... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   dec 31

Köszöntelek 2012-ben :) Előre és Felfelé :)

Betegség? Pénztelenség? Boldogtalanság?

Ugye nem akarod hogy ez legyen a börtönöd?? A TE döntésedre van szükség, hogy a kalitkád kinyíljon! Egyetlen pillanat alatt meghozhatod a felelősségteljes döntésedet, hogy változtatsz!

2012, a Változás a Felemelkedés éve  :)

Nincs más felelős- csak TE ! Se a férjed, se a politika, se az állam, se az anyósod!!!!  A boldogtalan emberek nem vállalnak felelősséget – mindig más a hibás és a felelős…

De…

ha tudod, hogy az előző döntéseid miatt kerültél, rossz, vacak, sz@r vagy boldogtalan helyzetbe, akkor azonnal tudsz tenni Magadért! A legfőbb dolog Embernek lenni, Önmagadat NEM becsapni és vállalni a múlt hibáit! Ez az igazi előrelépés :)

Áldozatnak lenni és a figyelmet megragadni, remek dolog – de ha csak siránkozol és nem követik tettek a jajgatásodat, elsüllyedsz a saját önsajnálatodban és egy idő után senki sem figyel majd rád! Sírj, ha kell! Napokig vagy hetekig – de utána figyelj minden szóra, tanácsra, segítő kézre, javaslatra, mert aki érzelmileg mentes a te problémádtól másként látja a helyzetedet…  félelem nélkül ad tanácsot (akár kéretlent is).  A sok válaszból és a saját okos fejedből – sértődés helyett – összeállíthatsz egy olyan tervet, ami számodra is megvalósítható lesz… Megismerhetsz hasonló problémákkal küzdő embereket vagy olyan idegeneket, akik mentőkezet nyújtanak feléd… Nincs Lehetetlen!!!!

De a döntés joga akkor is a Tiéd! …és ha úgy döntesz, ahogy a Jóskapista mondta – akkor is a Te döntésed és a Te felelősséged lesz!!

A múltat megváltoztatni nem tudod, de a jelen döntéseid megváltoztatják a jövődet :) Halogathatod… de mond meg minek halogatnád???

A változás elkezdődött :) A Magad Ura Vagy! Amikor halogatsz, akkor azt a döntést hozod, hogy hagyod magad sodorni az árral és nem vállalsz felelősséget Önmagadért!

2012 a Tettek ideje :)  a Változtatásé kívül és belül! Számmisztikailag 5-ös év, ami a változás, a tanulás, a belső középpont megtalálásának éve. Tudni kell, hogy a változások így is úgy is követik egymást, ezért nem mindegy, hogy hitehagyott, áldozat leszel, és hagyod, hogy vigyen az ár – egyre lejjebb húzzon…vagy  cselekvéssel, tettekkel megváltoztatod az Életed!

Tudom, hogy minden apró változtatás amit TE indítasz, az mind az erősségeidet fogja növelni! Tudom, hogy minden, amit teszel ezentúl, mind a tanulási folyamataid része lesz… a matematika a suliban, a gyereknevelés, a felelősségvállalás, a megbocsátás, bármi…. az önképzés, az önmegvalósítás része :)  Az önmegvalósítás azt jelenti, hogy  azt teszed, amit szívből és szenvedéllyel akarsz csinálni! Ez jelenti a Felemelkedés első lépéseit :)

Azt kívánom Neked Kedves Olvasóm, hogy Utad vezessen Előre és Felfelé, legyőzve a múlt kétségeit, gyötrelmeit és haladj, szárnyalj, élj tűzzel, a felelősségteljes döntéseid által – az Önmegvalósítás  Boldogságában,  2012-ben!

Szeretettel: Manita

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.