... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   márc 04

Kikelet hava

Már a nevében is ott rezeg a TAVASZ :)

kikelet

Amelyik napon kisüt a Napocska, már most megmelengeti a lelkünket és ez az egyre fokozódó fény lassan, de biztosan eljut a szívünkbe is :)

A legfontosabb feladatunk ebben a hónapban, a magok elültetése, amik majd kikelnek és bőséget hoznak az életünkbe. Itt most a bőséget, ne csak a pénzre értsd!!

 

Gyarapodás aprónépben, lelkiekben, kapcsolatokban, szeretetben és persze anyagiakban is csak akkor várható ha cselekszel, kommunikálsz, teszel a megvalósulásért!!!

 

Persze az év rezgése (szeretet, szerelem, a szeretettel végzett dolgok és a szívbéli döntések) és ennek a hónapnak a rezgései összeadódnak, így ha nem szeretettel végzed a munkád vagy nem a szeretet áramoltatására törekszel a kapcsolataidban, hanem a bosszúra, a visszavágásra, haragra, akkor sokszorosan utasítod el az ÉLET rezgéseit (nagyon-nagyon megnehezítve a bőség áramlását!)

 

Rengeteg gondolat van, ami szétforgácsolja a kapcsolatokat, tönkreteszi, hogy azt tegyük, amit szeretnénk. Rengeteg negatív érzelmet elengedhetnénk, ha a fejünkben lévő gondolatokat meg tudnánk változtatni. Ugye??

 

Sokan azt hiszik, hogy a boldogság csak egyféleképpen költözik be az ő életükbe. Szinte biztosak benne, hogy ha… (ha megtalálom az igazit, ha lesz pénzem, ha lesz munkám… stb.)

És az a mókás ebben, hogy mindenkinek más van az első helyen, amit ha elérne, akkor megváltozna az élete.

 

Pedig ha el tudnád engedni, azt a konkrétumot, amihez kötöd a boldogságot, akkor észrevennéd, akkor megértenéd, hogy BÁRMELY úton eljuthatsz oda!

 kisbaba

A boldogság eléréséről, bevonzásáról, mindkét könyvemben olvashatsz: http://nevedbenasorsod.hu/a-szerelem-kiskonyvecskeje

 

Februárban kétszer is írtam a MEGENGEDÉSRŐL, arról, hogy engedjük a dolgokat megtörténni, NE ragaszkodjunk az igazunkhoz, az AKAROM-hoz, hanem szeressük magunkat annyira, hogy bízni tudjunk abban, hogy minden megVAN, ha EGYSÉGben vagyunk Önmagunkkal.

 

Most márciusban el kell kezdeni elvetni vágyaink magvait – de elvárások nélkül, sorrend nélkül, szabályok nélkül, hogy melyiknek kellene szerintünk először, másodszor… tizedszer kikelnie!

Mindent indíts el! Cselekedj! Kommunikálj! Keress kapcsolatokat, segítőket, ötleteket a terveid megvalósításához! Áramoltass mindent, amit szeretsz, szeretnél vagy szeretettel csinálsz! A többit hagyddddddd!!!

 

Ez a hónap erről szól!

És hogy ne legyen félreértés, adok egy kis magyarázatot is. Minden nap jó valamire, ha a számmisztika rezgéseit vesszük figyelembe, de ez nem azt jelenti, hogy csak azzal kell foglalkoznod és görcsösen akarnod, hogy az a dolog pont azon a napon megvalósuljon. Hinned kell, hogy KÉPES vagy rá, el kell indítanod, de nem kell elvárnod, hogy azonnal meglegyen :)

Ez a titka a márciusnak!

Amikor elülteted a földbe a magocskádat, ne ásd ki minden nap, hogy csírázik-e már! Csak egyszerűen tudd, hogy jó talajba raktad, öntözgeted, beszélsz hozzá, megkapálod… és engedd meg NEKI, hogy a szeretetedbe kifejlődjön!

 

Tehát, hiába van szeretet éve, szerelem hónapja és szerelem nap is (pl. márc.6) – és te kisbabát szeretnél szívből, ha nem ápolod megfelelően a kapcsolatodat a pároddal és csak a pénzről, rossz munkahelyről, tudtok beszélgetni, veszekedni… vagy csak arról, hogy AKARTOK egy kisbabát.

Lehet, hogy nem a megfelelő emberrel élsz és azon kívül, hogy mindketten babát akartok, nincs sok közös az életetekbe … vagy egy-egy szerelmeskedés után csak a nemszeretem munkáról, rossz akarókról, és egyebekről tudtok beszélgetni… Ti ragaszkodtok a gyerkőchöz, de lehet, előbb be kellene engedni egy másik munkahelyet, egy másik házat az életetekbe, (valamit amit mindketten szeretnétek) hogy a babaprojekt megvalósuljon!

Szeretni önmagad és a párod, szívvel lélekkel, gyerekkel vagy anélkül- ez a lényeg!

Nem az számít mit gondolsz, hanem hogyan érzel! Az fog megvalósulni! Ezért most az a legrövidebb út a boldogsághoz, hogy amit érzel, az szerint gondolkozz és cselekedj!

 

Március 4. – hétfő: Lezárások ideje. Az elavult dolgokat, teóriákat, nem működő kapcsolatokat engedd el!

 

5. kedd: Változás, változtatás ideje

 

6. szerda: Szerelem, szeretet napja, tele vágyakkal, illúziókkal, függőségekkel – amit ha sikerül elengedned, megtalálod az igazi szerelmet!

 

7. csütörtök: Akár sorscsapásnak is megélheted ezt a napot – ha nem tudod a MEGENGEDÉST beengedni az életedbe. A lelked, a saját spiritualitásod ideje, amiben a jó és rossz történésekből tanulva, kiléphetsz a mostani életed nem működő részeiből.

 

8. péntek: Dupla pénznap, amely kedvez a hosszú távú sikereknek, a magasra kapaszkodás lassú tempójának úgy, hogy elérheted akár a csillagokat is :)

 

9. szombat: A szeretet és a bölcsesség ideje, amikor is rádöbbenhetsz, hogy a múlt elengedésével, a hibákból való tanulással, tudsz csak új életet kezdeni!

 

10.-18.ig, egy különlegesen erős időszak következik, amelynél a TE teremtőerőd és a teremtésre fordított irány dönti el, hogy előre vagy hátra húz. Erről a 9 napról készítek egy külön bejegyzést, mert ezek az energiák 3-6 vagy 12 évente fordulnak elő, így hogy egymás utáni sok napon át éreztetik hatásukat. Ráadásul ebben az évben háromszor is lesz ilyen időszak :)

 

Ui:

Találjanak az ötleteid termékeny talajra, áramoljon a szeretet életed minden percében, ha kisbabát szeretnél, válj te is a kapcsolataid szerelmetes egységévé :) Lágy igazi NŐ, ha nő vagy és engedd meg a nőies teremtő énednek hogy megnyilatkozzon benned, ha FÉRFI vagy! De engedd el az akarást, hogy melyik bőségnek, teremtésnek, kellene először megnyilvánulnia az életedben!

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.