... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   feb 25

Gyerekeknek LélekMozgató

A családok legérzékenyebb tagjai a gyerekek. Érzik a szüleik félelmeit, haragjukat, bizonytalanságukat, szomorúságukat és boldogságukat is…

Ugyanúgy a testvérekét, az óvónőét, tanárnőét… a többi óvódásét, iskolásét… Ahol a napjaikat töltik, ott mások problémáját is „beszippantják” ….

.

A fájdalmas lélekállapotok eljátszása, kimozgása – nem tudatos számukra. Nem keresnek stressz oldást, pszichiátert maguknak a gyerekek – hanem a babájuk, autójuk….a hangok, játékok, saját mesék, történetek eljátszása közben feloldják, megoldják, önmagukban a lelki terheket (amely mozgás nélkül – hosszútávon fizikai tüneteket mutatna a gyerkőc kis testén…)

játék

IGEN- eljátsszák, ha a felnőtt megengedi nekik a játékot, a hangoskodást…. Mert van az úgy, hogy az iskolában is és otthon is csendben kell lenni………………..

.

A LélekMozgató a Test és a Lélek harmóniájának visszaállításáról szól. A mesevilág képeit, mozgásait használva, eljátsszuk, kimozogjuk, kikiabáljuk, a láthatatlan terheket… vagyis újra és újra belépünk a fantázia világába (a racionalitásból) és a „játsszuk el, mintha….” állapotban az átalakulás, a “teher-letétel” testi-lelki szinten megtörténik :)

Ez egy teljesen természetes módszer – gyerekeknek és felnőtteknek – otthon is gyakorolható, hiszen a többi gyereket, szomszédot, nagyszülőt…stb… mind-mind be lehet vonni a játékba :)

.

Felnőttként már tudjuk, hogy mennyi blokkot, gátat, hozunk a gyerekkorunkból… és ha ránézünk most a gyermekünkre azt is látjuk, hogy érzéseket, fájdalmakat, elvárásokat…stb…. teszünk rájuk, akaratlanul is – a külvilággal együtt….

Nos, jó hír, hogy: Mindezt ki tudjuk MOZOGNI a LélekMozgatókon :)

.

Összehangoljuk a testünkön keresztül a lélekerőket

és

összehangoljuk a lélekből kiindulva a testünk működését

– mesével, mozgással és játékkal :)

.

Gyere próbáld ki és tapasztald meg !

5 gyerkőcöt tudok fogadni 1-1 kísérővel, akikkel otthon is tudnak gyakorolni!

(tehát 1 gyerekhez 1 kísérő)

.

Március 4. vasárnap Budapest

9.30.- 11.00.-ig

3 hely van!

.

Április 15. vasárnap Budapest

9.30 – 11.00.-ig

5 hely van!

Alkalmanként 5 gyerek és 5 kísérő részére!

.

Felnőtteknek:

Előre utalva: 3300 Ft

Helyszínen fizetve 4000 Ft

Gyerekeknek ingyenes.

Jelentkezés után kapsz számlaszámot — a befizetésed után visszaigazolást a helyszínről és megerősítést, hogy a helyed biztosítva van a programon!

Kérdés, jelentkezés: nevedbenasorsod/kukac/gmail/pont/com

.

A „felnőtt” LélekMozgató időpontjait, részleteit, itt találod :)

Várlak szeretettel <3

Mátyás Anita

.

.