... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   júl 18

Mi a fene történik velem??

A hit, gyógyulás és lelkiség hónapjában, hiába áhítozol az önbizalom „beköltözésére” az életedbe, ha nem vagy hajlandó semmit sem tenni Önmagadért!

Nem hiszem, hogy bárki megoldja helyetted az anyósoddal, a bankokkal, a családoddal, a környezeteddel vívott harcodat (ami valljuk be, néha az őrületbe kerget az egyes reménytelennek gondolt helyzeteivel)

A guruk, a tanfolyamok és még a könyvek is, csak ideig-órákig tudnak megtartani egy-egy biztosnak ígért úton, ha önmagad nagyszerűségében nem vagy biztos!

magány

Hiába a Beavatás, a Titok, a Vonzás Törvénye vagy a Teremtőerőd használata, ha csak mások előtt tudod mosolyogva, büszkén használni vagy beszámolót tartani, a saját átélt szupererődről… de közben otthon egyedül, fájó sebeidet nyalogatva nem vagy hajlandó rendbe tenni a családi kapcsolataidat, az egészségedet, … (tudod, amikor önmagad becsapva egy illúziót próbálsz elhitetni másokkal is)

És bár vallom, hogy mindannyian Istenek vagyunk, mégis tudom, hogy Istenségünket önmagunkban egyedül kell megismernünk, fellelnünk, nem pedig zajos vagy szavainkon csüngő tömegek előtt kell bizonyítanunk!

Nem vagyunk hibátlanok és az Istenségünk sem ebből kell, hogy álljon. A tévedés, a hiba, mindenkivel megesik! Rengeteg rossz döntést hozunk (sokszor azzal, hogy nem döntünk, hanem hagyjuk, hogy vigyen az ár) Az a lényeg, hogy mit teszel a hibás döntéseid után!

5-10 év házasság után el tudod-e ismerni, hogy tévedtél? És mersz-e új életet kezdeni, anélkül hogy csak másokat hibáztatnál?

Át mered-e értékelni a múltadat őszintén?

Ki mersz-e lépni olyan közösségekből, ahol csak a véredet szívják és lebecsülnek, képtelennek tartanak bármire?

Fel mered-e vállalni azt, aki VAGY? Azt, ami VAN?

Fel mered-e vállalni, hogy Te vagy aki manipulálja a családját, hisztivel, betegséggel, lelki terrorral?

Hiszel-e abban, hogy: Minden jól van, ahogy van? Mert ha hiszel, és elfogadod a jelent (harag és önvád nélkül) akkor tudsz változásokat generálni.

Ez nehéz dió és félre is érthető!

NEM azt mondom, hogy törődj bele a szegénységbe, a boldogtalanságba, a munkanélküliségbe vagy bármibe, ami testileg-lelkileg megvisel! NEM!

Azt mondom: minden jól van, ahogy van, vállald fel az eddigi tetteid következményeit! Mert csak ezután tudsz VÁLTOZTATNI, FEJLŐDNI!

Ha egy olyan pasihoz mentél, aki ver és vele maradtál – akkor minden jól van, ahogy van, ez a maradásod következménye! (nincs vádaskodás, önsajnálat) Ha viszont változtatni akarsz, akkor MOST kell lépned és annak is vállalnod kell a következményeit! Elfogadni, ami van. Arról a VAN-ról beszélek, amit TE teremtesz magadnak a cselekedeteddel!

Nem aggódom, nem félek, nem élek a múltban- elfogadom, amit ÉN teremtek, annak minden következményével együtt :)

Érted?

Különös energiájú bolygó állás van most hetekig az égen. Több mint 200 éve volt ilyen utoljára. A Jupiter (szeretet) a Neptunusz (gyógyítás) és a Szaturnusz (illúziókat leromboló) háromszöge érezteti most erősen a hatását és megerősíti a számmisztika univerzumi rezgéseit!

Önfejlesztés, önfelfedezés ideje!

Mi az, ami valódi bennem, és az életemben? Ki vagyok én? Milyen illúziókkal áltatom magam és a környezetem?

Szembenézés Önmagaddal, a saját hiteddel, a lelkiség és a belső középpont megtalálása ebben az időben a legkönnyebben járható ÚT! Csak döntés kérdése, hogy minden magad köré épített falat, titkot, álarcot, le mersz-e vetkőzni: Meg mered-e mutatni a világnak, a valódi, csodálatos Önmagad??!! El tudod-e fogadni álarc nélkül ami VAN, aki VAGY?

álarc

Amiben hiszel, az történik, amit teremtesz az lesz a „VAN” az életedben!

Amikor megtalálod újra és végérvényesen a belső középpontod, pontosan tudni fogod, mi az, amire nincs már többet szükséged! Könnyű most az elengedés, legyen szó emberekről, függőségekről, haragról, közönyről vagy teóriákról! Magadat szeretve egyik lépés jön a másik után, egyik VAN állapotból át tudsz lépni a másik VAN állapotba :)  Ez a bennünk lévő Istenség kibontakozásának lehetősége: vagyis a szenvedélyes, egészséges, boldog, ÉLET, esélye!

 

Július 19. péntek – A változás a TE első lépéseddel kezdődik! Hozz egy döntést, engedj be az életedbe valami ÚJAT!

 

20. szombat – Valódi szerelem csak a kettősségek legyőzésével és a függőségeid elengedésével történhet

 

21 vasárnap – Önvizsgálat, szembenézés a VALÓÁGGAL, csodálatos gyógyulások ideje

akt

22. hétfő – Telehold és Teremtőnap :) – tervezés, szervezés, hosszú távú sikeres dolgok, üzletek, munkák, kapcsolatok, elindításának napja

 

23. kedd – szívbéli döntésekkel megvalósíthatod a szeretetenergia áramoltatását és a régi fájdalmakat, blokkokat elengedheted!

 

24. szerda – Teremtőnap :) – a párkapcsolatok, családi viszonyok rendezésének, a boldogság és harmónia megteremtésének ideje. Kezdeményezni, neked kell!

 

25. csütörtök – meditáció, gyógyítás, öngyógyítás, csodás energiái hatják át ezt a napot. A belső hangra hallgatva, tanulhatsz a múlt hibáiból és azok elengedésével magasabb szintre léphetsz!

Szeretettel: Manita

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Comments

 1. Foxen szerint:

  Anita!
  Nem tom,hogy ez a bolygó állásnak köszönhetem.e,de ma írtam pont a barátnőmnek 180 fokos fordulatot kel tennem úgy érzem,megfulladok sokszor. 1 lépésben munka hely váltás szerintem teljes más terület és valószínű nyugat, és ha eltudom tartani Magam akkor jöhetnek a többi lépések,(persze mint mindig anyagiaskdunk,de sajna ez van).
  Mosolygós csodás napokat kívánok!!

  [Reply]

 2. Csillagszemű szerint:

  Köszönöm az írásaidat! Sokat segít, hogy megfogalmazod azt, amin épp keresztül megyek, csak én nem találom hozzá a szavakat. Könnyed ragyogást! Áldás!

  [Reply]

 3. Eszter szerint:

  Szia. azért Istennek nevezni az embert elég meredek…

  [Reply]

  Manita Reply:

  :) én hiszem, hogy mindannyian Istenek vagyunk :) csak meg kell találnunk önmagunkban azt a harmóniát és szeretetet, amitől mi is megérezzük, majd megéljük a bennünk élő Isten létezését…

  [Reply]

 4. Fürediné Kiefer Edit szerint:

  Nagyon jó cikk, szellemi erőt ad a tovább lépéshez, a léleknek szüksége van a nyugalomra, a harmóniára, hogy segítse a tisztánlátást, a jó döntés meghozatalát.Én is éppen most változtatok életmódot, mert nyáron könnyebb a diétázás, a test tisztítása, az eredeti vitamin betáplálása.Rendszeressé teszem legalább az esti meditációt, mert a téli feszültséget még nem oldottam fel, ez legyengítette a korábbi híres akaratomat, fő erősségemet.A pozitív irányú terveimhez most jól jönnek a te szellemi információid, köszönöm.Kellemes nyaralást, időtöltést kívánok mindenkinek.Edina.

  [Reply]

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.