... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   jan 03

Januári Varázstábla – Fergeteg Hava

Beköszöntött 2013 :)  Mint már írtam, ez a Szeretet-Szerelem éve lesz a számmisztika rezgései szerint. A Január pedig az újítást, az elindulást a kezdeteket jelenti – illetve ezekhez kapunk külön energiát, hogy könnyebben, zökkenő mentesebben indulhassunk az új év első hónapjában :)

A Varázstáblában a hónap minden napját rezgéseire bontva láthatod  :)  A megjegyzések a sorsszámra vonatkoznak, arra, hogy milyen sors vár arra a dologra, amit az adott napon elindítottál. A kulcsszavak közül, bármelyiket behelyettesítheted a számokhoz, nem csak azt az egyet amit én beírtam  :)

A :)  jelzi külön a teremtő napokat, amikor lehetőséged van a mesterszámok rezgéseit felhasználni a saját terveid elindításához, megvalósításához. A kulcsszavakat itt is megtalálod : http://nevedbenasorsod.hu/varazstabla/a-varazstablahoz-tartozo-kulcsszavak

 

Ebben a hónapban 6 Teremtőnap (ebből 2 dupla energiájú – január 11 Újhold napja és január 22) és hetedik napként a Telehold napja (27.) kamatoztatja majd áldásos energiáit :)

A függetlenség, a saját lábra állás ideje – amikor a titkos energiáink, ötleteink, kivételes képességeink,  felszínre kerülnek ! Ne hagyd veszni az álmaidat, Önmagad nagyszerűségét! Az egyedi megoldások előtérbe kerülnek, csak szánj időt a kidolgozásukra és megvalósításukra!

Január az „egyedi dolgok, egyedi emberek”  ideje – amikor nem a kifogásokat keressük, hogy miért nem tudjuk megvalósítani az ötleteinket, hanem mindent megteszünk azért hogy sikerüljön …

A bátrak hónapja – akik nem azt szajkózzák, hogy: januárban minden alszik… nincs pénzük az embereknek… stb… -majd ráérünk később belefogni a dolgokba…  — hanem azt teszik, amit SZERETNÉNEK megvalósítani! Nem véletlenül nevezik FERGETEG havának. Gyors és erős, nem várt változások várhatók! Forgószél, Hóvihar és Tornádó – minden ami letakarítja a múltat és ÚJ esélyekkel ajándékozza meg azokat akik MERIK felvállalni Önmagukat :)

Teremtő hónap – hiszen, érzelmi szinten minden egyes napja Teremtőnap!! Vagyis ha át tudod érezni, úgy szívből, hogy az ötleted végig tudod vinni a sikerig, akkor be is tudod teljesíted a feladatod :)

Ha nem bízol magadban (vagy bárkiben) esetleg a nagy pénz reményében szállsz be bármibe, nem pedig, azért mert TE szeretnéd ezt megcsinálni, akkor a nagyon-nagy siker sajnos elmarad… Ebben az évben  a szívbéli döntéseiddel tudsz csak előre jutni, pénzt keresni (nem pedig a gondosan megtervezett bevétel  + 200%-os haszon betervezésével !!)

 

Ha, Fergeteg Haváról többet szeretnél tudni, akkor  2013- A Jövő Legendáriuma Kalendáriumunk egész Januári hónapját, innen töltheted le AJÁNDÉKBA!

http://kerekegeszember.hu/ajandek-2013/

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.