyorsan szembesülünk a valósággal- hogy nem bírja a lelkünk elviselni a zuhanást.

Ha lent ragadunk, akkor pedig nem tudunk elindulni- egyre több és több lesz a súly és a teher,  a mozdulatlanságunk következtében…

A Szerencse kerekét megérteni egyszerű: Te vagy a kerék!

TE magad vagy a SZERENCSE! Az összes küllővel, abronccsal és a középponttal együtt! Amikor a szíved a kerék közepe, akkor irányítasz! Amikor nyomást érzel, akkor te vagy az alul lévő abroncs. De ha mindig újra és újra vissza tudod helyezni magad a középpontba, akkor irányítani tudod az időt, a ritmust, a forgást—vagyis az ÉLETED!

Légy a középpontodban a saját Szerencse kerekedben!

Október 18. – csütörtök – Nyomnak, szorítanak, a függőségeid? Az elképzelt soha meg nem történt vágyakozásba hiszel? Vágyakozol a nagy Ő után – de még sose mertél rámosolyogni… vagy csak az újságok képeiről ismered? Le akarsz adni jó pár kilót, de magányos estéiden töltött káposztát eszegetsz – majd éjjel kilopózol egy kis csokiért, hogy jobban érezd magad? Vágyak rabja vagy- amiért nem akarsz megküzdeni! Helyezd magad a középpontodba és mond ki, tedd meg- amit szeretnél valójában! Engedd el a töltött káposztát, az újságok modelljeit – mindazt, ami függőségben tart! ÉLJ! Fordíts a keréken!

 

19. – péntek – Tenni, mindent, amitől a lelked újra éled! A hited, az önmagadba vetett hited megtalálása, a saját gyógyító képességed, tanulási lehetőségeid észrevétele a fontos :)

 

20. – szombat – dupla pénznap :) Indulj el, keresd meg a lehetőségeket, hogy pénzzé tedd, ami felesleges… hogy behajtsd az adósságaidat, hogy elindítsd azt a jövedelmező üzletet, amihez eddig nem volt bátorságod

 

21. –  vasárnap – a szeretetenergia áramoltatása, az elesettek felemelése, (a másik kerék, kihúzása a sárból) ez most a feladat- hogy mindkét kerék újra induljon :)

 

22.- 23. – hétfő-keddTeremtőnapok!  :)  A dolgok elkezdésében, helyrehozásában, a kerék elindításában segítenek… bármerre is indulsz (bármilyen élethelyzeteden változtatnál) MOST tedd meg!

 

24. – szerda – pálfordulás ideje – rádöbbenni, hogy rossz irányba mész, rossz helyen dolgozol, rossz társsal élsz, rosszul keresel – irányt váltani most lehetséges!  Nem számít, mi az amit eddig felépítettél, hiszen az nem a TE életed volt. A szív szavára elindított változtatás, új irányba fordulás – szeretetet, szerelmet, bőséget hoz :)

 

25. – csütörtök– lezárni mindent, ami eddig leláncolt, ott tartott a sárban, megnyomorította a testedet-lelkedet az uralmával! Engedj el minden múlt béli sérelmet, zárj le minden visszatartó eszmét, kapcsolatot!

 

Használd ki, az erőt, ami ebben a hónapban indítja a szerencse kerekét, a kitartás, a görcsös akarás-mentesség áldott állapotát tedd magadévá és forgasd-forgasd az élet ritmusára a KEREKET :)

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Comments

 1. Mária szerint:

  24.-e nem szombat, hanem szerda. A 25.-e meg csütörtök. Különben tetszik amit írsz.

  [Reply]

  Manita Reply:

  szaladnak a napok :) látod így rohan az idő :)
  javítom… kösziii :)

  [Reply]

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.