... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   jún 01

Napisten Hava – Június

Június a szerelem hónapja  :)   Rezgései segítik a szívbéli döntéseink meghozatalát, életünk minden területén. Hatással vannak a párkapcsolatainkra, a belső harmóniánkra, a szépségre és ebből adódóan minden művészettel, kapcsolatos szárny-próbálgatásunkra…

A harmónia és a belső harmónia megtalálása legyen a cél – a mindennapok forgatagában  :)

A számmisztika és az Univerzum rezgéseit figyelembe véve, egy pezsgő, élettel teli, teremtő hónap veszi kezdetét . 7 csodás teremtő nap, Újhold, Teleholdkor 10 milliószoros teremtő nap és még Nyári Napforduló is lesz  :)

Június 1: Újhold, és Teremtő nap is egyben. Szerelem, párkapcsolat terén, új lehetőségeket teremthetünk, ha szívbéli döntéseket hozunk.

4: Változások várhatók a munkában, a kapcsolatainkban és a belső lelki életünkben is. Engedjük be az újat – váljunk meg a régi nem működő dolgainktól, kapcsolatainktól.

5: A szerelem napja. Vágyak, égő szívek, álmok, mind-mind a helyükre kerülhetnek, ha hajlandóak vagyunk tanulni a múlt hibáiból (nem pedig újra elkövetni azokat)

Ha még nem olvastad, akkor A Szeretet KisKönyve, pont erre a hónapra való olvasmány  :)

http://nevedbenasorsod.hu/szeretet/

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.