... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   ápr 29

Változz – Ne félj!

Május első két hete a számmisztika tükrében :)

Május 1. kedd – Teremtőnap  :) – az érzelmeidben, gondolkodásodban is elkezdődött a változás- hallgass a belső hangodra és ne aggódj a benned feltornyosuló kérdések, megoldandó feladatok miatt!

 

2.-3. – szerda, csütörtök – az elengedés, megbocsátás ideje (amíg a régi dolgaid-legyen ez tárgy, ruha, bármi, ami felesleges vagy elvek, kapcsolatok, berögződések, bánatok, szégyenek, amikhez ragaszkosz – nem engeded el, nem tudnak az új lehetőségek beférkőzni az életedbe!!!)

 

4. péntek – az Angyal napja :) – a változtatáshoz, kapsz angyali sugallatokat, hallgasd meg és csináld  – mert minden a Te hasznodra válik

 

5. szombat – nagyon fontos nap, a saját életed megváltoztatásával kapcsolatban!!  A számmisztikai rezgések a következők:

gondolat:5 (változás)

érzelem:5 (változás)

cselekedet:5 (változás)

sorsút:15 (függőségek feloldása)

sorsszám: 6 (szeretet, szerelem, szívbéli döntések)

Vagyis: a változás, a változtatás mindenképpen szükségszerűen rezeg életed szintjein, ezért, függőségeidet, illúzióidat ezen a napon lehetőséged van a leg-fájdalommentesebben elengedni. Így érheted el a szeretet, önszeretet-és a szerelem állapotát :)

6. vasárnap – Telehold – a nagy felismerések napja… megláthatod mások valódi arcát (ami, okozhat bánatot, sírást, de olyan kellemes csalódások is érhetnek, amik örömmel töltenek fel) A Telehold energiáival töltekezz fel, a jót és az apró örömöket engedd szárnyalni és megvalósulni a továbbiakban.

 

7-8-9. A 3 napos Lélek Kikelet Tréning napjai  :)  Nem véletlenül került pont ide a Tréning  :)

7. hétfő – a szervezés és a bőség napja, a hosszú távú siker alapjait jelenti :)

8. kedd – a lélek ébredése – az alagút, melyből már látszik a fény  :) – és a szeretetenergia, a bölcsesség megérésének-megértésének ideje

9. szerda – az új lehetőségek napja, amit siker, bőség és szeretet koronáz!

http://nevedbenasorsod.hu/lelek-kikelet-3-napos-ujjaszuletesi-trening

 

10. csütörtök – Teremtőnap – a cselekvéseddel indíthatsz új és sorsfordító dolgokat az életedben!

 

11. péntek – Teremtőnap  :)  – ami elengedés napjára esik – vagyis elengedéssel, megbocsátással tudod megteremteni a szeretetet, bőséget, termékenységet a további életedben :)

 

12. szombat – tisztítás, elengedés, megbocsátás, hogy az új lehetőségek beköltözzenek az életedbe :)

 

13. vasárnap – Figyelj az Angyali sugallatokra, az álmaidban és nappal is!

 

14. hétfő – újra itt van egy fontos változást generáló nap (pont mint 5.e) a harmóniát a változtatással érheted el, életed minden szintjén. Tanulj, taníts, változtass!! Ez egy jó sorsot ígérő nap :)

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.