... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   ápr 07

Húsvét misztériuma

A Mahárisi effektusról írt cikkem alapján is bátran állíthatom, hogy a Karácsony és a Húsvét energiái nagyon erősek, hiszen a Nagyvilágban közel egy időben történő testi-lelki tisztulások, jó kívánságok és áldásküldések vagy hagyományos szertartások energiái most megsokszorozódnak és nagyon-nagy hatással vannak ránk is-ha csatlakozunk, a magunk módján vagy hitünk szerint ezekhez az energiákhoz. (http://kerekegeszember.hu/2012legendariuma/vilagvege-felemelkedes/felemelkedes-2012/a-maharishi-effektus-es-en-aki-nem-tudta-mi-az-de-hasznalja/)

Úgy érzem, hogy ez az  energiamező nagyobb, mint a 10 milliós napok energia köre. (lehet, hogy nincs igazam, de ismeritek a mondást: legyen, mindenkinek a hite szerint  :) )

 

Egy biztos, a Húsvéti ünneplés a tavaszi rügyezés, a természet újjászületése miatt (a jól látható kopárságból az élet újra szárba szökkenő varázslata révén) talán „hihetőbb” minden vallás  és minden ateista számára is :)

A keresztény hit szerint a Feltámadást, az újjászületést ünnepeljük.

A Természet vallása alapján, az égi erőket bevonzó –földi megújulás lehetőségét.

A csillagállás alapján is az új dolgok elkezdése – a régi élet rendbetétele és a nem működő dolgok elengedése ad plusz energiát, hogy befogadjunk most a régi elavult dolgok helyére, olyan ÚJ megismeréseket, amelyek majd előre visznek minket :)

 

Nem a környezetet, a világot, a párunkat kell átalakítanunk- hanem önmagunkat! Önmagunk új életének kezdetéhez segítenek a húsvéti ünneplések energiái és lelkisége.

A mi életünk, a mi döntéseiken keresztül a saját változásunkon múlik. Ez a kezdet jelentheti a felemelkedésünk első lépéseit is. Hiszem, hogy most könnyebb :)

Persze csak magunkba fordulással, ráhangolódással, őszinteséggel, tisztítással és cselekvéssel lehetséges !

–          Tisztítsd meg tested és lelked.

–          Engedd el a félelmeidet

–          Engedd el a múltat

–          Bocsáss meg önmagadnak és másoknak

–          Küldj Áldást, szeretetet

–          Légy Te a Szeretet és a Fény :)

 

A tisztításról, a megbocsátásról  és az elengedésről már sokat írtam. Most a karmikus kötések elengedéséről szeretnék egy rövid meditációt vagy ráhangolódó gyakorlatot mutatni.

Olyanoknak ajánlom csak, akik hiszik, hogy:

–           Mindannyian Istenek vagyunk :)

–          Hordozzuk a csíráját istenségünknek magunkban-hacsak  szívünk szögletében is – de valahol érezzük, hogy többre jobbra vagyunk hivatottak és képesek.

–          Ha, sok gyakorlatot, meditációt, elengedést kipróbáltál már, de csak ideig óráig csináltad, vagy hittél benne.

–          Ha, azt gondolod, hogy nem voltak jók, vagy te csináltál valamit rosszul a múlt elengedésével kapcsolatban…

Pedig nem! Csak a karmikus kötelékeidet, az önkéntelen fogadalmaidat, átkaidat felejtetted el letenni, egy-egy elengedést segítő meditációnál…

 

Gyújts egy gyertyát és olvasd fel ezt a szöveget, akár többször is – amíg megkönnyebbülést nem érzel a testedben és a lelkedben. A gyertyát ne fújd el, ha végeztél – hagyd elégni…

 

A Vagyok, Aki, Vagyok nevében, kérem  … (belső Istenségemet, a teremtő erőmet, Jézust, az Univerzumot) – akiben hiszel, azt mond !
hogy
A Teremtő által rám ruházott hatalmamnál fogva, segítsem rátalálni Önmagamra – Aki megtisztítja és átrendezi a Teret!  

Köszönöm, hogy minden Térben és időben megtörtént, de elfelejtett mégis működő energiaszálat el tudok vágni-és fénnyel tudok gyógyítani!

Köszönöm, hogy minden átkom és rajtam esett átok, asztrális lény vagy fogadalom megsemmisülésre kerül.

Köszönöm, hogy a Tér visszarendeződik az Isteni minőségnek megfelelően!

Köszönöm, hogy Önmagam erejét megtalálva, képes vagyok már ezek felismerésére és a kötelékeim elvágására!

Itt és most, megbocsátok mindennek és mindenkinek, aki fogva tartott-vagy akit én akartam magamhoz kötni. Elengedek minden tudatos és tudatalatti köteléket – és a saját életemet élem!

Köszönöm!

(Ámen)

 

A múlt, elmúlt. Te magad tudod visszaidézni csak a fájdalmait. Ne tedd! Használd ezt a rövid szöveget többször is, amikor másra akarod hárítani a te rossz érzéseid okát. (ez azt jelenti, hogy nem tudtál még megbocsátani, elengedni)

Ha meg tudsz válni a régi mintától-utána tudod csak az Újat, a kezdődő lehetőségeket bevonzani!

Így, újjászületve van lehetőségünk, egy jobb, egy szeretetben és egységben eltöltött életre.

Boldogságos Önmagadon végzett munkát kívánok – és Csodálatos Új Életet :)

Szeretettel Manita

 

Ne feledd, az Újjászületés Tréningünkre még tudsz jelentkezni, ha úgy érzed, hogy a megújulás energiáihoz szükséged van egy ici-pici segítségre :)

http://nevedbenasorsod.hu/lelek-kikelet-3-napos-ujjaszuletesi-trening

 

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.