... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   júl 06

Sikertelenség nem létezik…

Életünk nagyon fontos része, a siker megélése bármely életterületünkön  :)  Ha azt gondolod, hogy ez nem mindenkinek adatik meg—akkor nagyon tévedsz!!

Elfeledtük magunkban sokan – vagy hagytuk, hogy elhitessék velünk, hogy mi nem vagyunk sikeresek vagy méltók a sikerre…

Igazából minden siker, amit elérsz  :)  Amikor felállsz, amikor felmászol a fára, amikor elvégzed az első osztályt…és minden siker, amit véghezviszel!

Ha megbuksz, elbuksz, tévedsz vagy hazudsz-akkor is a siker útján vagy, csak valahol középen  :)  Még nem érted el – bukdácsolsz – de rajta vagy az úton! Itt nem szabad feladni! Ekkor kell az önsajnálatról, az önostorozásról, a mások lekicsinylő, földbedöngölő megjegyzéseiről lemondani – elengedni!! Mert, ahelyett hogy lemondanál a sikerről, akár harcolhatsz, tehetsz is érte  :)

Nem az számít, mikor tévedtél, ki beszélt le róla, ki a hibás, mi a vétked… nem az számít, hogy MÉG miért nem érted el az áhított sikert! Az a fontos, hogy ne a sikertelenséggel foglalkozz, hanem haladj, cselekedj tovább a saját hibáidból tanulva – esetleg más utat választva  :)

“A végén minden jó lesz, és ha még nem jó, akkor még nem a vége.”

Rengeteg út van… és a Te utad belőled indul. Még akkor is ha félsz és másokra hallgatsz, mert megerősítéseket keresel, hogy eléred-e a sikert vagy szerintük nem…

Ebben az esetben is Te döntesz – amikor azt határozod el, hogy másokra hallgatsz, vagy nem cselekszel semmit—akkor az a TE döntésed! És ha jól végződik, akkor a Te sikered lesz, ha rosszul, akkor meg a Te kudarcod—nem a másik emberé!

Vagyis bármennyire szeretnéd lerázni a felelősséget magadról- a sikered tőled függ, a sikertelenséged pedig azt jelenti, hogy még nem jártad végig az utat  :) Tehát sikertelenség nem létezik-csak félbehagyott lehetőségek, buktatókkal teli utak vannak, azért hogy megtanuljunk felállni, járni és minden nehézség ellenére tovább menni, máshogy dönteni  :)

 

A CsillagNap ÉRTED van :)  Hogy sikeres légy, hogy megold a problémáidat-hogy lásd meg MÁS nézőpontból is a lehetőségeidet!

 

Állj fel és GYERE  :)

http://kerekegeszember.hu/2012legendariuma/csillagnap/

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.