... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   ápr 23

A Tanítás hete :)

Amit érdemes csinálni,

azt mindaddig rosszul is érdemes csinálni, amíg meg nem tanuljuk jól

csinálni.” – Zig Ziglar

 

 

Április utolsó hete, mindenképpen gondolatébresztő lehet számodra, ha eddig is azon munkálkodtál, hogy valamivel kitörj a megszokottból vagy a kétséges helyzetedből…

A tanulás ideje ez, amikor összegezheted az eddigi terveidet, rálátást nyerhetsz a hibás döntéseidre és felül is írhatod azokat  :)

 

A saját tapasztalataid által, egy képet alkothatsz a meglévő dolgaidról, kapcsolataidról, jövőképedről … – és tisztán körvonalazódik előtted, hogy miben kell változtatnod.

 

A hét üzenete, hogy Magad teremted a saját világodat.

Ha eddig terveztél és dolgoztál, önmagadon és a szeretettel végzett munkádon, akkor mintegy álomképszerűen vagy AHA érzésekkel, bevillantva leesik a tantusz, hogy mit is kellene (még) tenned a sikerért  :)

Ha pediglen még mindig, munka nélkül – vagy elnyomott munkaerőként, zaklatottan gondolsz a napi teendőidre –és változtatni szeretnél – akkor van egy jó hírem  :)

Most minden lehetséges, ha hiszel abban, hogy a változást magadban kell kezdened!

 

Elsősorban, magadat kell megtanítanod a tervezésre, az önbizalomra, hogy elérheted amit szeretnél – le kell győznöd a csüggedést, az önsajnálatot, a beletörődést és a lustaságot is!

 

Az asztrozófiai-asztrológiai előrejelzés szerint is, az anyagi világ gondjai most megoldhatók lesznek  :)  Nem azt értem ez alatt, hogy nyersz a lottón  :)  Hanem, hogy összességében ráláthatsz életed mostani rendszerére, megértheted és megváltoztathatod azt!  Az anyagi javak, a pénz, azt követi, ahhoz vonzódik, aki energiaként kezeli. Vagyis nem a verejtékes munka fizetségét látja benne, az élethez kellő egyetlen fontos dolgot. Hanem áramoltatja, szereti, használja-és tudja, hogy a szeretettel végzett munkát követi a pénz energia is!  Növő hold hete van, az újítások bevezetésének ideje  :)  tehát még egy ok, hogy megújíts valami beidegződést a munkával és a pénzzel kapcsolatban…

A bőség a cselekvéssel kezdődik!

 

A változás, átváltozás, szükségszerű a Földön, az Égen és testi-lelki szinten is. A megújuláshoz új szemlélet kell!

El kell engedni, ami felesleges és csak visszatart – és be kell engedni az újat, a maga tanulnivalóival együtt.

 

Szabad akaratunk van eldönteni, hogy milyen lépésekben használjuk ki a változás energiáit. Én mégis azt mondom, hogy ez egy nagyon jó hét lesz, az összes sikerrel, munkával, tervezéssel kapcsolatos problémád vagy vágyad megoldásában, átlátásában  :)

 

Milyen erőt nyilvánítasz meg, mire fókuszálsz??

Minek engedsz teret? Mit (miket) engedsz be az elmédbe, mint lehetőséget?  Mit tartasz lehetetlennek?  Milyen eszközzel és céllal indulsz neki ennek a hétnek?

Ezekre a kérdésekre a válaszod – a TITOK NYITJA  :)

 

A tervezés nehézségei közé tartozik – az hogy bekorlátozza az időnket, energiánkat, ha túl merevek vagyunk –és ragaszkodunk makacsul minden lépéshez…

Viszont, óriási szabadságot nyerünk, ha rugalmasak vagyunk a tervünkkel kapcsolatban – és akár napi szinten változtatunk, pontosan annyira, hogy a következő feladatainkkal, lépéseinkkel tisztában legyünk  :)

 

Nagyon fontos az önismeret és az önszeretet vagyis az önbecsülés! Ez a hét, nem a véres erőfeszítések hete, hogy elérj valamit! Itt most elég, ha őszinte vagy magadról és magadhoz, hogy mit szeretnél- és a tudat, hogy képes vagy rá!

 

A rossz szokások, félelmek elengedése, biztonságot és elégedettséget hoz – és persze rendet, belső rendet is kialakít, ami mindig beengedi az új ötleteket, lehetőségeket az életedbe :)

Vedd észre e hét tanításait, tanulnivalóit és formáld át a Világot, kitartó, szeretettel, önmagadon végzett munkával :)

 

ui:

20 éves hiteled van? Haragszol a világra, a családodra, mert nem tudtad megvalósítani önmagad? Utálod a munkád, de nem mersz változtatni, mert gyerekeket nevelsz, vagy beteget ápolsz?

Azt gondolod, attól vagy felelősségteljes, ha húzod az igát boldogtalanul?

Tévedsz!

Ha benne vagy egy probléma megoldhatatlannak tűnő bugyrában és nem próbálsz újabb és újabb megoldásokat, ötleteket, kísérleteket tenni, hogy kijuss onnan – akkor senki más nem fogja megtenni helyetted!

 

Minden apró változtatás, magával hozza az új lehetőségeket! Csak tervezz, aztán cselekedj…aztán változtass és csináld máshogy  :)

…és NE add fel!!

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.