... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   ápr 03

Szelek Hava

Április cselekvő hónap! Tenni kell a RENDÉRT, az életünk külső-belső megtervezéséért, újra indításáért, rendbetételéért. A férfi energiák dominálnak (fizikai szinten, a férfi, apa, szex, munka, vezetés, siker, felelősségvállalás) az anyagi javak tervezése, teremtése – ami a szeretettel végzett munkával elérhető – és az otthon megteremtése is :)

Fontos, a lelkünkben élő férfi-női energiák kiegyenlítése és a test-lélek-szellem Isteni hármasságának harmóniába hozása – hiszen ez is a REND része :)

.

szélben szállva
.

Szelek Hava segít kisöpörni a régi elavultat az életedből – de a Rendet Neked kell megteremteni és a tisztaságot megtartani…. az elmúlót búcsúztatni, a sebeket begyógyítani… a romok helyén újat építeni… Mindegy, hogy könnyű vagy nehéz – most ennek van itt az ideje, már csak azért is mert ehhez kapunk jótékony, előrevivő energiákat :)

Rend bent és kint… munka mindenképpen :) Levetni az álarcokat, illúziókat… elengedni, megtisztítani, a hátrahúzó kapcsolatokat… kisöpörni a régi félelmet, fájdalmakat –és újra BÍZNI!

 

Aki nem bízik magában… az szeretni sem tudja Önmagát —– és másokat sem!

Hogyan alakul ki így … és hogyan marad boldog egy kapcsolat??

 

 

Azt mondod, hogy Te bíztál, szerettél és mégis becsaptak?

Most nézz mélyen Önmagadba – amikor ez megtörtént, akkor Te a valódi énedet mutattad annak a másiknak?

Vagy egy jól felépített álarc-kollekcióval villogtál abban a kapcsolatban, hogy megfelelj neki?

.

énjeim

.

… és amikor elhagytak, becsaptak – akkor eszedbe jutott-e, hogy nem Téged csaptak be, csaltak meg… hagytak el…. – hanem az álarcaiddal felvértezett „hamis énedet” ?

Hány falat raktál a szíved köré? Hány teóriád van, hogy a férfiak/nők mennyire rosszak, kapzsik, csapodárok…. Hány fal mögül kiabálod az igazságodat, hogy a másik nem képviselői milyenek?

 

Ha azt gondolod, hogy már sokszor megégtél ezért Érted most már harcoljanak meg… keressék meg a félelembe vacogó kis lelkedet a falaid mögött, szeressenek és fogadjanak el végre…. vagyis találjon meg az IGAZI!

.

harcolni tilos

.

Nos… sajnos rossz hírem van: Lehet az idők során, sok Igazi megpróbálta lebontani a falaidat, de mindig rájöttek, hogy ez a réteg, meg az a réteg is HAMIS és abbahagyták a TE keresésed…

.

 

Amíg bezárod magad, TE sem ÉRZED, hogy ki az Igazi számodra, csak az elképzeléseidet, a félelmeidet, az elvárásaidat, vetíted rá a hozzád közeledőkre, a falaid mögül…


.

Amíg nem szereted magad, mindig mások felé lesznek elvárásaid!!! Amíg a falaidban bízol – addig nem vagy Valódi Önmagad.

…és nem tudsz megismerni, szeretni, MÁS Embereket sem….

Ha nem ÉRZEL, nem tudsz kinyílni… ha nem nyílsz ki, nem tudsz Bízni… nem tudod Magad sem Mást Szeretni, Szerelmesnek lenni… csak a saját körbefalazott félelmeid kukucskáló nyílásain át vagy képes látni a bástyáidon kívüli embereket, történéseket….

 

A Szerelem lélekszinten az Önmagát elfogadó szerelmes Ember menyilása az Élet felé… A saját egyedisége felfedezése… rácsodálkozása a Világ Teljességére, amiben tenni, alkotni, sugározni, adni szeret :) Nem egy Ember „miatt” ilyen… Önmaga forrását találta meg :)

.

kiáradás

.

Amikor ráébred erre, lebontja a megmaradt félelem elleni falait és csak áradni, sugározni tud – anélkül hogy elvárná, hogy elfogadják… 

A Szerelem, cselekvő energia – nem passzív – tenni kell érte, minden nap, hogy életben tartsuk!

 

A testi-szintű szerelemnél, a másik emberért remegés… az együtt töltött boldog idő… az érintés, a hozzá tartozás akarása… a tőle való függés… majd a hiány érzése… –- és mindennek váltakozása dominál. Meg akarja tartani, meg akarja hosszabbítani, a jót – a számára kellemes pillanatokat – és tűkön ülve, sírva, félve, gondolatban készülődve várja – elvárja – a következő találkozást… Szerelme egyetlen Ember közelségétől, jókedvétől, viselkedésétől, szavaitól függ…

A környezetét, a barátait, a munkáját… mind-mind „elhanyagolja”… a Világ szépségei láthatatlanok számára. Nem az Életet szereti, ahogyan van, hanem a Másikból nyert energia mennyiségen keresztül látja szépnek-csúnyának… jónak-rossznak…. Önmagát…. és ezen keresztül a Világot…

.

falak

.

Amikor nem kapja meg a napi figyelmet, elkezd falakat építeni, hogy eltakarja az önzőségét, a félelmét, a megfelelni vágyását… Majd elkezd hibákat találni, veszekedni… hogy elhazudja a saját dühét, mert nem kapta meg azt a szeretetteli figyelmet, energiát, amitől ő jól érzi magát…

 

Ördögi kör, melyből csak akkor tudsz kilépni ha felvállalod és megéled Önmagad lényét… az önzőséget, félelmet, dühöt… megfelelni vágyást (és minden mást) páncél nélkül, tisztán, fényesen, amilyen a falaid mögött MOST IS VAGY! Semmi mást nem szükséges tenned :) Akik látják a fényedet, meg akarják majd minden „jó és rossz” részedet ismerni… Akik pedig nem látják – ők el fognak távolodni…

 

Tisztán kapcsolódni másokhoz, azt jelenti, hogy a testi vágy mellett, fontos – nagyon fontos – Önmagunk és a másik Ember mély és tiszta megismerése, mert ez a lelki intimitás az, ami a későbbiekben táplálja a közös forrást…. a közös Életet… a közös Rendet…

.

 

intimitás

.

Te is forrás vagy, mint mindenki más… Ami belőled indul, az vissza is tér hozzád :) Ha szeretetet, melegséget, őszinteséget árasztasz – az jön vissza hozzád… Ha falakat, hazugságokat, félelmeket éltetsz – abba ütközöl mindig Te is….

 

 

Április szelei, a VALÓDI Önmagad felé terelnek miközben a lelked hangján szólnak hozzád, hogy vesd le a páncélodat és mutasd meg a világnak az értékeidet, a forrásodat – hogy Önmagad közelségén keresztül légy képes meglátni a hozzád közeledőket!

 

Ui.:

2 perc :)

https://www.youtube.com/watch?v=9azYBYZKTAE&feature=share  

Ki vagy Te? – Rajtad áll!

.

.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Comments

 1. János szerint:

  Manita!

  Köszönöm. “Kivételesen” most is fején találtad a szöget. Többet is. :-) Áldás Rád és Szeretteidre!

  [Reply]

  Manita Reply:

  Köszönöm <3

  [Reply]

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.