... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   máj 04

Szelek Hava – Május

Májushoz elsősorban a „szerelem hónapja” jelzőt szokták társítani…ami igaz is, meg nem is :) mert ahogy életre kel a természet, úgy élednek fel az érzelmek, az emberekben is, de számmisztikailag a június a szerelem hónapja …Leegyszerűsítve a dolgot, a vágyakozás a változásra, a magány helyett a társra – és a szeretet, szerelem átélésére májusban már érezteti hatását, de igazából a lélek harmóniáját júniusban is meg fogjuk ünnepelni  :)

De

Azért mindenki nézzen jó mélyen magába, és még véletlenül se gondolja, hogy a szerelem majd csak úgy odaröppen a széllel és mindent megváltoztat az életében!!!!

Ahhoz, hogy mi szerelemre ébresszünk valakit, nagyon sok dolognak kell meglennie (már ha, nem egy rövid távú numerában gondolkodunk)

–         szeretnünk kell Önmagunkat!! ( mert ugye, ha mi is utálattal beszélünk a külsőnkről…állandóan kesergünk a problémás helyzeteinken…becsmérelünk másokat, stb…- akkor ki fog vajon belénk szeretni??? )

–         el kell engednünk az előző kapcsolatunk árnyait végleg!!  (vajon, hány új jelölt kíváncsi arra, hogy az előző szerelmed mit tett vagy mit nem tett meg érted? )

–         fel kell építened az Önbizalmadat, hogy szeretnivaló, szép és okos vagy—és ugyanúgy tudsz adni mint elfogadni  :)

Ezek nélkül nem fog menni !!

Nagyanyám mondta a nővéremnek: A szerelemhez életöröm kell ! Amíg te itt sírdogálsz, várakozol, ámítod magad—addig se nem élsz, se örömöd nincsen…

 

Életöröm!!! Ezt kell erősíteni  :)

 

Május 5: nagyon fontos változásokat indíthatsz  :)  Gondolkozásodban, tervezésben, a másokhoz való hozzáállásodban…mindenben  :)

 

Május 6: a belső harmónia és a szerelem napja  :)  Persze csak ha megszabadultál az érzelmi és egyéb függőségeidtől…ha szívbéli döntéseket hoztál, a kényelmes és elfogadó, belenyugvó várakozás helyett !!

A Hold rálép a Tejútra –tehát ez a nap az érzelmi, lelki, spirituális beavatás napja is  :)

Nem véletlenül tartjuk a gyógyító napot ekkor  :)

http://nevedbenasorsod.hu/programok/majus-6-gyogyito-nap-budapesten

 

Május 7: gyógyulás, gyógyítás, spiritualitás napja

Figyelj az álmaidra, az intuíciódra !! Itt lehet kitörni, mindenből… a saját börtönödből, a mások fikázásából, a gyűlölködésből és az áldozat szerepéből   :)

 

Május 8: pénz és igazság napja  :)

Képzeld el, hogy pénzerdő vesz körül  :)  És a pénzalmákból, a pénzmagokat elültetheted, szaporíthatod  :)  És senki-de senki nem veheti el tőled a magokat –mert önként odaadod…Minden kertbe beszórsz egy marékkal…és ahová nem jutsz el, oda elküldöd a szelet, hogy vigye el a pénzmagokat a szereteteddel együtt…

…hejjjjj, de szép ez a gondolat  :)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.