... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   okt 25

A Beavatásról…

Hárman megkérdezték, hogy a Tarot tanfolyam végén csinálok-e beavatást…

Nem hagyott nyugodni ez a dolog, hiszen ketten csak azért nem jelentkeztek, mert nem lesz beavatás….

Őszinte leszek–most a saját véleményem következik  :)  (egyesek szerint ez a legnagyobb erényem, mások szerint ez a legnagyobb hibám :)  ) én, sose tudtam elképzelni, hogy elmegyek egy tanfolyamra, egy ismerős vagy egy idegen emberhez és tőle beavatást kapok a többi 10 vagy 100 résztvevővel együtt.

Nem is voltam olyan tanfolyamon, amin beavatást ígértek, sosem  :)   se amikor tűzön jártam, se amikor vízen…  :)  (ez az utolsó  poén volt)  :) :)

Szóval, azt gondolom, hogy 1-2 napos tanfolyamokon a résztvevők, más-más tudással, kíváncsisággal és tanulási kedvvel érkeznek, különböző élet helyzetekkel, különbözőképpen megélt megoldási tapasztalatokkal, más hitrendszerrel, más intuícióval érkeznek.

Tehát Istennek kéne lenni ahhoz, hogy a sok-sok ember tudásszintjét  valaki, 1-2 nap alatt azonos szintre hozza …és a mindenkinek megígért beavatást megadja….

A beavatást nem csak úgy adják, hanem elérik – azok a személyek, akik éppen akkor, az addigi tudásukat kiegészítették valami újjal – amitől összeállt a kép bennük kerek egésszé- értelmet nyert és számukra használhatóvá vált. Vagyis meglátja a cselekvések (dolgok) mögött a szellemi célt  Az külön szerencse, ha van mellettük valaki (tanár, tanító, guru vagy tanfolyamvezető ) akinek a tudása hozzá tett valamit a tanuló tudásához, amitől a tudásszint rezgése megemelkedett (tudásszintet váltott) és ezzel elérhette a  tanonc a beavatást. Ez a spirituális átalakulás egyébként mindkét félnek felemelkedést hoz  :)

De, higgyétek el, hogy a beavatást krumpli pucolás közben is el lehet érni – ha gondolataidban a „problémádon” ( az élet nagy kérdésein) gondolkozol és többféle irányból, sokféle tudásból  megközelítve megérted azt. Ezek az emberek szokták mondani: az én Mesterem Jézus és a szeretet vezérelt engem ezen a szellemi úton a beavatásig.

A „Tarot beavatást” is csak a tiszta testtel, szellemmel és érzelmekkel rendelkezők érhetik el, akik tanulnak, évekig gyakorolnak, fejlődni akarnak, szeretik, tisztelik amit csinálnak és megtalálják a külső vagy „belső” mestert ehhez. Nekik megszólal a kártya  :)

Amit én a Tarot tanfolyamon ígérni  tudok: a saját belső bölcsességed meghallása, meghallgatása, az intuíciód felélesztése, ami segíti tudatosan értelmezni a kártyák lapjait és megválaszolni a feltett kérdéseidet…

.

.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.