... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   okt 17

MeseEst :)

Több vagy mint gondolnád…

MeseEst Felnőtteknek Manita módra :)

 

Aki nem ismeri a fákat, eltéved az erdőben – aki nem ismeri a meséket az eltéved az életben…

 

Szeretettel várlak a készülő könyvem, rendhagyó MeseEstjére :)

2016. december 14

17.15. – 19.00.

Budapest X. Fehér u 10. 16. épület

a KÖZ-PONT-ban :)

.

Hmmm.. ebből is látod, hogy mesét írok :) No, nem egészen a sajátom, mert a nagyszüleim örökségét, szellemiségét, meséinek lakóit, világlátását, szeretném továbbadni, megismertetni Veled is :)

könyv

Ha eljössz :) – visszaugrunk az időbe, amikor a fonóba, a kemencesutban, a dunna alatt hallgattuk a meséket, a családi történeteket… vagy a jó meleg szobában, a pattogó kandalló tüzénél…

.
Ugye tudod, hogy minden családnak van egy saját meséje??

.
…Mondd, emlékszel arra a tágra nyílt szemű kisgyerekre, aki előtt megelevenedtek a sárkányok, hősök, királykisasszonyok, mindenféle ugri-bugri manók és állatok ??? Mondd, önmagad nyitott szívére-lelkére, emlékszel-e még ??

.
Én emlékszem… és szívesen mesélek az emlékeimről :)

.
Gyere, és felnőttként el is játszunk egy kicsi részletet a legcsodásabb meséből… szárnyakat kaphatsz a szavaktól, zenétől… így ÉLŐBEN megtapasztalhatod, hogyan kel életre a történet „benned” is :)

.

.
Megtisztelsz, ha velem töltöd az estédet – „mesét játszol velem”, meghallgatsz – lélekről, testről, Napról, Holdról, rezgésekről, lényekről, szeretetről, egészségről, varázslatról… – belekukkantasz a titkos kis életembe és segítesz életre kelteni a meséket :) :)

 

Ha jössz, kérlek regisztrálj, mert a mesét is ülve jó hallgatni :) :)

 

A „Jelentkezem” gombra kattintva add meg az emailcímed, neved és a megjegyzés rovatba írd be, hogy hányan jöttök összesen! (pl.1 vagy 5 vagy 10) :)

 

.
Belépődíj: 500 Ft  terembérleti hozzájárulás – plusz módodban áll, hogy a helyszínen egyéni támogatásodat is kifejezd részemre, az együtt töltött időért :)

jelentkezem_button

Kérdésed van?

nevedbenasorsod/kukac/gmail/pont/com

30-9864-324

Mátyás Anita
Szeretettel Várunk!