... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   nov 11

A LÉTEZÉS, nem támogat SEMMIT, ami a félelmen alapul!

Félelemmel, haraggal, függőségekkel, a szívünkben-lelkünkben-testünkben, sem szeretni, sem teremteni nem tudunk!

Tisztának kell lennünk, hogy a novemberi teremtőhónapban, kibontakozzanak a bennünk lévő csodás képességeink!

csap

Életünk sok-sok hullámzásból áll, hol erősebben érezzük magunkban a lehetőséget, hol pedig egyáltalán nem… Amikor beteg vagy, esetleg átvertek, hazudtak neked—akkor a bánatod, fájdalmad miatt egy óriás terhet cipelsz és nem érzed a saját teremtőerődet… Amikor szeretsz, szerelmes vagy – akkor túllépsz eddigi önmagadon, kinyílsz befogadóvá válsz minden eléd kerülő csodára és átadod magad (képessé válsz átadni magad!) a szeretettel teremtésnek :) Ilyenkor bármire képes vagy! Elmúlik a lustaság, az állóvíz… megszervezed a napod, hogy időben odaérj egy találkozóra… de közben ellátod a családod… elvégzed a napi munkád… mosolyogsz mindenkire… jó és kedves történeteket mesélsz.. van idő bevásárolni, hajat mosni, főzni… stb. Ugye így van?

Ha szeretsz valamit vagy valakit, akkor minden belefér egy napba – fáradság nélkül :) Ilyenkor megbocsátó, elnéző vagy mindenkivel… a múlttal és az ellenségeiddel is! Pontosan érzed a MOST hatalmát és mindent megteszel, hogy kihasználd!

Lényegében ez már Teremtés :)

Ha éppen utálod a világot és magadat, akkor mindezt fordítva kell megtenni: először el kell engedni minden rosszat, bánatot, félelmet… és ezeknek a helyére be kell engedni a FÉNYT, a szeretetet és az önszeretetet is !! Ezek után lehet elkezdeni a valódi Teremtést!

Mi kell hozzá?

–          Elengedés, megbocsátás

–          Égő vágy

–          Pozitív gondolatok

–          CSELEKVÉS

A teremtés nem megy a fotelben ülve, jó gondolatokkal és égő vággyal a szívedbe-, ha tele vagy a felhalmozott rosszal, haraggal, a múltból – és nem cselekszel jobbá tenni az életedet!!

“Ahhoz, hogy szárnyalni tudj, el kell engedned azt, amibe kapaszkodsz.”

Amikor elengedsz egy helyzetet vagy egy személyt az éltedből (mert ha fájdalmas neked, akkor nem a TE életed része, hiszen rombol téged!) akkor megbékélsz önmagaddal is. Ha nem engeded el, akkor minden gondolattal, találkozással, energiát adsz neki… táplálod, élteted tovább, hogy romboljon téged!

Mennyi időt töltesz azzal, hogy felidézed, ki mikor mivel bántott meg… mekkora fájdalmat okozott… hányszor tette vagy hány éve teszi ezt folyamatosan…. ?? És te vajon hányszor meséled el ezeket újra és újra- energiát adva a fájdalomnak??

igazság

Tudod, amikor mások mondják, hogy felejtsd el… költözz el… engedd el… keress másik munkahelyet – te pedig csak mondod a magadét, ragaszkodsz a fájdalmadhoz, az „igazadhoz” , a megtorláshoz… vagy éppen ahhoz, hogy úgyis visszajön mert szeret engem…(és aki nem ért veled egyet azt éppen utálod – hogy téged nem ért meg senki… – és baromi jólesik még arra is haragudni, aki segíteni próbál a változtatásban!!) Ugye ismerős a helyzet?

Mi lenne, ha ezt a rengeteg sajnálattal töltött időt és energiát arra fordítanád, hogy örömmel, szeretetteli dolgok megteremtésével, tervezésével, véghezvitelével foglalkozol??

Még egyszer leírom, ez megbocsátás, elengedés nélkül nem fog menni!!

Amikor megállsz, leblokkolsz egy „ügyben” és úgy érzed, hogy senki sem támogat, akkor nézz mélyen önmagadba! Akik az új energiákkal foglalkoznak, azt mondják, hogy az Univerzum nem támogat már semmit, ami félelem alapú!! Semmilyen kényszerkapcsolatot, kényszer-pénzszerzést, kényszermunkát… semmilyen függőséget, amit magadnak vagy másnak okozol! Az energiaáramlást, TE indíthatod be, a játszmáid elengedésével!

Mindegy hogy abból nyersz energiát, ha sajnálnak vagy ha félnek tőled… ezek játszmák és azon a félelmen alapulnak, hogy ha megváltozol nem kapsz majd szeretetet… A szeretetet Te indítod, önmagad szeretetével és felvállalásával… és természetesen a megbocsátással – önmagadnak és másoknak!

 

Mi lenne ha, nem mások lennének hibásak… ha nem te lennél áldozat… ha nem te lennél pénztelen… ha nem téged nem szeretnének??

Mi lenne, ha észre vennéd, hogy ez mind benned van— és elengednéd??

Mi lenne, ha a sok rossz helyére beköltözhetne az áldás, a segítség, a szeretet, az önbecsülés??

Tudod, mi történne? Megmondom!

Lezárnád a téged gátló minden ügyed, kapcsolatod –és egy új, boldog életet teremtenél magadnak :)

Noooo, erre jó a november! Mivel minden napja teremtőnap, így nem lehet kifogás, hogy nem érsz rá egy kis elengedésre majd Teremtésre!! :)

színek (3)

Dupla Teremtőnapok ebben a hónapban :)

12. kedd – A női önmegvalósítás ideje. Ide tartozik a gyarapodás, a kreativitás és a kommunikáció is. Mindent helyre tudsz hozni, ha teszel érte :) Hallgass az intuíciódra, a szeretet vezérelje tetteidet és ne feledd el: az összes novemberi napon, amit haragból, félelemből teszel, ültetsz, indítasz – az ugyanazt zúdítja majd a fejedre csak sokkal erősebben, fájdalmasabban!

 

17. vasárnap – Telehold – Kiteljesedés és az igazság ideje. Önmagad csak úgy lehetsz, ha tisztába kerülsz a valósággal és megérted, hogy az eddigi hazugságok jelen voltak az életedbe-csak te nem akartad észre venni! (vagy pont te áltattad magad!) A test és a lélek gyógyításának is egy fontos napja – itt az ideje a megbocsátásnak, elengedésnek!

 

21. csütörtök – A szeretet, szerelem ideje, ami új lehetőségeket hoz eléd. Nincs okod kételkedni a teremtőerődben – tégy a szíved szerint! Fontos a cselekvés és a jó dolgok elültetése, kommunikálása, a kapcsolatok ápolása és a szeretet áramoltatása :)

 

22. péntek – Tervezd meg, hogy mit akarsz! Ha a régi megszokott állóvizet választod – akkor nem lesz változás! Ha viszont mindent magad mögött akarsz hagyni, akkor ez a legjobb idő a pálfordulásra és egy új élet elindítására :) Fontos nap az otthon és a kapcsolataid rendbetételében, lezárásában vagy megújításában. Csak a szívedre hallgatva hozd meg a döntéseidet!

 

29. péntek – A rossz dolgok ismétlődéséből most van lehetőséged kilépni! Egyszerűen csak hallgass a belső hangodra és csináld másként! Alkotás, új üzlet indítás, saját lábra állás, önállóság megteremtése, mind-mind csak lehetőségek maradnak, ha nem mersz változtatni és csak a múlt fájdalmába kapaszkodsz!

 

30. szombat – Minden bőség megteremtése egy-egy mag elvetésével kezdődik. Ha nem vetsz el semmi újat, nem lesz mit learatnod, ha eljönne az ideje. Légy kreatív! Csodás alkotóerővel születtél – itt az ideje, hogy lépéseket tégy a változásért! Mit szeretnél dolgozni, alkotni? Ne elégedj meg mással, csak amit szívből szeretnél! Ne vállalj nagy bevétellel kecsegtető munkát, csak kényszerűségből! Ne maradj olyan mellett akitől félsz vagy akit te magad tudsz manipulálni! Szeretetből hozd meg a döntéseidet és minden a helyére kerül az életedben!

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Comment

  1. […] November minden napja Teremtőnap – használd ki   A dupla teremtőerővel bíró napokról az előző cikkben írtam: http://nevedbenasorsod.hu/a-jovonkert/a-letezes-nem-tamogat-semmit-ami-a-felelmen-alapul […]

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.