... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   feb 13

A Boldogság mágiája…

Amikor meglátod valakiben a valódit, akkor nemcsak magasztalni kezded őt, hanem egyenesen beleszeretsz. Ezen kívül minden más csak ítélet, ami önmagunk megítéléséből fakad. Mindenkiben, akivel találkozol, a szépséget, és az esszenciát keresd, és fürdőzz meg az örömben, amit ez hoz neked. (Chuck Spezzano)

A szeretet, a szerelem és a romantika – olyan érzelmek, amik mindenkinek megadatottak, elérhetőek az életben.

Van akinek csak egy-egy pillanat, nap, hónap vagy év adatott meg, hogy úgy érezte szeretik… Van aki, mindennap áramoltatja a szeretetét…  Van aki, azt mondja, hogy ő sose volt még szerelmes… és vannak olyanok is akik nap mint nap másba szeretnek bele…

 

Én azt mondom, minden belőlünk indul ki! Mi vagyunk mindezek megteremtői, előidézői, fenntartói – ha akarjuk, ha úgy döntünk!

A legfontosabb, hogy az igazi szeretet, egy folyton táguló ÁRAMLÁS, ami az Adni és Elfogadni egyensúlyát fenntartja.  Egyre többször, egyre több embernek, lénynek, szépségnek, dolognak áramoltatni a szeretetet… Adni és észrevenni, ha más sugározza ezt felénk és elfogadni!. Nem csak vágyakozni rá, meg sírni utána, hogy nem kaptam meg Gézától meg Pannitól… úgyhogy meguntam, ott hagytam és azóta én sem adok senkinek szeretetet…

 

Az egész élet: MÁGIA :)

Aki megérti, észre veszi, hogy az egész életünk mágia –olyan gondolatok, cselekedetek, vonzások, alkalmazása, amelyek működnek és megvalósulnak az életünkben – az tudja használni, a szépre és a jóra az élete felvirágoztatására :) Ne gondold egyből (esetleges régi beidegződéseidnek engedve) hogy a mágia rossz!!

A mágia pont olyan mint aki elindítja: Ha rosszra, mások kárára indítják, akkor rossz- fekete mágia, de ha jó ember , jó cél érdekében (felelősségteljesen, hogy senkinek ne ártson) használja, akkor fehér mágia- vagyis JÓ mágiáról beszélünk.

Ez persze nem azt jelenti, hogy ha jót akarsz tenni magadnak, akkor boszorkánykalapban meg seprűvel, varázspálcával kell szaladgálnod ezután :) Csupán jó gondolatokkal és tiszta érzésekkel a szívedben kell alkalmaznod, gyakorolnod az élet mágikus birodalmának felfedezését.

A szerelmi mágiákat azért találták ki és alkalmazták az emberek, mert egyedül voltak, megcsalták őket, boldogtalan házasságokban éltek… és még folytathatnám…

Alapja természetesen a mágia, amivel tisztában voltak, hogy működőképes koncentrálás, cselekvés, szavak és az Ember hite szükséges hozzá, aki mindezt elindítja és felügyeli… A lényeg, hogy tudták, hogy működik :) Ha nem is voltak a beavatottak szűk körében, az alapokat mindenki ismerte.

Minden embernek megadatott a születése pillanatától, a mágikus teremtőerő. Ezt a teremtőerőt mindig használjuk, de amivel többet foglalkozunk testileg-lelkileg-szellemileg- az fog előbb megvalósulni. Mivel mindezt tényként kezelték, ezért bárki képes volt az egyszerű mágiák elindítására.

Lényegében ma is ezt halljuk folyni minden csapból – képes vagy rá… hívd elő magadból az isteni energiát… hallgass a tudatalattidra… stb.

Csak hát ezzel foglalkozni is kell hosszú távon! Nem egy alkalom van, amikor hókusz-pókusz és már meg is teremtettük, hanem, naponta kell csinálni, mondani, gondolni ugyanarra a dologra, amit el akarunk érni. (sokan itt véreznek el, és adják fel a teremtés-bevonzás cselekedet sorát, mert azt gondolják, elég 1-2 napig vagy hétig csinálni)

Hát, NEM elég! Ugyanúgy, ahogy nem elég 1-2 napig enni-inni és utána soha többet! Minden nap kell csinálni! :)

Minél inkább támogatja az ÉLET Törvényeit az általad elindított mágikus erő, annál előbb lesz jó Neked :) Az életet éltető törvények közé tartozik, a szeretet, a boldogság, bőség és az egészség is, amit áramoltatni, kisugározni kell a környezetre és az egész világra!

Ha a rosszat, betegséget, szegénységet, átkozódást, hülyézést vagy önmagad megtagadását áramoltatod, akkor is használod a mágikus teremtőerődet! DE attól nem leszel boldogabb (lehet, hogy gazdag, elégedett leszel egy ideig- de boldog életet nem fogsz élni!)

Ha érdekel a mágikus teremtőerőd használata, a szerelem bevonzása, akkor nézd meg ezt : http://nevedbenasorsod.hu/a-szerelem-kiskonyvecskeje

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.