... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   dec 30

Mit hoz Neked 2013?

2013 – A Szerelem éve

A számmisztika rezgései szerint – 2013 hatos év.

A hatos, a szépség, a szerelem, a harmónia száma… Amikor gondoskodunk másokról, szeretjük, elismerjük Önmagunkat, a párkapcsolatunk rendben van (vagy ezen dolgozunk)… belső harmóniában vagyunk önmagunkkal és szívbéli döntéseket hozunk :)

Vannak, akik vizsgának, erőpróbának minősítik e szám jelentését, amikor is sok-sok döntést kell meghozni, hogy melyik úton megyünk majd tovább. A szívbéli döntések ideje, amikor a boldogság – életünk minden területén – csak az anyagiak háttérbe szorításával érhető el!

Ez vonatkozik, a belső és a külső világunk – kétféle életutunk – közötti választásunkra is.

Kapcsolataink, munkánk, pozícióink, anyagi helyzetünk, teljes átalakulása várható ebben az évben, ha elengedjük a félelmet, a görcsös ragaszkodást és a pénz előtérbe helyezését.

2013. – gondoskodó, családias rezgésein kívül, a szeretet, szerelem, a belső harmónia, az emberi kapcsolatok, a művészetek és a múzsák éve is egyben.

Íme a kulcs és a zár, hogyan lehet a Tiéd minden Égi és Földi JÓÓÓ :)

Beszélhetünk, szívkapuról, szív-csakráról, szívszerelemről ebben az évben. De minden-minden az érzéseink tisztasága és a szívbéli döntéseink körül forog…

Helyrehozhatjuk, átalakíthatjuk a kapcsolatainkat, szívbéli döntéseink meghozatalával, új kapcsolatokat alakíthatunk ki -és elengedhetjük a múltat, szabadságunkat megvalósíthatjuk… az örömeinket kimutathatjuk, a bánatunkat kisírhatjuk…a szerelmet, szexet, az érintés, az ölelés feledhetetlen érzéseit megérthetjük, alkalmazhatjuk….

De hát ezt eddig is gyakoroltuk  – mondod most biztosan…

Igen, de az érzelmeink megéléséhez, most Univerzumi segítséget is kapunk, amellyel „önkéntelenül” is előtérbe kerül a szív, az aggyal-egóval- pénzzel szemben az életünkben :)

Könnyebb lesz mindent elérnünk, ha a szívünkre hallgatunk – ha SZERETNI tanulunk…

Szeretet=Figyelem

Szeretni és jelen lenni mások életében de elsősorban a SAJÁT életedben – őszintén és tisztán  :)

Aki azt hiszi, hogy Ő tud szeretni, figyelni, segíteni, adakozni, de ennek ellenére mégsem boldog – az bizony tévedésben van! Ettől a rengeteg jótól, ha meg is teszed nap-mint nap, NEM leszel boldog, NEM élsz a SZERETETBEN !

Mert a legfontosabb dolog, amit meg kell tanulnod, az a MEGBOCSÁTÁS!

Megbocsátani annak, aki megvert, elhagyott, kinevetett, megalázott, elvette a házad, a gyermeked, a pénzed, az életed….

…és megbocsátani magadnak, mert: hazudtál, félrevezettél, gyötörtél, megcsaltál, kényszerítettél, loptál, áldozat voltál, bosszút áltál, kihasználtál vagy bármi más bűnt követtél el BÁRKIVEL szemben…

NAA, ezeknek a dolgoknak a megbocsátása, ez visz el az IGAZI Szeretethez.

Önmagad nagyszerűségéhez, a félelem nélküli szabadsághoz !

Bármit is tettél vagy elviseltél – megteheted, hogy eltörlöd, semmissé nyilvánítod, megszabadítod magad a múlt árnyaitól, fájdalmától, félelmétől és emelt fővel beléphetsz a Szeretet Kapuján

Nagyon nehéz év lesz annak, aki csak beszéli a szeretetet, de nem gyakorolja a megbocsátást!

Az utolsó, Tescóban ellopott túró rudit is meg kell bánnod és meg kell bocsátanod! A házmester káromkodását, amikor szidta az anyád – és a tanár gúnyos szavait is amikor a gyerekedet minősítette! Annak a nőnek is meg kell tudnod bocsátani, aki elcsavarta a férjed fejét és Te otthon maradtál egy fillér nélkül a gyerekekkel zokogva…

és magadnak is, amiért 20 éve elhiszed, hogy „senki vagy” és e lelki terrort alkalmazó pasi/nő/főnök/anyós nélkül nem boldogulnál!!

NEM, nem arról a megbocsátásról beszélek, amit sok-sok éve havonta, megbocsátasz: hogy leteszi az italt, hogy haza adja a fizetését, hogy nem fog megcsalni… – blab-blab-la…

Arról beszélek, amikor TÜSKE nélkül teszed, és nem arról papolsz századszor, hogy „de ez volt az utolsó!” Amikor elismered, szeretetd Magad, hogy nélküle is boldogulsz, bízol, hiszel, szeretni tudsz minden elővigyázatosság nélkül! És arról a megbocsátásról is beszélek, amikor elismered, hogy 10-20 évig elhitted amit mások mondtak, ahelyett hogy boldogan élnél mással vagy egyedül…

Lásd be, ha boldogtalan kapcsolatban élsz – akkor egyedül vagy! Ha félelemben élsz – egyedül vagy! Ha mástól várod a szeretetet – egyedül vagy! A félelmeiddel vagy együtt nem a pároddal!

A legjobb dolog a világon, amikor egyedül, félelem nélkül is megtapasztalod a szeretetet, hiszen minden BELŐLED indul ki! Ha egyedül nem érzed, akkor a leggazdagabb, legizmosabb fickó szerelme sem lesz elég a boldogságodhoz és a szépségkirálynő – szakácsnő feleség sem tesz majd boldoggá!

2013-ban megtapasztalhatod a szerelmet, szeretetet- ha az leszel AKI VAGY, ha azt csinálod amit szeretnél és ha azzal élsz akivel szeretnél…

2012 a Változás éve volt – hidd el 2013 sokkal keményebb lesz, hiszen az egó háttérbe szorul és állandóan vissza akarja majd venni az irányítást! A bátrak győznek, a szívbéli cselekedetek egyre magasabbra röpítenek… a logika és az észérvek, nem hozzák meg a kiszámolt, hasznot, sikert, előrejutást, sem a munkában sem a kapcsolataidban!

Csak a szívedre hallgass, mert ez az ÚT most nyílik, ez A Szeretet Útja, amelyre ha rálépsz, akkor a mindennapokban is csodás, boldog, szeretettel teli ÉLET lesz a jutalmad, a megszokott, langyos, „állóvíz” helyett :)

 

Kívánom, hogy az Új Évben, BOLDOGSÁGBAN ÉLJ :)

Szeretettel: Manita

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

11 Comments

 1. Nagy Eszter szerint:

  Aaaaannyi szeretet van Benned, Manita! :)

  Boldog új évet!

  [Reply]

 2. Ágnes Tóth szerint:

  Köszönöm…!!!!!
  VISZONT KÍVÁNOK NEKED BŐSÉGBEN,BÉKÉBEN ÁLLDOTT BOLDOG ÚJ ÉVET!!!

  Ági

  [Reply]

 3. Nagy Imréné, Ildikó. szerint:

  Drága Monitám !

  Köszönöm,a sorsnak ,hogy találkozhattam Veled !

  Köszönöm Neked,hogy ” Kerekké Tetted az életem “.

  Meleg öleléssel kívánok Szeretetteljes ,Boldog ,Új Évet !

  Ildikó .

  [Reply]

 4. bozza anita szerint:

  Nagyon sok boldogságot ès Isten áldását kìvánom neked!

  [Reply]

 5. Boldog Uj Évet és jó egészséget kívánok Manita és köszönöm leveleidet.

  [Reply]

 6. Ági szerint:

  Szeretetben gazdag Boldog Új esztendőt kívánok neked Én Is. :)

  [Reply]

 7. Kedves Manita!

  Köszönöm az előrejelzést!

  Nagyon boldog, szeretetteljes, áldott Új esztendőt kívánok Neked.

  Szeretettel: Julyka

  [Reply]

 8. Erdei Zita szerint:

  Nagyon jó cikk, és nagyon kemény gondolatok! Viszont tényleg csak így működik, de így MŰKÖDIK! puszi Manita, És nagyon boldog új évet!

  [Reply]

 9. Balázs Ilonka szerint:

  Köszönöm a kedvességedet, sikerekben gazdag Boldog Új évet kívánok neked szeretettel fűszerezve!!!!!

  [Reply]

 10. Lantos Sándorné szerint:

  Szia Manita!
  Boldog Új évet kívánok neked és egész családodnak.
  Eszter

  [Reply]

 11. Nagy Éva szerint:

  Kedves Manita!
  Nagyon boldog új esztendőt kívánok!
  Éva

  [Reply]

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.