... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   márc 19

Kiáradó TavaszÉrzés…

Március 19-20-21-22….

Ebben a négy napban VALAMI éled, születik, újjászületik, megindul… mármint bennünk is és a világban is :)

 

Égen-Földön-Csillagokban, mindenhonnan kiolvashatók, láthatók, a változás és az újjászületés jelei… a Tavaszi Napékegyenlőségben, az Újholdban, a Napfogyatkozásban, a Húsvéti ünnepkörben….

…és igen, ez nagyon jóóó hír, hogy mindenhol olvashatunk erről, de a lényeg, hogy mit érzünk belül a lelkünkben…???

 

Felfordulás? Bizonytalanság? Kétség? Egyre hangosabb kiabálások…egyre sűrűbb magadba fordulás?

Önmarcangolás, hibák keresése másokban is? … és az a vita odabent, hogy kitörjek vagy megalkudjak….

Mondd, nálad is valami hasonló történik?

Hmmm… én ezt a vívódást élem éppen… Bár látom a jeleket, hogy fog JÓÓÓ történni -de csak egy hete ÉRZEM a bizonyságot :) Igen – megadatik Mindenkinek, csak egy „kis” belső változást kell elindítani :)

tuli

Mert belülről indul most minden….a magocskák életre kelnek…és virágzásnak indul az ÉLET :)

Mondd, a Te szíved nyílik már?

Érzed-e a pezsgést, a gyorsulást?

A következő napok beindítják a TavaszÉrzést kint és bent is… főleg a kapcsolataink területén…

 

Világossá válnak a helyzetek, hogy ki-kicsoda az életedben. Társ, barát, szerető esetleg csak egy elviselt vagy megtűrt személy – pontosan fogod látni és érezni is, ha NEM a szíved szerint választott személlyel élsz vagy randizol…. És TE dönthetsz, hogy tovább együtt de jobban és szeretet-teljesebben csináljátok vagy szabadon járhatjátok a SAJÁT utatokat tovább.

 

Hmmm… 3 lehetőség

– megbocsátás… elválás… új élet…

– megbeszélés, megbocsátás, szeretet…. és közösen, jobban, szebben, egy irányba húzva

– minden marad ahogyan volt… kiabálva vagy ki nem mondva – de mindkét félnél haldokló lélekkel…

 

Szinte mindig CSAK ez a 3 lehetőség van… és most megint DÖNTHETSZ a további életed felől…

Forradalom és háború is egyben… kint és bent…

 

Felemelkedés, szárnyalás, erő minden újhoz, a régi jobbá tételéhez és a lezárásokhoz is :) szóval mindenhez kapsz most energiát… de a döntés a Tiéd, hogy mire fordítod a figyelmed!

 

20.-án új „életkört” indíthatsz – ha hajlandó vagy a lelkedben rendet tenni és Önmagadat, az érzéseidet, felvállalni a környezetedben, a kapcsolataidban :) Ezek a napok nem csak az idei újjászületésedhez, hanem akár az egész életed újrateremtéséhez adhatnak energiát! Figyelj jól, hogy mit Teremtesz :)

virágom

…egy kis szösszenet a lelkekről… Nő -Férfi -Változás – Szerelem….

 

Keresik egymást :) Az igazi párját keresi minden lélek :) Sokféleképpen nevezik őket – lélekpár, ikerláng, ikerlélek, stb… – de nem a megnevezés számít :) hanem hogy a lelkek keresik a másik lelket, hogy boldogságot, örömet hozzanak a másik életébe… Tanítások, tapasztalások, közvetítői ők…

 

Vannak lelkek, akik a szerelem beteljesülésének lehetőségét hordozzák ebben az életben egymás számára…

Vannak akik az elengedés, megbocsátás, megtapasztalásáért találkoznak most…

Vannak akiknek az őrjítő féltékenység feloldása után van csak lehetőségük a szerelemre…

Vannak akik a karmájukat törlesztik most egymás felé….

 

Nagyon sok lélek, nagyon sok feladattal és tanítással érkezett – és nem biztos, hogy ebben az életben tudnak egyesülni a boldogságban….

 

…és vannak lelkek, akik csak egymásnak segítenek, hogy ki-ki megtalálja a saját útját, párját, életét… lehet, hogy ebben az életben azonos neműek és kiegészítik, újjáélesztik, egymás hiányzó energiáit….

 

Van akinek sok lélekkel is kapcsolatba, párkapcsolatba kell kerülnie ahhoz, hogy megtalálhassa az IGAZI párját akivel együtt szárnyalva fejlődhetnek mindketten :)

 

Mert ez a lényeg a lelkek kapcsolódásánál – a közös fejlődés :)

Ehhez csak egyetlen út visz el: ha én tisztában vagyok önmagammal és a döntéseimért és a NEM-döntéseimért, vállalom a felelősséget, hogy kinyitom-e a lelkem és megmutatom magam őszintén!

Ennyi!

Ennyire egyszerű és ennyire borzasztóan nehéz….

 

Hiába jön az Igazi lelkem-párom felém, ha én még önáltatásban vagyok, indokokat keresek, hogy miért nem lépek ki egy rossz kapcsolatból…

Hiába jön felém, ha én még egy vagyonba vagyok szerelmes…

Hiába találkozunk, ha én alul értékelem önmagam…

Hiába van velem, ha én „csak” AKAROK valakit, hogy ne legyek egyedül…

 

Ha én NEM vállalom fel a saját lelkem nagyszerűségét, egyediségét – -ha nem szeretem magam, nem vagyok nyitott, ha álarcokat mutatok – akkor ÉN SEM VAGYOK IGAZI ÖNMAGAM… hogyan is találhatna, érinthetne, kapcsolódhatna a másik lélek amikor én sem vállalom a saját lelkem??????

 

Hmmm… szabad akaratot kaptunk…

Én döntök az én lelkem nyitottságáról… Te pedig a Tiédről….

 

Erről a KINYÍLÁSRÓL is szól ez a négy nap… ami majd elvezet egy másik lélekhez… egy másik élethez… ha felvállaljuk Önmagunkat….

Nő, Férfi… változás bent… és csak aztán jön a Szerelem… :)

 

 

UI.: 

Ezt tavaly írtam de pont MOST aktuális ismét :)

otthon

Keresed az Igazit?

Hmmm… NE keresd… !! Önmagadat találd meg először…

Önmagadat találd meg abban, a testben, a saját félelmeid, múltad, sikertelenségeid miatt felhúzott falaid közt, ahová elbújtattad, mert félsz ma is, hogy újra csalódni fogsz…

Az Igazit mi teremtjük, ha felvállaljuk önmagunkat. A szerelem játszmák nélküli önfelvállalás, amikor a lelkedben nincs se álruha, se félelem se vágy se kísértés —csak TE vagy benne lecsupaszított valóságodban, őszintén… Ekkor VAN NYITVA a lelked az IGAZIRA :)

A lelkek szerelme és egymásra találása az, amikor a MÁSIKAT érzed, hogy mit érez… amikor NEM otthont, kapcsolatot, jövőt, akarsz tervezni, hanem OTTHON vagy Önmagadban, mert akkor VAN nyitva a lelked, akkor talál HAZA hozzád az a másik lélek… csak akkor jön el az Igazi, ha Te már otthon vagy  :)

 Tehát NE keresd… jön, mihelyt TE hazatalálsz…

 

 

És TE?

Ki mersz végre nyílni… meg mered mutatni a csodás lényedet mindenkinek??

Írd meg a hozzászólások közt ha mered :)

– Manita :)

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

9 Comments

 1. Anett szerint:

  Olyan gyönyörűen írsz, Manita!

  [Reply]

  Manita Reply:

  :) mert kinyíltam újra… :)

  [Reply]

 2. Eszterke szerint:

  Drága Manita!

  Nagyon szépen köszönöm!
  Sok erőt sikert kívánok Neked a magadra találásban!

  Öllelek!

  [Reply]

  Manita Reply:

  :) köszönöm :) …és viszont… és meleg ölelés :)

  [Reply]

 3. Julika szerint:

  Drága Manitám, nagyon örülök, hogy újra kinyíltál! Sok sikert kívánok a magadra találásban.

  Felfordulásban, bizonytalanságban és kétségben volt részem az elmúlt 3-4 hónapban – vagy talán szinte csak ebben volt részem – kutattam az okait, rá is jöttem jónéhányra, és tegnap és ma pedig már tudom, hogy mi volt a hiba, min érdemes változtatnom.

  Azért furcsa dolgok történtek mostanában. Alig van “értékes” ékszerem, ám volt 2 kicsi gyémántgyűrűm. Amikor a jelenlegi házam szerződését megkötöttem tavaly decemberben, elvesztettem belőle a gyémántot, mikor kijöttem az ügyvédtől, és ma, amikor szerintem az életem legfontosabb dolgaira jöttem rá, az előbb láttam, hogy elveszítettem a másikat is, pedig nem is voltam ma sehol. Vajon miért épp a gyémántokat veszítem el, és nem a cirkóniát?

  Szeretettel ölellek: Fehér-Víg Julianna

  [Reply]

  Manita Reply:

  hmmm.. “a kincsek elvesznek ha nem csillogtatjuk őket” — elveszti értékét mindaz amit elzárunk…ez a belső értékeinkre is igaz—és lehet a tárgyak elrejtésére is…
  azért én úgy érzem hogy megtalálod őket hamarosan :) :)

  [Reply]

 4. GITTA szerint:

  Manita,írásodat olvasva epekedve vártam ezt a négy napot,hiszen azt írtad ezek a napok meghozzák a változásokat,új energiával töltenek fel,az életünknek egy felszabadult további szakasza fog megtörténni.Sajnos én különösebb jelenséget nem tapasztaltam,pedig felkészültem minden téren és csak erre koncentráltam.Írásod alapján úgy látom mi egy hajóban evezünk,valószínű Neked is egy rossz párkapcsolatod van vagy volt,mint nekem.Amúgy gyönyörű amit írtál ez megfelelne egy kívánságnak is,ami a Te esetedben valószínű most kezd realizálódni.Nálad most ékezett el az idő a régi elengedésére és ebben az időben találtad meg az új igazit.Én úgy vélem,ha két vagy három hónap múlva élem az írásodban leírtakat,nekem azok a napok fogják azt jelenteni,amit most Te élsz át.Azt is értem,hogy vállaljuk fel önmagunkat,de nagyon sokszor kompromisszumot kell kötni.Elgondolkodtam azon is,hogy idáig jutott a kapcsolatunk bennem is van hiba.Te gondoltál már arra,hogy esetleg Te is hibázhattál,vagy netán Te mindent jól csinálsz.Érdekes dilemmák ezek,mikor az ember többször végig pörgeti az élete kerekét.Több írásodban is felvázolod az elengedést.Úgy beszélsz róla mintha egy fadarabot tartanál a kezedben és elengednéd.És mindig tudod valamilyen dátumhoz kötni.És mi van ha fordítva történik és Téged engednek el,belekerülsz egy sokkal rosszabb helyzetbe,mint amibe voltál.Tehetetlen vagy mert a lehetőségeid korlátozottak,nem látod a kiutat.Az életben nem ilyen egyszerű ez,mint ahogy leírod.Gondolom Nálad is így van ez.

  [Reply]

  Manita Reply:

  húúú… olyan sok kérdést tettél fel :) :)
  – a változásokhoz energiát, rezgéseket kapunk, hogy könnyebb legyen a CSELEKVÉSÜNK… tehát nem maguktól történnek a dolgok, hanem nekünk kell dolgoznunk, cselekednünk érte :)
  – igen, rossz kapcsolatból váltam el tavaly… de ebben én is nagyon hibás voltam… sose voltam angyal :) és nehezen tanulok…és bizony nagyon nagy pofonok kellettek, hogy felvállaljam a hibáimat…
  nekem a megbocsátás azt is jelenti, hogy magamnak is az elkövetett hibáimért bocsássak meg–csakhogy ehhez előbb fel kell vállaljam őket (és igen, ez a legnehezebb) és enélkül nem megy olyan jól a másoknak megbocsátás sem…

  hmmm… a dátumok azt jelentik, hogy azon a napokon KÖNNYEBB az elengedés vagy a megbocsátás (kevesebb fájdalommal jár) tehát nem azt, hogy akkor kell!! Bármikor lehet :) akár minden nap is :) … és ezek a rezgések hatnak mindenkire–tehát lehet, hogy pont minket, engednek el…
  – tudom, mi az amikor nem látom a kiutat :( (ezért is írom le dátum szerint, hogy mi, mikor könnyebb) és sokszor olyan váratlanul történik 1-1 csapás h én sem tudok egyből felugrani a padlóról… de mindig van egy másik út is, csak ezt meg kell keresni–és ha tudom, hogy van másik lehetőség is akkor elkezdem keresni (van amikor 1 nap, vagy 1 hét vagy hónapok is eltelnek, hogy eszembe jusson a fájdalmam fátylán, hogy VAN egy másik lehetőség is, amit el kell kezdeni megkeresni–de mikor eszembe jut ez a mondat, akkor elkezdem megkeresni :) …és segítséget kérek másoktól… hmmm… ez sem könnyű…
  ui:
  érdekes, hogy egy fadarabhoz hasonlítottad… igazából jó lenne ha már ennyire menne :) de pl a szeretetáramoltatás napon 3 órát beszélek és gyakoroljuk az elengedést, megbocsátást… hogy helyére az önszeretet bekerülhessen… tehát egyáltalán nem könnyű…
  gondolod hogy egy írásban is részleteznem kéne minden fájdalmával és a megkönnyebbülésével együtt?? :)

  [Reply]

 5. GITTA szerint:

  Kedves Manita! Neked nagy gyakorlatod van az elengedésben,megbocsájtásban,nekem úgy tűnik.Valószínű több kapcsolatod volt,mert rutinból oldod meg.Az utolsó kapcsolatod sem lehetett hosszabb lélegzetű ha ilyen könnyen és hamar túl teszed magad rajta.Nekem közel tíz éves kapcsolatom szakadt meg.Tudom nem volt szent a párom,de én is hibás vagyok hogy így alakult a helyzet.Valószínű én sem tettem meg mindent,hogy tökéletes legyen.Te mindent megtettél?És nagyon nehéz az elengedés hiszen előjönnek ilyenkor nem csak a hibák,hanem a közösen eltöltött csodálatos emlékek,mert ennyi idő után az is rengeteg volt.Kérdés,hogy az új kapcsolat jobb lesz?Hiszen az elején általában miden kapcsolat jól indul.Nem beszélve anyagi biztonságról.Egyedül sokkal nehezebb megoldani az anyagiakat is,hiszen ilyenkor szinte minden költség az egyedül maradóra szakad.Ma van munka,holnap nincs,nem egyszerű.Van egy hét éves fiam,most varjak mindent az apja nyakába,hogy ő volt a rossz ember,ő tehet az egész helyzetről?Nehéz elmagyarázni neki is,hogy miért alakult így az egész.Ezeket nem hiszem,hogy bekalkuláltad.Lehet,hogy Nálad nincsenek ilyen nehézségek és könnyen megy.Valószínű egy rövid kapcsolat után,biztos egzisztenciával máshogy látod.Ha nem így lenne Te is nehezebben lépnél az elengedés útjára.

  [Reply]

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.