... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   jún 19

Mint kicsiben, úgy nagyban….

Van egy Életutad, itt ebben a földi világban…

Ehhez, a végtelen Lelked kapott egy testet, hogy minden e-világi „tény” ellenére megélhesd azt a végtelen Szeretetet, azt a Teremtőerőt, aminek Forrása a szívedben arra vár, hogy magadhoz öleld, használd és ne csak az álmaidban ÉLD meg a végtelen lehetőségeidet…

.

A Természet tágasságában találhatsz rá legkönnyebben a saját természetedre.

.

Itt láthatsz rá az Élet folytonosságára … itt szembesülhetsz a falaiddal, ahogyan elzárod magad az áramlástól – ahogy elkülönülsz vagy elkülönítesz másokat magadtól… ahogy a kettősségeket kiélesíted és „elszenveded”, ahelyett hogy elfogadnád az Élet Áramlásához tartozó elengedést és ha eljön az ideje, akkor a Halált is….

.

elkülönülve

.

Nézz rá most az életedre. A családodra, munkádra, kollégáidra…. a házadra, a szobádra, az autódra… a szerelmeidre, veszekedéseidre, szakításaidra, betegségeidre…. Nézz rá a testedre… és a Lelkedre….

Valóban ez a TE Életed??

Minden fájdalmad, félelmed, elégedetlenséged, bizonytalanságod, azt mutatja, hogyan zárod el magad a saját Életedtől…

Lehet másképpen Élni?

IGEN, LEHET!

.

végtelenség

.

3 nap a Természetben Önmagaddal… ahol MÁSKÉNT láthatod a lényedet, Aki emberbőrben a testedben lakik…

3 nap – ami nem arról szól, hogy többnek, szebbnek, jobbnak, egészségesebbnek, szerethetőbbnek kell lenned… és ehhez még hány évet kell tökéletesíteni magadon — hanem: hogyan engedd szárnyalni a lelked, hogy a falaid, álarcaid, játszmáid nélkül, megláthasd AKI VAGY, minden ÉRTÉKESSÉGEDDEL és Egyediségeddel együtt :)

.

Amíg a fejedben lévő tanult, felépített keretek, határozzák meg számodra, hogy KI vagy Te… és kik a körülötted lévő emberek az életedben, addig megtagadod a láthatatlan Lelked végtelenségét…

.

Mondd, mersz a Lelki szemeiddel ránézni az Életedre?

.

A Természetben eltöltött idő alatt hamar nyilvánvalóvá válik, hogy mennyi ISMERT kényelem… megteremtett körülmény hiányzik Neked a megszokotthoz képest. Az Egód lázadozik az emberek, a hely, a beszélgetések, a mozgás… a csönd… vagyis minden ellen, ami ÚJ és változást hozhat…

.

Észreveszed, kik-mik zavarnak, mi borít ki… milyen emberek, hangok, tárgyak… vagy azok hiánya ami irritál… Észreveszed, hány okot tudsz felhozni, miért ne indulj el, miért ne csináld végig a gyakorlatokat vagy a zarándoklatot…

.

Hmmm… minden amit észreveszel magadban ebben a 3 napban ugyanezek jellemzik az álmaid, terveid, Teremtéseid vagyis az Életcéljaid elérésének megbuktató tényezőit

Azt, hogy hol és miért tagadod meg a Lelked…

Mint kicsiben úgy nagyban.

.

Minden változásod ÚJ dolgot hoz az Életedbe. Ahogyan viselkedsz és amit gondolsz, érzel, egy új helyen, helyzetben… ahogy bírálsz, félsz, megfelelni szeretnél vagy zavarónak érzed ami VAN – az mind a Te kereted, programod arra, hogy „ami jó az jobb legyen, ami rossz az tűnjön el az életedből” – de új és ismeretlen dolog az NE történjen mert KISZÁMÍTHATATLAN következményei lehetnek az általad birtokolt Jóra és a Jó „tulajdonságaidra”, imázsodra, nézve….

.

.

látni szeretnéd... vagy sem?

.

Ha eljössz, rálátást kapsz:

– nincs jó és rossz, a mélységek és magasságok az Áramlás részei

– hogyan ragadsz bele a hiány vagy az akarás érzésébe

– miért hagyd abba a halogatást

– megfogalmazhatod: Ki vagy Te

– hogyan fogadd el, ami VAN – vagyis hogyan maradj Harmóniában Önmagaddal.

.

FONTOS!!

Nincs 3 napos csoda módszer!

Rálátni a végtelen lelkedre nem elég. TENNED KELL AZÉRT minden nap, hogy az ÉLETED Áramoljon, hogy Önmagadhoz, a szívedhez mindig visszatalálj :)

.

A változás nem azért kell, hogy jobb, okosabb, gazdagabb, önállóbb…stb… legyél! Csak annyit kell megértened, hogy a változás TERMÉSZETES… és mindig Belőled indul.

Nem többet és jobban kell tenned annál AKI vagy, hanem csak azt kell elengedned AKI NEM VAGY!

.

A három nap célja, hogy élvezd a JELENT… kövesd a Lelked szavát, lépj túl a kereteiden és indulj el, találj rá, a Forrásodra, a TE saját Folyton Folyó Kutadra… Találj vissza a szívedhez….

.

középpontban lenni....

.

Ilyen egyszerű :)

Várlak!

.

.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.