... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   nov 29

A Szeretet KisKönyvecskéje

„Azért szeretni, hogy szeressenek, emberi dolog,
de aki magáért, a szeretetért szeret,
angyallal ér fel.”  – de Lamartine

.

A Szeretet KsKonyvecskéje

.

Ha valódi Önmagunkat akarjuk megtalálni a rohanó, fájdalmakkal teletömött múltunk és jelenünk világában, akkor vissza kell emlékeznünk arra a pillanatra, napra vagy hónapra – amikor szívből szerettünk.

Mert AZ a mi valóságunk! AZ a mi ÉNÜNK.

 

Nem a tévéműsorok hírei, a veszekedések, a magány siralmas napjai…nem az unalmas hétköznapok robotja, a betegségek, a szenvedés…NEM ez a mi valóságunk !!!

Akkor vagy Önmagad, amikor SZERETSZ!

 

A szeretet tanulható. Sőt, kell is tanulnunk !

Ebben a mostani életünkben, mindent megvehetünk, csak a lélek hiányzik belőle…vagyis a saját Énünk valóságát nem árulják sehol…

 

Sokan azt hiszik, hogy a jelenlegi szenvedéssel teli életük a valóság. Pedig, csak illúzió.

Az igazi Éned, az igazi Életed az, amikor szeretsz.
Nem megvehető, de benned van, csak meg kell keresned Önmagadban és meg kell hoznod a döntést, hogy használni fogod !

 

 

Közel 70 oldal, a szeretetről, ami a mindennapi élet „nehézségeinek” miértjeihez ad útmutatást, a gyerekkortól kezdve a szereteten, szerelmen át, a szakításokig és a magányig…  majd a szeretetenergia áramoltatásán túl a boldogságig…

 

 

A letölthető e-könyv ára: 2900 Ft

Megrendelésed ide küld: nevedbenasorsod(kukac)gmail(pont)com

 

 

…mit mond róla, Aki már olvasta?

 

A szeretet.
Sok mindent jelent, ez elménk tele van a szó különféle árnyalataival. De addig, amíg csak a fejünkben lévő képek alapján rakjuk be egy kis polcra a szó nem fog jelenteni igazán semmit, illetve annyit, amennyit elvárunk tőle.
Pedig a szeretet egy veled, és mindennel körülötted. Ha körül nézel, visszakacsint rád és integet, bárhová mész  láthatod.

 

Ez a könyv a szívünkről szól, nem az elménkről. Felejtsd el mit tanítottak neked a szüleid, az iskola és a felekezeted, ahová néha elmentél vasárnap. Nyisd ki a láthatatlan ajtókat és ablakokat magadban, és át fogod élni az élet legnagyobb csodáját olvasása közben. Mert egyetlen dolgunk van, amíg itt vagyunk egymás közt, megéljük és átéljük a szeretet erejét.

 

Emberi szűrőkön áramlik át a szeretet, rajtad és rajtam keresztül.  Ha sodródunk és nem figyeljük a  szavát, egyszerűen elmerülünk saját magunk börtöneiben, csak körbeleng, de nem folyik, nem áramlik keresztül rajtunk. Pedig a Szeretet magától is áramlik. Mindig mi akarjuk irányítani. Megszabni a formáját, a mennyiségét, és az irányát. Alkalmazkodva a társadalmi elvárásokhoz, szülői és bármilyen felekezetek dogmáihoz, illetve a saját jól megérdemelt kívánságainkhoz és vágyainkhoz, az egónkhoz.
A szeretet, a feltétel nélküli, szerelmes lehelet mindenben és mindenütt veled lélegzik, bárhová nézel és bármerre mész, egy veled amíg a földön sétálsz, és ha hallod a hangját vezetni is szokott. Irányít és vigaszt is ad neked. Ölelése a tiéd.

 

Ha elgondolkodtál a soraimon és egy kicsit is szóltak a szavaim, a szíved nyitva, a könyv elolvasásához, jó utat Neked kedves olvasó a legfontosabb személlyel fogsz találkozni olvasás közben, önmagaddal.  – Dr. M.B.

 

 

Ajánlás …a szívem tiszta szeretetével….

 

Számtalan könyvet olvastam már hasonló témában. Miért is teszem le mégis a voksomat erre a „kis” Csodára?

Mert már az első sorok olvastán megérintette a lelkemet. Éreztem, hogy nekem szól… A fejemben kavargó kusza gondolatokat, érzéseket tette helyére bennem az író. A kis mozaik kockák, amik szanaszét hevertek bennem, most végre összeálltak.

Nincs kétségem afelől, hogy tapasztalat alapján született meg ez az alkotás. Remek külföldi szerzők tollából íródott könyvek sorakoznak a polcomon, de e könyv szülőanyja MAGYAR. Ezen a gyönyörű nyelven gondolkodik és – szerencsére- ír. Gondolom ezt nem kell tovább ecsetelnem, mit jelent.

 

A könyv rávilágít, bármi rossz is történt az életünkben, tudunk változtatni. Nem évek múlva, hanem már MOST elkezdhetjük. Persze ehhez elengedhetetlen, hogy legyen nyitott a kedves Olvasó!

Higgyen abban, hogy bizony egyéni szinten kell(ene) elkezdeni a változtatást. Sem a politika, sem a főnökünk, sem a családunk nem menthet meg minket. Tudom, elcsépeltnek hangzik már, de tényleg csak saját magunk tehetjük szebbé az életünket. Ehhez kapunk hasznos gyakorlati tanácsokat, amiket már MA elkezdhetünk.

 

Légy JELEN az olvasásnál! Engedd meg magadnak, hogy 1-2 órát eltölts e barátságos, szeretetteljes könyvvel. Hidd el, megéri! Némi gasztronómiai élvezettel még fűszerezhetjük is ezt az élményt. Egy forró fekete, vagy egy illatos pohár bor mellett igazán különleges felismerésekben lehet részünk.

Valószínűleg nem a profit vezérelte írónőnket… S hogy mégis mi? Olvasd el, s érezni fogod…

Szücs Judit Viktória – PécsiNyuszi

.

.