... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   aug 15

Az Igazságod a tapasztalásodban rejlik….

Az előző posztban írtam, hogy mindenkinek saját igazsága van… amihez akár sokáig is ragaszkodhat… de mivel sokan kérdeztétek, és az igazságkereséshez hozzá tartozik — ezért most a TAPASZTALÁSRÓL szeretnék újra pár sort írni :)

Hmmm… ez is nehéz dió :)

Mert mondhatom én vagy más neked, hogy ne állj szóba a kék szemű farmeres fickóval/nővel, konkrétan xy-nal — mert az bizony bajt hoz rád… (hiszen én tudom, tapasztaltam, kialakítottam a saját igazságomat róla és baromira tudom osztani az észt)  :)

DE

te 30 évvel fiatalabb vagy, — 1 gyereked van- nekem meg kettő —  városon nőttél fel, én meg falun —  te pl. pasi vagy én meg nő — és ezer más dologban különbözünk…

cica egér

Szóval, lehet az én igazságom sose lesz a Te igazságod valakiről (vagy valamiről) — ezért azt mondom NE higgy nekem, hanem tapasztald meg! Az is lehet, hogy ugyanarra a következtetésre jutsz mint én — de lehet elhiszed amit mondok, vagy amit mást mond-és sose próbálsz megismerni egy embert vagy egy helyzetet — ami lehet, hogy neked előnyödre válik!

 

Én azt mondom Tapasztalj!

A Te utadon, a Te életedbe saját tapasztalatokra van szükséged :)

 

Igen, én is ismerem a mondást hogy az okos, más kárán tanul… de azt is ismerem, hogy a puding próbája az evés :) :)

 

Szerintem az újtól való félelem — a régitől való elszakadás — az ismeretlen vágya, a hajtóerő és a húzóerő összevissza hullámzása ami megbontja a harmóniát bennünk…

Rengeteg út van, hogy megtudjuk az igazságot egy emberről, egy kapcsolatról, egy dologról vagy bármiről… a nyomozástól, a kérdésfeltevéstől, a várakozástól, a szembecsukástól, a vegyes érzéseink áradatán keresztül a “leszarom kapszuláig” :)

 

De mégis szerintem a cselekvés az ami tiszta vizet önthet a pohárba…

Lépni egyet előre – még ha nem is tudod az értelmét… még ha félsz is a következményektől, az ismeretlentől, a választól…

 

Mert csak akkor ér el hozzád az IGAZSÁG, amikor a bőrödön érzed! Akkor leesik a tantusz :)

És hogy érdemes volt-e félni tőle, amíg várakoztál vagy halogattad… hmm ez is akkor derül ki. De általában sokkal nagyobb a félelem mielőtt elindulsz, mint mikor már egy lépést megtettél :)

nyugalom

Mert csak cselekvés közben derülhet ki, hogy milyen bátor is vagy… :) És az is, hogy amit meg akartál tudni az hozzád tartozik-e,— része-e az életednek… a Te  eddigi igazságod ez vagy egy teljesen új igazság… ? Akkor tudod megmondani (magadnak) hogy akarod vagy nem akarod tovább, ha szembesülsz vele… Egyből látod a hiedelmeidet, mások pletykáit, a saját érzéseidet, a reményeidet..(bármit) – .megvalósulni vagy porba hullni… HA lépsz

 

Igen–és akkor tudod elengedni is, ha már annyira fáj, hogy nem bírod tovább azt a helyzetet amit tapasztalsz — mert nem a te életed!

 

Ha hónapok vagy évek óta vagy egy “rossz” helyzetben, akkor tedd fel magadnak ezeket a kérdéseket (és általában ugyanaz a válasz mindkettőre)

1. Mit tennék ha szeretném magam?

2. Mit tennék ha nem félnék?

…és lépj egy lépést arra felé !

 

Csak 1 lépést :) Mert az egészet sem ésszel sem szívvel nem látjuk be… sőt, lehet a cél sem világos teljesen tisztán… -mégis azt mondom lépj, tapasztalj… mert ha már azzal tisztában vagy hogy mi az ami nem te vagy (nem az életed része) vagyis amire nincs szükséged — így egyre biztosabban fogod tudni, hogy TE ki vagy és mire is van szükséged!

 

…ezért jó szembesülni az önbecsapásaiddal, a mások hazugságaival, igazságaival, a vágyaiddal, álmaiddal, nőkkel, férfiakkal, kapcsolatokkal– mert vagy eléred a legsötétebb magány, megalázottság, gödrét (ahol már tudod hogy ez a dolog nincs tovább és végre el tudod engedni) vagy rájössz, hogy csak másként kell csinálni, többet kell dolgozni rajta, de működni fog ha változtatsz :),

Igazság van :)

 TE csiszolódsz Önmagad valósága felé minden egyes lépéseddel…

Augusztus legizgalmasabb napjai :)

 

15.-16. – péntek-szombatTeremtőnapok :) – a női és a férfi energiák kiegyensúlyozása  harmóniába hozása a feladat… Megélni, megengedni a “másik énünknek” hogy megnyilvánuljon…

 

20. szerda – Pénznap :) – Az Igazság iránti vágy, az önlegyőzés, a külső-belső harcok megoldásának, tisztázásának vágya felerősödik… Hosszú távú gyümölcsöző kapcsolatok, üzletek, ötletek elindításának napja :)

 

 

22. péntek – Teremtőnap :) – Kapcsolatok újrakezdése, új kapcsolatok indítása vagy a régiek átminősítése folyamatos az egész hónapban… mégis ez a nap lelki szinten új felismeréshez vezet, egyes emberekkel, csoportokkal kapcsolatosan… hallgass a szívedre :) Nem lehet minden vagy mindenki a Te életed része….

 

 

24. vasárnap – Teremtőnap :) – A női energiák, bőség, kreativitás és kommunikáció ideje. Hozd meg a szívbéli döntéseidet mindennel kapcsolatban ami megérinti a lelkedet, akár vágy… akár félelem formájában… Tapasztalj és utána már el tudod dönteni :)

 

25. hétfő – Újhold és Teremtőnap :) – A férfi energiák megélésével (tervezés, rend, gyengék segítése, a négy elem harmóniája bennünk) léphetünk át egy új élethelyzetbe — akár egy új üzlet, új kapcsolat, új lehetőség…vagy egy régi dolog,  kapcsolat elengedése, egy régi minta megváltoztatása vagy a jól felépített védelmező falaink lebontása megteremti az új “helyzet” felismerését :)

 

29. péntek – Teremtőnap és Pénznap :) – Másokkal együtt, egyenértékűként érheted el a bőséget, szeretetet, igazságosságot… A Te értékeid mások mint másoké–éppen ezért kiegyensúlyozzátok egymás hiányosságait–így lesztek közösen egyenlőek egymás kiegészítőjeként :) …és a közös tervek így érnek célba…

 

31. vasárnap – új dolgok elkezdésének ideje… az utolsó nagy erejű igazságnap, amelyen még az energiák is segítenek a változtatás elkezdésében… persze csak ha a saját életedet keresed…. :)

 

Ne feledd! Augusztus minden napja a VÉGTELEN Lehetőségek ideje :) Ezek csak kiemelt napok itt — de Te bármelyik napon a saját tapasztalásaid alapján megváltoztathatod a Világodat :)

 

ui.:
TE meg mered már tapasztalni amiről beszélsz… vagy éppen ami ellen tiltakozol?
Mesélj a tapasztalásaidról – a saját igazságodról — ha mersz a hozzászólások közt :)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.