... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   ápr 30

Májusi Varázstábla – Ígéret Hava

Májusi Varázstábla

A Varázstáblában a hónap minden napját rezgéseire bontva láthatod  :)  A megjegyzések a sorsszámra vonatkoznak, arra, hogy milyen sors vár arra a dologra, amit az adott napon elindítottál. A kulcsszavak közül, bármelyiket behelyettesítheted a számokhoz, nem csak azt az egyet amit én beírtam  :)

A :)  jelzi külön a teremtő napokat, amikor lehetőséged van a mesterszámok rezgéseit felhasználni a saját terveid elindításához, megvalósításához. A kulcsszavakat itt is megtalálod : http://nevedbenasorsod.hu/varazstabla/a-varazstablahoz-tartozo-kulcsszavak

 

6 Teremtőnap + a Telehold és az Újhold, változást serkentő napjai lesznek ránk a legnagyobb hatással. Május a változás, változtatás, legmegfelelőbb hónapja! Fontos az elhatározás, a régi dolgok elengedése, az új beengedése és természetesen a tanulás, az Önmagunkba és másokba vetett hit megértése, megtanulása is.

 

A Szerelem évében és a változás hónapjában mit is mondhatnék Neked?

 

Úgy kell tenned a dolgaidat, hogy mosolyt, boldogságot hozzanak az életedbe! Az anyagi hasznok ebben az évben nem boldogítanak!

 

A jó ötletek, üzletek, kapcsolatok, szívből születnek… Ez az életünk rövid és sivár  – ha elpocsékoljuk rossz kapcsolatokra, munkákra, egészségromboló szokásokra, idegeskedésre!!!

Ha minden nap arra mész haza, (vagy a munkahelyedre)  hogy a fejedben ezek vannak: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, már megint EZ van (ez a kupi, ez az ember/asszony, ez a sivár szótlanság, ez a veszekedés, stb…) akkor elvesztegeted az ÉLETEDET!

Beletörődsz, hozzászoksz, ahhoz amiben élsz – és elveszíted ÖNMAGAD, az életed, a boldogságot, és minden mást amire születtél!

Igen, ha úgy érzed nem a megfelelő helyen vagy és nem a megfelelő ember mellett, akkor VÁLTOZTATNI KELL!

 

Tudod: először magaddal kell tisztába jönnöd, aztán ha már tudod mit akarsz, mi kell a boldogsághoz, akkor el kell indulnod, hogy el is érd!

 

Amit mindenképpen ajánlok, hogy tarts velünk – és testi-lelki változásban lesz részed – ez a Seitai! Évente csak egyszer van Magyarországon francia Mester vezetésével és a megújulás, újjászületés, az életenergia használata, az amit megtanít nekünk :)

http://kerekegeszember.hu/kiemelt/az-elet-unneplese/

 

Ne pocsékold el az életed a „nemszeretem” dolgok, emberek, teóriák, tömkelegével! Indulj el a Változás Útján és élvezd az élet összes örömét! :)

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.