... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   jan 13

Ha a dolgok nem fordulnak jobbra – menj balra…

januar

Január – TE vagy a Varázsló!

A Varázstáblában a hónap minden napját rezgéseire bontva láthatod :) A megjegyzések a sorsszámra vonatkoznak, arra, hogy milyen sors vár arra a dologra, amit az adott napon elindítottál. A kulcsszavak közül, bármelyiket behelyettesítheted a számokhoz, nem csak azt az egyet, amit én beírtam !

A :) jelzi külön a teremtő napokat, amikor lehetőséged van a mesterszámok rezgéseit felhasználni a saját terveid elindításához, megvalósításához. A kulcsszavakat itt is megtalálod, a sorsút és a sorsszámok megértéséhez: http://nevedbenasorsod.hu/varazstabla/a-varazstablahoz-tartozo-kulcsszavak

.

Hét csodás Teremtőnap plusz a Telehold várja, hogy kihasználd az év kezdeti energiahullámát és ezeken a napokon feltöltekezve egy megsokszorozódott rezgéssel ELKEZD, megvalósítani, újjá varázsolni Önmagad. Az egész hónap, a Teremtés, az ösztönös alkotás, az új lehetőségek észrevétele és a kommunikáció legintenzívebb energiáit sugározza… Cselekvő hónap, vagyis minden a Te tetteid következménye :)

.

A 10.-ei Újhold után felpörögnek a lehetőségek az életedben. Csak észre kell venni őket :) A VARÁZSLÓ Te vagy!

varázslo

(Írtam már) HIÁBA minden kívánság, amíg Önmagad fényét nem látod… Hiába minden Teremtő képesség, amíg kívülről várod a csodát…

A Varázsló nem tesz mást, mint elfogadja a VALÓSÁGÁT – nem a régi kudarcok árnyékvilágát éli újra és újra, hanem MÚLTNAK tekinti azt, ami a múltban történt.

Elfogadja Önmagát – a jó és rossz tulajdonságait – mert tudja, hogy NINCS jó és rossz!

.

Rengeteg minden okozhat fájdalmat egyénenként mindenkinek… de ez az élet velejárója… A fájdalom az FÁJDALOM… NEM más! Mi éljük meg szenvedésként, amikor beleragadunk… tagadjuk… vagy helyettesíteni akarjuk egy fallal, egy illúzióval ami elfedi a fájdalmat de mindig az AKARÁST helyezünk ilyenkor előtérbe, hogy valami hiányt pótoljunk…

Te magad csinálod a legnagyobb varázslatot akkor amikor leesik a tantusz, hogy mindent magadnak köszönhetsz :)

Amiért TESZEL az történik! Ha a múlt fájdalmait éled újra, akkor a fájdalom erősödik… ha a jövőben sóvárogsz, akkor a sóvárgást erősíted… és ha a jelenben CSINÁLOD amit szeretnél- akkor a tettek elindítanak, hogy felül tudj emelkedni a saját világod fejedben lévő korlátain…

Mert a korlátok ott laknak. Te spájzolod őket… Te vagy aki ragaszkodsz hozzájuk… és Te vagy az egyetlen, aki túl léphet rajtuk!

.

indulj

Ismered a mondást: ha a dolgok nem fordulnak jobbra – menj balra… :)

.

Csak menj… ha erre lépsz és nem hoz örömöt akkor lépj arra.. NE állj meg… (ne kezd sajnálni magad… ne hagyd abba… lépegess!! Mindig van másik irány! Maradj cselekvésben – ez a lényeg :) )

Erről szól a hónap :)

A Varázslóról aki keresi Önmagát – a helyét, az önmegvalósítás útját a Világban :)

.

Az Emberi test-lélek-szellem, a szeretet rezgéseiben tud kapcsolódni és egymást egyensúlyba hozni. Amikor a SZERETET érzése kíséri a gondolataidat, cselekedeteidet, akkor ÉLED Önmagad Egységét, a benned lévő FORRÁST.

Amikor félelemmel töltenek el a gondolataid – nem az Isteni hármasság állapotában vagy… nem kapcsolódsz Önmagaddal — így az elméd és külvilág félelemkeltő rezgéseinek fogságában rombolod önmagad. Falakat építesz a félelem ellen, álarcokat, “megfelelő” viselkedéseket veszel fel – letagadod, elfojtod, beleragadsz —ezzel erősíted azokat.

Fogadd el, hogy vannak! Mert az a VALÓSÁG, hogy vannak!

Az Élet – örömök és boldogtalanságok hullámzásából áll :) Ha azt hiszed, hogy a boldogságot állandósítani tudod az életedben – akkor harcolsz, hogy a fájdalom elkerülhető legyen… A HARC mindig FÜGGÉS – rettegés, valaminek a hiányától… FÉLemberként, FÉLelemben…

.

Ébreszd fel a Varázslót magadban :) A csodák belülről kifelé történnek :)

Hogyan?

HAGYD abba amitől boldogtalan vagy!!!

Lépj egyet az Öröm felé :)

.

Engedj el mindent ami fájdalmat okoz… amibe Te kapaszkodsz, aminek Te adsz erőt.

Szeresd magad :) Higgy magadban!

Hallgass a lelked hangjára és kapcsolódj a testeddel és szellemeddel. Ez mindig ÖRÖM! Ha fájdalmat érzel, akkor az egód hangját hallod – „aki” a múlt fájdalmait vagy a jövő bizonytalanságát vetíti eléd. Onnan tudod, hogy NEM a lelked hangja – mert félelmet, szomorúságot kelt!

Vedd észre az összes illúziódat – ami nem a Te valóságod – hanem álcák, falak, hogy ne szenvedj a HIÁNYÉRZETTŐL, ami a múltban keletkezett benned… Fogadd el ami nincs most az életedben… NE menekülj előlük – ne harcolj értük!

kapszulák

Ne teljen szenvedésben a jelened valakire vagy valamire gondolva, ami-aki nincs most veled!

Engedd el azt az egó-játszmádat is, hogy a jövőben nem lehet veled vagy nem lehet neked egy MÁSIK jobb -és most a régiért kell tűzön-vízen át harcolni…

.

Tudd, hogy EGYEDI vagy! Senki más nincs aki azt a tudást, képességet, lehetőséget hozta ebbe a földi világba amit TE :) Ott vibrál benned amikor SZERETSZ!

Nincs eldugva… nem kell hozzá senki más – csak az, hogy a benned lévő Örömöt sugározd ki Önmagadból a Világnak :)

Ezzel tudsz Teremteni, Varázsolni a jelen pillanatban :)

Csináld!

.

Kapcsolódj Önmagaddal… hallgass az álmaidra, megérzéseidre és a szívedre. Indulj ebbe az irányba és megérted az összefüggéseket… a benned lévő Istenséget… a szellemiségedből fakadó örök TUDÁST :)

Ez maga a VARÁZSLAT :)

 .

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Comments

 1. Némethné Lelik Katalin szerint:

  Kedves Anita! Köszönöm a tájékoztatót, foglalkozom hasonló témával témával, de a Te “tudatra ébresztődre” szükségem volt. Valószínűleg még nagyon sok hozzám hasonló gondolkodású embernek hasznos tudnivalókkal szolgáltál!
  Köszönet érte!
  Szeretettel: Lelik Katalin

  [Reply]

  Manita Reply:

  Köszi Katalin :)

  remélem segítséget jelentenek sokaknak az írásaim a helyzetük “másként látásában”:)

  [Reply]

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.