... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   jan 30

2012. Februári Varázstábla

Sajnos a Naptárban az érzelemszám HIBÁSAN került nyomtatásra! Az érzelem rezgése februárban: 2 !!! Február 1. pedig szerda!!

A Varázstáblában a hónap minden napját rezgéseire bontva láthatod  :) A megjegyzések a sorsszámra vonatkoznak, arra, hogy milyen sors vár arra a dologra, amit az adott napon elindítottál. A kulcsszavak közül, bármelyiket behelyettesítheted a számokhoz, nem csak azt az egyet amit én beírtam  :)
:)  jelzi külön a teremtő napokat, amikor lehetőséged van a mesterszámok rezgéseit felhasználni a saját terveid elindításához, megvalósításához. A kulcsszavakat itt is megtalálod : http://nevedbenasorsod.hu/varazstabla/a-varazstablahoz-tartozo-kulcsszavak

5 teremtőerővel megáldott nap – ráadásul, 22.e a számmisztika szerint dupla teremtőerővel bír  :)  és ha már lúd, akkor legyen kövér – 10milliószoros teremtő nap is egyben!  Erre a napra készülni kell, már most ! Előző nap Újhold, tehát rengeteg minden indítható, teremthető akkor!

Összefoglalva: 10milliószoros nap, 4 teremtőnap, Telehold és Újhold- vagyis 7 kiemelt nap ebben a hónapban!
Február legerősebb rezgései, a társak megtalálásáról (üzlettárs, lélektárs, élettárs…) az intuícióról (a belső hang újra felfedezéséről) és a kettősség legyőzéséről szólnak – ebben lesznek a segítségünkre! Ide tartozik még a diplomácia és a bölcsesség is :)

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Comments

  1. Dakarra szerint:

    Hi!

    Kérdezném hogy az első teremtő nap az most Vasárnapra esik vagy Szombatra?

    [Reply]

    Manita Reply:

    szia :) 4.e szombat

    [Reply]

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.