... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   márc 13

A Teremtőerő bennünk van…

Március a Teremtőerőnk felfedezésének és használatának ideje. Elsősorban most a női teremtőerőről van szó, de ez természetesen a férfiakban is él, szunnyad és kibontakoztatásra vár, amennyiben meg „merik” élni a nőies energiáikat is :)

Erről írtam a Nők Hete alkalmából, Szaffina weboldalán. Itt tudod elolvasni: http://szaffinafuszerkonyhaja.blogspot.hu/2014/03/a-nok-kezeben-minden-s-eg.html

 

Márciusban már érződik a lelkünkben a „másnak lenni” mint eddig, mást tenni, hogy haladjak (munkában, kapcsolatokban, bárhol) újítani, előretörni, energiái… Mint a magokban, akik még ki sem dugták fejecskéjüket a földből, de már odalent is tudják, hogy ÉLNEK és valami változás már megindult a testükben, lelkükben. Persze, mindenkiben vannak félelmek, hogy mi lesz?? Mi lesz ha jön a fagy és megöl… mi lesz ha nem sikerül az áttörés és láthatatlanok maradunk… mi van ha nem vagyok erős…és kitartó… (és a többi kérdés)

alma

Ha bele sem kezdesz, sosem tudod meg, hogy mire vagy képes… csak arról lesz elképzelésed, amit mások (vagyis a félelmeid) mondanak rólad.

Igazából, semmi sem kötelező! Jövőre is lesz kikelet és akkor is kiléphetsz a mostani életedből… ha úgy akarod. De ugye te is tudod, hogy a magok is megsavanyodnak, életképtelenek lesznek a földben, ha nagyon halogatják a változást?

 

Március 13. csütörtök – Elindulás, változtatás ideje. Tégy rendet otthonodban, belsődben… selejtezd ki a felesleges cuccaidat, gondolataidat. Miért is ragaszkodnál a félelmeidhez?? Előre visznek?

 

14. péntek – Változtatások elindítása a szíved szerint a kapcsolataidban. Az olyan döntések meghozatala, amely nem az anyagi javakat veszi előre, hanem a szereteten  alapuló érzéseidet. Fogom én ezt az embert szeretni 10 év múlva is , ha ugyanígy eltart mint most- de ugyan így nem jár haza, nem foglalkozik a gyerekekkel, a lelkemet beletiporja a sárba?? Bírom EZT a helyzetet még 10 évig? Tedd fel te is a kérdéseidet magadnak! És kezdd el a változtatást magadon—ne a másiktól várd, hogy megváltozzon!

 

15. szombat – Az önmagunkkal foglalkozás ideje. Szembesülés önmagunkkal, a saját áltatásainkkal és természetesen sok más ember igazi arcát is megláthatod. Fáj? Eddig is ilyen volt – csak te másképpen akartad látni.

holdam

16. vasárnap – Dupla pénznap :) Telehold – Engedd szabadjára a kreativitásod, alkoss! Ne a rosszra koncentrálj, amik eddig történtek veled, mert most minden érzés, érzelem jobban hat ránk, mint más napokon! Jó érzésekkel a szívedben nem lehetsz szomorú :)

 

17. hétfő – A Telehold energiái még hatással vannak ránk és bár sok fájdalmon megyünk keresztül ezen a napon se nagyítsd fel ezt az energiát. Szeretetenergia áramoltatásának, mások segítésének ideje.

 

18. kedd – Új lehetőségek a kapcsolatokban… új társak, üzlettársak, választása esetleg a régi kapcsolataid megújításának lehetőségét hozza a nap. Csak a szeretet vezet a jó döntés felé

 

19. szerda – Teremtőnap :) – Új lehetőségek az előrelépésedben, a saját kreativitásod kibontakoztatásában és a benned lévő kettősség legyőzősében.

 

20. csütörtök – A bőség áramlása érzékelhetővé válik, a kérdés csak az, hogy ki mersz-e lépni az állóvízből… meg mered-e ragadni a lehetőségeket? Pálfordulás ideje. Egyetlen tetteddel megváltoztathatsz mindent :)

 

21. péntek – Lezárás napja. A női-férfi energiák egyensúlyba kerülnek, ha el tudsz engedni, számodra visszahúzó kapcsolatokat, tárgyakat, eszméket, függőségeket….

 

22. szombat – Teremtőnap :) – Az otthonnal, férfiakkal, nőkkel való kapcsolataid kiegyensúlyozására törekedj… Maradj a középúton… Minden kapcsolatod tanítás a számodra – de nem biztos, hogy más tanítód, kapcsolatod nem lehet, hiszen nagyon sok kapcsolatod már átadta azt a leckét, amiért kapcsolódtatok… Változtatás elindításának ideje.

 

23. vasárnap – Függőségek, félelmek, elengedésének napja. Azokról az illúziókról beszélek, amiket hangoztatsz ugyan- de nem éled, nem tapasztalod – csak belekapaszkodsz a szavakba, hogy megmagyarázd magadnak, hogy miért is élsz így… (azért vagyok kövér, mert senki sem szeret) Ne fogd a környezetedre a dolgokat! A változás belőled indul!

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.