... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   júl 06

Július – Áldás Hava

A hetes szám legfontosabb jelentései a következők: spiritualitás, hit, idő, belső utak keresése, rejtélyek kutatása, határok kijelölése, empátia, gyógyítás

Az előző heti cikkemben már céloztam a pillanatra-az önmagunkra találás esetleges bonyodalmaira – a külvilág felismerésére. Ezek nagyon fontos tapasztalások voltak sokunk életében (már aki figyelt kicsit befelé is )

Most van itt a lehetőség, hogy testünk-lelkünk gyorsabban gyógyuljon – akár egyetlen idő-pillanat alatt megváltozzon minden, kint és bent is  :)

Csak magunkban kell hinnünk ehhez – az Istenségünkben és az Emberségünkben  :)  Mindkettő újrafelfedezéséhez vezető út – az ÁLDÁS küldése és a megbocsátás!

 

Biztosan észrevetted, hogy lecsökkent 3-ra a teremtő napok száma – ezeket viszont érdemes kihasználni !!

A céljaid elérésére, az alkotásaid elkészítésére- és a vágyaid megvalósítására  :)

 

3 pénz és igazság nap is lesz –amelyek mindegyike spirituális vonzással rendelkezik –és a középső Teleholdkor lesz  :)   …vagyis érdemes, lelkünkkel is ráhangolódni arra, hogy milyen gazdagok is vagyunk ! Pont ebben a hónapban van itt az ideje átformálni, elengedni, megújítani a gazdagsággal kapcsolatos nézeteinket …észrevenni, hogy milyen gazdagok is vagyunk valójában!!

 

Gazdag akarsz lenni? Gondolj a rigóra és az ősemberre. Gondolj arra, hogy meztelenül jöttél erre a világra, és meztelenül térsz belőle vissza. Vendég vagy ezen a földön. Csak az a tied, amit a bőröd alatt hoztál és elviszel. Gazdag, aki egészséges. Aki erős. Aki nem szorul másra. Aki föl tudja vágni a fáját, meg tudja főzni ételét, meg tudja vetni ágyát és jól alszik benne. Aki dolgozni tud, hogy legyen mit egyék, legyen ruhája, cipője és egy szobája, amit otthonának érez.
Wass Albert

—és egy nagyon érdekes dolog  :)  ebben a hónapban kétszer van Újhold.

Úgy tervezd a napjaidat, hogy minden pillanatban tudd, hogyha leteszed a múltad, elengeded a bánatot, a betegséget…. –és ÁLDÁST küldesz Magadnak, mindenkinek és mindennek (ételnek, italnak, pénznek, vágyaknak, ellenségnek, stb…) akkor a hónap végén egy tisztulási időszak után TELJESEN MEGÚJULHATSZ  :)  Az idő, a lélek, a test és a tudatosság szintjein is  :)

 

Fiatalodj, gyógyulj, szeress, higgy, teremts !

Legyen meg a TE akaratod  :)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Comments

 1. Jakab Gyöngyi szerint:

  Olyan szépen írsz Mani, ismét! Köszi, ez jó biztatás, így korán reggel, a 4 napos fesztiválom előtt!:) Rád és olvasóidra is Áldás!

  [Reply]

 2. Köszönöm e sorokat. Áldást fogok küldeni, mindennek és mindenkinek. Üdv. Mária

  [Reply]

 3. Vikica szerint:

  Köszönöm :) Jó, hogy olvashatlak :) Vikica

  [Reply]

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.