... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   szept 01

Szeptemberi Varázstábla

A Varázstáblában a hónap minden napját rezgéseire bontva láthatod :)  A megjegyzések a sorsszámra vonatkoznak, arra, hogy milyen sors vár arra a dologra, amit az adott napon elindítottál. A kulcsszavak közül, bármelyiket behelyettesítheted a számokhoz, nem csak azt az egyet amit én beírtam  :)

:)  jelzi külön a teremtő napokat, amikor lehetőséged van a mesterszámok rezgéseit felhasználni a saját terveid elindításához, megvalósításához. A kulcsszavakat itt is megtalálod : http://nevedbenasorsod.hu/varazstabla/a-varazstablahoz-tartozo-kulcsszavak

 

Szeptemberben 9 Teremtőnap (amiből az egyik Újholdra esik) Telehold és az Őszi napéjegyenlőség elsöprő erejű energiái érkeznek hozzánk, amit mindenképpen ajánlatos kihasználni :)

A legfontosabb rezgés ebben a hónapban a szeretetenergia, a legmagasabb szintű energia (sokat fogunk róla beszélni )

Szeptember a bölcsesség ideje, amit a szeretet és a tudás vezérel ebben a hónapban. Amikor megbocsátunk magunknak és másoknak, a hibákért és a tévedésekért – a szívünkbe nézve elgondolkodunk – bármennyire fájó is leásunk a probléma gyökeréig, így olyan személyes megtapasztalásokon esünk át-amelynek tudatában már „soha többé nem lépünk ugyanabba a folyóba”.  Tanulva a múlt hibáiból, érhetjük el a BÖLCSESSÉGET!

Nagyon fontos az ÖNSZERETET elérése, megértése, alkalmazása, mert a szeretetenergia áramoltatását csak így tudjuk mindennapjaink részévé tenni. A bölcsességet önmagunkban hordozzuk, de ehhez bizony szükség van önvizsgálatra, feltétel nélküli szeretetre! Saját tökéletességünk felszínre hozásához, tisztában kell lenni azokkal a hibákkal, vétkekkel, amikért utáljuk önmagunkat-és ezeket meg kell tudni bocsátani! E-nélkül nem fog menni! A szeretetenergiából és az önszeretetből adódóan, ennek a hónapnak a másik fő rezgése még, a másokon való segítés. Az alázat gyakorlása, ami nem egyenlő a megalázkodással!!

Különleges lehetőségek és képességek bontakoznak ki a szemünk előtt – feljebb emelkedünk érzelmi és lelki értelemben is – és mindannyian megtapasztalhatjuk a szeretettel teli Világot is :) HA akarjuk!

A szeretetenergia áramoltatásáról és a boldogság eléréséről, bővebben A Szeretet KisKönyvecskéjében írtam :)

http://nevedbenasorsod.hu/a-szeretet-kiskonyve

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.