... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   jan 13

Ha a dolgok nem fordulnak jobbra – menj balra…

 

Január – TE vagy a Varázsló!

.

varázslo

.

(Írtam már) HIÁBA minden kívánság, amíg Önmagad fényét nem látod… Hiába minden Teremtő képesség, amíg kívülről várod a csodát…

A Varázsló nem tesz mást, mint elfogadja a VALÓSÁGÁT – nem a régi kudarcok árnyékvilágát éli újra és újra, hanem MÚLTNAK tekinti azt, ami a múltban történt.

Elfogadja Önmagát – a jó és rossz tulajdonságait – mert tudja, hogy NINCS jó és rossz!

.

Rengeteg minden okozhat fájdalmat egyénenként mindenkinek… de ez az Élet velejárója… egészen addig, amíg rá nem jövünk, hogy mi okozzuk magunknak, az érzéseinkkel és a gondolatainkkal….

A fájdalom az FÁJDALOM… NEM más!

Mi éljük meg szenvedésként, amikor beleragadunk… tagadjuk… vagy helyettesíteni akarjuk egy fallal, egy illúzióval ami elfedi a fájdalmat de mindig az AKARÁST helyezünk ilyenkor előtérbe, hogy valami hiányt pótoljunk…

.

Te magad csinálod a legnagyobb varázslatot akkor amikor leesik a tantusz, hogy mindent magadnak köszönhetsz :)

Amit gondolsz, érzel és amiért TESZEL az történik! Ha a múlt fájdalmait éled újra, akkor a fájdalom erősödik… ha a jövőben sóvárogsz, akkor a sóvárgást erősíted… és ha a jelenben CSINÁLOD amit szeretnél- akkor a tettek elindítanak, hogy felül tudj emelkedni a saját világod fejedben lévő korlátain…

Mert a korlátok ott laknak. Te spájzolod őket ahogy a múlt gondolatait újra és újra előhozod.

Te vagy aki ragaszkodsz hozzájuk… és Te vagy az egyetlen, aki túl léphet rajtuk!

.

indulj

Ismered a mondást: ha a dolgok nem fordulnak jobbra – menj balra… :)

.

Csak menj… ha erre lépsz és nem hoz örömöt akkor lépj arra.. NE állj meg… (ne kezd sajnálni magad… ne hagyd abba… lépegess!! Mindig van másik irány! Maradj örömben, szeretetben… cselekvésben – ez a lényeg :) )

Erről szól a hónap :)

A Varázslóról aki keresi Önmagát – a helyét, az önmegvalósítás útját a Világban :)

.

Az Emberi test-lélek-szellem, a szeretet rezgéseiben tud kapcsolódni és egymást egyensúlyba hozni. Amikor a SZERETET érzése kíséri a gondolataidat, cselekedeteidet, akkor ÉLED Önmagad Egységét, a benned lévő FORRÁST.

Amikor félelemmel töltenek el a gondolataid – nem az Isteni hármasság állapotában vagy… nem kapcsolódsz Önmagaddal — így az elméd és a  külvilág félelemkeltő rezgéseinek fogságában rombolod önmagad. Falakat építesz a félelem ellen, álarcokat, “megfelelő” viselkedéseket veszel fel – letagadod, elfojtod, beleragadsz —ezzel erősíted azokat.

.

Fogadd el, hogy vannak! Mert az a VALÓSÁG, hogy vannak!

.

Az Élet – örömök és boldogtalanságok hullámzásából áll :) Ha azt hiszed, hogy a boldogságot állandósítani tudod az életedben – akkor harcolsz, hogy a fájdalom elkerülhető legyen… A HARC mindig FÜGGÉS – rettegés, valaminek a hiányától… FÉLemberként, FÉLelemben…

.

Ébreszd fel a Varázslót magadban :) A csodák belülről kifelé történnek :)

Hogyan?

HAGYD abba amitől boldogtalan vagy!!!

Lépj egyet az Öröm felé :)

.

Engedj el mindent ami fájdalmat okoz… amibe Te kapaszkodsz, aminek Te adsz erőt.

Szeresd magad :) Higgy magadban!

Hallgass a lelked hangjára és kapcsolódj a testeddel és szellemeddel. Ez mindig ÖRÖM! Ha fájdalmat érzel, akkor az egód hangját hallod – „aki” a múlt fájdalmait vagy a jövő bizonytalanságát vetíti eléd. Onnan tudod, hogy NEM a lelked hangja – mert félelmet, szomorúságot kelt!

.

Vedd észre az összes illúziódat – ami nem a Te valóságod – hanem álcák, falak, hogy ne szenvedj a HIÁNYÉRZETTŐL, ami a múltban keletkezett benned… Fogadd el ami nincs most jelen az életedben…

NE menekülj előlük – ne harcolj értük!

.

kapszulák

.

Ne teljen szenvedésben a jelened valakire vagy valamire gondolva, ami-aki nincs most veled!

Engedd el azt az egó-játszmádat is, hogy a jövőben nem lehet veled vagy nem lehet neked egy MÁSIK jobb -és most a régiért kell tűzön-vízen át harcolni…

.

Tudd, hogy EGYEDI vagy! Senki más nincs aki azt a tudást, képességet, lehetőséget hozta ebbe a földi világba amit TE :) Ott vibrál benned amikor SZERETSZ!

Nincs eldugva… nem kell hozzá senki más – csak az, hogy a benned lévő Örömöt sugározd ki Önmagadból a Világnak :)

Ezzel tudsz Teremteni, Varázsolni a jelen pillanatban :)

Csináld!

.

Kapcsolódj Önmagaddal… hallgass az álmaidra, megérzéseidre és a szívedre. Indulj ebbe az irányba és megérted az összefüggéseket… a benned lévő Istenséget… a szellemiségedből fakadó örök TUDÁST :)

Ez maga a VARÁZSLAT :)

 .

– 2016 –

– MátyásAnita –

.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Comments

 1. Némethné Lelik Katalin szerint:

  Kedves Anita! Köszönöm a tájékoztatót, foglalkozom hasonló témával témával, de a Te “tudatra ébresztődre” szükségem volt. Valószínűleg még nagyon sok hozzám hasonló gondolkodású embernek hasznos tudnivalókkal szolgáltál!
  Köszönet érte!
  Szeretettel: Lelik Katalin

  [Reply]

  Manita Reply:

  Köszi Katalin :)

  remélem segítséget jelentenek sokaknak az írásaim a helyzetük “másként látásában”:)

  [Reply]

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.