... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   márc 02

MÁS, mint a többi…

Igen – a 3 napos Lélek Kikelet Tréning – MÁS mint a többi tréning  :)

Nem jobb, mint a többi tréning, csak egyszerűen MÁS …

Kedves olvasóm, TE, Aki szintén Önkibontakoztatásra vágysz (de valahol elakadtál az időhiány vagy a passzív beletörődés miatt az önismeret módjainak keresése közben) ezt az írást, csak akkor olvasd tovább…

ha AZT érzed sürgetően dobogni a szívedben-lelkedben, hogy FORRADALMAT AKARSZ az életedben!

HA eljött az ideje:

–          az önmegismerésnek

–          a felesleges dolgok elengedésének

–          a teremtőerő felébresztésének

–          a stressz elengedésének

–          a pénz megszerzésének

–          a harmóniának

–          a testi-lelki egészségnek

–          az önfejlesztésnek

–          az önkorlátozó hiedelmek legyőzésének

–          a saját lábra állásnak

–          a kapcsolataid megváltoztatásának

–          a céljaid megtervezésének és elérésének

HA számodra MOST jött el az ideje, hogy FELELŐSSÉGET vállalj, az életed irányításáért, HA megszületett Benned a döntés, hogy lecseréled az eddigi életed egy ÚJRA, akkor kattints ide  :)

http://nevedbenasorsod.hu/lelek-kikelet-3-napos-ujjaszuletesi-trening

Most mesélek arról, hogy mi volt az a pillanat az életemben-ami miatt úgy éreztem, hogy ezekkel az EMBEREKKEL tudunk valamit tenni Érted…  mert MÁS a hozzáállásuk, más a hitvallásuk, másként tudják megragadni a figyelmet és másképpen, más miatt, tudják ösztönözni, a hozzájuk fordulókat  Önmaguk megértése, megélése felé  :)

 

 

Erdei Zita – éve óta ismerem a Hősnők belső fórumáról  :)  Szeretem olvasni az oldalait, mert egyszerűen ír a párkapcsolatok rendbetételéről, nincs benne semmi tudálékosság, viszont az érzelmi töltés jól érzékelhető az írásaiban. Amely problémáról ír, azokon átesett és megoldotta őket. Amit át tud adni – abban tapasztalat  van – nem csak pusztán elmélet ! Egyszer írta valahol (az idézet nem pontos) miért abba fektetjük az energiát, hogy a párunkat akarjuk megváltoztatni, mikor önmagunkkal sem vagyunk tisztában?

Szerintem ez minden kapcsolat megváltoztatásának alapja J Önmagunkkal tisztában lenni – változtatni – és utána már a kapcsolatainkat sem irányítani, hanem megélni akarjuk :)

Aki, önmaga és kapcsolatai, megváltoztatásából kiindulva, tapasztalati tudást képest átadni– AZ, képzeld el, hogy mennyi saját gyakorlati példával szolgálhat a Te nem működő vagy még csak elképzelt párkapcsolatodat illetően…!

 

Koródi Sándor – Álomkereső  :)  Tavaly kértem fel, hogy legyen szerkesztője a Naptárnak, előtte csak lelkes hírlevél olvasója voltam :) November 11.én találkoztunk először személyesen a Teremtő napon, ahol egy ici-pici előadást tartott. Sajnos személyesen nem hallgathattam őt-de egyik „hitetlen ismerősöm” kirohant az előadásáról és elkezdett befelé rángatni, hogy ezt nekem is hallanom kell…

–          de hát mit mondott? kérdeztem

–          azt, hogy ÉN is képes vagyok elérni amit csak akarok…

Aki pedig egyetlen, önmagában hitetlen emberbe is reményt tud önteni a saját lehetőségeit illetően –AZ, képzeld el, hogy mekkora energiát ad, az első lépéseid megtételéhez, hogy elérd az álmaidat és céljaidat…!

 

Skultéty Andrea – szintén évek óta ismerem  :)  Nagyon sok könyvet elolvastam a Feng Shuiról, alkalmaztam is sok tudást az olvasottakból…Amikor Andi eljött egyszer hozzánk és szakértői véleményt mondott a félkész, épülő házacskánk kijavítandó hibáiról – igen csak elcsodálkoztam (mert szöges ellentétben volt az eddigi feng shui ismereteimmel) De betartottam, amiket mondott és láss csodát, hirtelen megváltoztak a dolgok bennem is és a környezetemben is :)

Aki még egy „okostojásnak” is fel tudja nyitni a szemét az újra- AZ, képzeld csak el, hogy mekkora változásokat generál az életedben, ha eleve akarod is a harmóniát Önmagadban és a környezetedben…!

 

Himer Csilla – tavaly nyáron kértem fel Csillát, hogy a Művésztelep keretében tartson másfél (!) órás előadást gyerekeknek a pénzügyi dolgokról. Én voltam a legjobban meglepődve, hogy a festés faragás közben a gyerekek mennyire nyitottak ilyenekre, hogy bank, kölcsön meg kamat és – hogyan, miből lehet venni biciklit …  :)  Nem csak megjegyezték, amiket hallottak, hanem másnap a terepgyakorlaton a tesztek kitöltésével remekeltek spórolásból és üzlet építés alapjaiból is!

Aki egy ált. iskola 3. osztályosával is meg tudja értetni a pénzhez való helyes hozzáállást – AZ, képzeld el, hogy mekkora tudatváltozást idéz elő a fejedben lévő pénzügyi dolgokkal kapcsolatban…!

 

Polgár Ágnes Aneila –  2éve volt szerencsém egy előadásán részt venni, ahol kb. 50 ember szájtátva hallgatta J Úgy mondta el mindazt, amit már tudtam – hogy rá kellett jönnöm, semmit nem értettem eddig magamról és a betegségeimről. Vagyis mindent tudtam, de az összefüggéseket nem értettem… Ő világította meg számomra (és persze minden hallgató számára)

Aki, képes arra, hogy a benned lévő tudás összefüggéseit feltárja, és használhatóvá tegye a testi-lelki gyógyulásod elindításáért- AZ, képzeld csak el, hogy mekkora előrelépési lehetőséget mutat meg számodra az egészség és a boldogság területein…!

 

Bárdosi Mónika – elfogult vagyok vele kapcsolatban, mert ismeretségünk barátsággá nőtte ki magát  :)  A segíteni akarás és az emberek szeretete, elfogadása, ami megfogott benne már a megismerkedésünkkor.  A Játék, amit hoz, egy különös önismereti módszer, amelyben a sírás a nevetés és az önvallomások váltakozásától esik le a tantusz az emberekben, hogy elérkezett az idő a múlt elengedésére és az ÚJ beengedésére…

Aki úgy építi a személyiséged, hogy megérted az életed játékosságát és el tudod engedni a múlt gyötrelmeit- AZ, szerinted, az életerőd visszaszerzésében mekkora szerepet kap…?

 

Petrezselyem Mónika – Barátságunk 5-6 éves és nagyon sok gyógyító napon dolgoztunk már együtt. Móni, nagyon sok mindent kipróbált, míg kialakította a saját kis szakterületét, amivel mások gyógyulásához hozzájárulhat. Módszerei mind kiállták az idő próbáját és személyre szabottan alkalmazza őket.

Aki rengeteg gyógymód alkalmazását kipróbálta és csak az együttesen és külön is működő öngyógyítás beindítását segítő dolgokat alkalmazza Érted – AZ, képzeld el, hogy mekkora hatással lesz a stresszes életed elengedéséhez… !

 

György Betty – Különlegesen sokrétű személyiség  :)  Ő is a dolgok kipróbálásának mestere  :)   Saját betegségeinek megismerése és kikúrálása után vált igazi természetgyógyásszá és a különböző technikák mesterévé. Specialitása az EFT, amely a testet, a lélek mélyebb bugyrainak feltárása közben segíti a gyógyuláshoz.

Aki, a saját betegségei meggyógyítása után vált az emberek testi-lelki segítőjévé- AZ, szerinted mekkora mérföldkő a személyes problémáid feloldozásában, feldolgozásában…?

 

 

Ez a kicsi csapat vár téged 3 napig, éjjel-nappal  :)

–          Nem csak előadások és mini tréningek hallgatója leszel

–          a titkos kérdéseidet nem kell megosztanod nyilvánosan

–          nem kell közelharcot vívnod, hogy feltehesd a kérdéseidet az előadóknak az előadás után

–          nem 2 perced lesz a kérdésre és a válaszra!

–          személyre szabott problémakezelést kapsz mindenkitől

–          a testi-lelki gondjaid megoldhatóak lesznek

–          az Újjászületést, azonnal elindíthatod az életedben  :)

 

Személyre szabott stressz oldások és kezelések Neked, hogy:

–          a sok tudásanyag mellett el tudj lazulni

–          a tested-lelked-elméd is felfrissüljön

–          kipróbálhass mindent, rákérdezhess mindenre, ami Veled kapcsolatos

–          el tudd engedni a stresszt és jobban tudj koncentrálni a megújuló Önmagadra

–          gyógyulj, szépülj, épülj  :)

–          hogy ÚJJÁSZÜLESS  :)

 

ITT tudsz jelentkezni az Újjászületés Tréningre  :)

http://nevedbenasorsod.hu/lelek-kikelet-3-napos-ujjaszuletesi-trening

 

Ui.:

Ha azt megérted, hogy MÁS vagy mint a többiek – nyerd ügyed van :)

Nem kell megfelelned senkinek-és senkit sem kell utánoznod – egyedi vagy és megismételhetetlen  :)

Lásd magad annak, aki valóban vagy… és az igazságod biztos tudatában gyújts világosságot odabent, hadd jusson fényhez általad a világ is..

Mi nem tudunk Neked többet adni, mint ami már úgy is benned van, viszont a megszokottól teljesen MÁS módon segítünk előhozni a benned lévő (eddig ismeretlen) Teremtő Önmagad  :)

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.